Usta Birliği Diyarbakır Merkez

canm merhaba,benimde erkek arkadaşım kasımda askere gidicek.usta birliği Diyarbakır merkeze çıktı.Ağlayamıyrm,konuşacak kimsem yok,içim sızlıyor,nasıl dayanıcam bilmiyrm biraz bilgilendirirmisin,çok saol şimdiden

Korkacak bisey yok.burdakiler insan yemez.son derece misafirperver guleryuzlu insanlariz .biliyorz ordan bakinca öcü gibi gorunurz ama oyle degiliz hepimiz.aglayarak gelir insanlar buraya, vedalari da aglayarak olur..oylesine bir sehir Diyarbakir im:)

hayır lütfen yanlış anlamayın,sözlerimde kesinlikle art niyet yok,insan bilmediğnden hep korkar,bu sayede tanıyıcaz Bi şehri.Askerlik deyince insan ister istemez korkuyor,siz oralısınz biraz bilgi verebilirimisiniz:)

Yok haklisiniz burasi hep korkuyla lanse edildi.buraya korka korka aglaya aglaya gelen cok var.misal izmirden geldi bi tanidik.esi burali.tayinleri buraya cikinca hayatim karardi sandim dedi.uc aydr burda.esim gitse de ben gitmem diyor simdi.Diyarbakir in ilceleri askerlik biraz tehlikeli kabul.ama merkezde sıkıntı yok.buyuksehir zaten.misafire, askere pek kiymet verir yore insani.tabi her yerin iyisi de kotusu de oldgu gibi burasi da boyle.kobani olaylarndan dolayi biraz gerginlik var hala burda ama neyse ki kontrol ediliyor boyle devam eder ins.umarm rahat ve huzurlu bir sekilde gecirir arkadasnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…