- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Zaten izmir veya manisada acemibirligi yapana hep doğuya gider. Çünkü burda komando yetiatiriliyor. Şoför olarak gidicekse hiç korkma çok rahat olur hemde merkez de rutbeliyi gezdirecek aksama kadar.Aaa bizim burdaymis Foça da o zaman ??
Hiç oyle deme. Bir tabak yemeğin kıymetini bi anliyorlar;-) iyi oluyor birazcık. Doğu falan diyede kötü düşünüp kötüyü çağırma. Iyi düşün iyi olsun. Su an ikinizin de ihtiyacı pozitif düşünce:-DTeşekkür ederim aslında korkum doğu olması.
Telefon raht olur diyorlar tabi dediğiniz gibi komutanlar önemli umarım rahat bir askerlik geçirir görüşemicek olmamız yeterince burnunu sürter bence
Benim kardeşim doğuya gitmek istiyor.Hiç oyle deme. Bir tabak yemeğin kıymetini bi anliyorlar;-) iyi oluyor birazcık. Doğu falan diyede kötü düşünüp kötüyü çağırma. Iyi düşün iyi olsun. Su an ikinizin de ihtiyacı pozitif düşünce:-D
Benim kardeşim doğuya gitmek istiyor.
Askere orda adam gibi muamele yapıyorlar diyor .
Orda hersey çok rahat cep telefonu bile kullanır. . Askere psikolojik başka yapmıyorlar doğuda. .
Ama şükür edelim eskisi gibi terör olayları kalmadı . Zaten Diyarbakır merkeze gidiyormuş .. hemde şoför olarak iyice rahat olur . . Çok sorun etme iyi düşün iyi olsun canım benim.. hayirlisiyla benim kardeşimin de yeri belli olsaydı
Hiç oyle deme. Bir tabak yemeğin kıymetini bi anliyorlar;-) iyi oluyor birazcık. Doğu falan diyede kötü düşünüp kötüyü çağırma. Iyi düşün iyi olsun. Su an ikinizin de ihtiyacı pozitif düşünce:-D
Benim kardeşim devre kaybı kuzum.Benim sevgilimde doğuya gidiyim de tel. serbest olur diyor ama aklım orada tabi.
Rütbeli birinin şoförü olursa ve iyi anlaşırlarsa çok rahat ederiz.
İnşallah canım çok beklettiler bizi sözde geçen hafta belli olacaktı dün anca belli oldu.
Yemin töreni ne zaman?
O zaman söyleyeyim mutlu hisset biraz. O beklemek berbat bişey, nefes alamıyorum sanıyorsun, günler böyle koyu gri geçiyor. Ama bitince gelior otobüsten iniyor sana sarılıyor ya hah iste o bekledigin tüm günlerin acısını alıyor 3e katlayip icine mutluluk olarak dolduruyor:-D ordaki ilk öpücük ondan önce optuklerini atiyor kenara 5e katlayip geri verior. Kokusunu çekince içine uzun zaman sonra nefes aldığını hissedeceksin. :-D hadi biraz bunları planlayin günler daha hizli geçer:-DEvet olumlama yapıyoruz sevgilimle herşey iyi olacak diye.
Ama içim içimi yiyor tabi ne zormuş asker yolu beklemek
bnm sözlümde diyarbnakır merkezde asker orduevinde görev yapıyor. üzmek istemem ama cok rahat değil malesefKızlar bilgisi olanlar yardım edebilir mi nasıl bir yerdir?
merhaba hangi bölümde görev yapıyor acaba erkek arkadasınız ?Canım benim erkek arkadaşımla Diyarbakır merkezde asker.bizde çıktığında çok üzülmüstük bişi olur mu diye.ama çok şükür merkez guvenli tek sıkıntı uzun dönem yapacaksa eğer çarşı izni yok.
bnm sözlümde diyarbnakır merkezde asker orduevinde görev yapıyor. üzmek istemem ama cok rahat değil malesef
Zaten izmir veya manisada acemibirligi yapana hep doğuya gider. Çünkü burda komando yetiatiriliyor. Şoför olarak gidicekse hiç korkma çok rahat olur hemde merkez de rutbeliyi gezdirecek aksama kadar.
Benim kardeşim devre kaybı kuzum.
Yemin töreni ağustosda beraber gidenlerle birlikte bu cuma oldu .. 22 yaşında kardeşim Firardi gidip teslim oldu devreleriyle birlikte gitmedi geç gitti yani. Bu cuma da gideceği yeri belli olucak. Sevgiliniz uyumlu bir insansa emin ol doğuda çok rahat olacak. Belki rütbeli bir yere girecek gidecek ve 2 saat çıkmayacak gittiği yerden ve sevgilin 2 saat boyunca onu beklicek hiç birşey yapmadan. . Batidan rahat emin ol. Ön yargili olma. Iyi düşün iyi olsun.
O zaman söyleyeyim mutlu hisset biraz. O beklemek berbat bişey, nefes alamıyorum sanıyorsun, günler böyle koyu gri geçiyor. Ama bitince gelior otobüsten iniyor sana sarılıyor ya hah iste o bekledigin tüm günlerin acısını alıyor 3e katlayip icine mutluluk olarak dolduruyor:-D ordaki ilk öpücük ondan önce optuklerini atiyor kenara 5e katlayip geri verior. Kokusunu çekince içine uzun zaman sonra nefes aldığını hissedeceksin. :-D hadi biraz bunları planlayin günler daha hizli geçer:-D
Asker annesi ablası sevgilisi yakını olmak çok zor( hele ki ilk bir hafta full agladik
cok şanslısınız vallahi..merkez harika bir yer..hiç pişman olmayacaksınız insallah.
Ne demek:-D ben 2004te buldugum askimdan 2011de ayrildim askerlik için. Ilk defa ayrılmıştık o kadar zor geldi ki. Lise üniversite hep birlikteydik gidince öldüm sandım. Ama dedigim gibi sonu öyle guzel oluyor ki askerlik deyince aklına sadece o son kavuşma gelior:-DÇok teşekkür ederim bu cuma günü dağıtım iznine geliyor. O kadar mutluyum ki..
Hergün görüşen insanlardık zor oldu ama ilişkimiz daha da rayına oturdu desteğin için çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?