üstteki komşulardan bıktımm

Taşınmadan önce üst katımıza bir hanım ve köpeği taşınmıştı.
Balkonda çamaşır var mı diye bakmadan sürekli bir şeyler silkelerdi.
Koskoca balkonda tam çamaşırların olduğu tarafa silkelerdi bir de.
Tabi bütün köpek tüyleri çamaşırlarımın üzerinde
Neyse ki taşındım kurtuldum. Şimdi en üst kattayım. Kimse tepeme bir şey silkeleyemicek

hiç saygı yok yukarda çocuklar birbirine giriyor koltuktan aşağı hop güm atlıyolar aşağıda başımız şişiyor avize hopluyor anne babadan en ufak ses yok

oh ne güzell siz çok çektiğiniz için alttakilere daha duyarlı olursunuz

hiç saygı yok yukarda çocuklar birbirine giriyor koltuktan aşağı hop güm atlıyolar aşağıda başımız şişiyor avize hopluyor anne babadan en ufak ses yok
Bizimkilerde işin enteresan tarafı çocuk yok. İki yaşlı insan ama 5 kişilik aileye bedeller.

oh ne güzell siz çok çektiğiniz için alttakilere daha duyarlı olursunuz

Kesinlikle. Ben balkonlardan bir şey silkelemem çok zorunda kalmadıkça. İlla silkeleyeceksem de mutlaka bakarım altta ne var ne yok, cam açık mı kapalı mı diye. Zaten öyle de olması gerekiyor. Sert bir dille uyarın.

yazın badana yaptırıken usalar balkonun tavanını boyamış içeriye odalarA geçmişler malzemelrinide balkona dizmişler adam fırça almak için balkona bir giriyor tavandan aşağı su sızıyor daha tavan boyası kurumadan biziim yukardakinin iç balkonda halı yıkamasının neticesinde boya mahvoldu şu an su alan yerler sarımtırak

keşke herkes sizin gibi duyarlı saygılı olsa şimdi bunları yazıyor olmazdık kaç kare suçüstü yaptım camdan başımı çıkararak uyardım ama yok yok

sizinde başınızda nedir bu ya bazan diyorum çıkayım terasa tutayım hortumu camlarına silkeleyeyim halı kilim ne varsa şöyle çıkıp bir ne oluyor desinler

gerçekten sinir bozucu senin yöntemde iyiymiş ama bende camlarım tamiz olsun istiyorum pis duramıyorum

Bende en ust katta oturuyorum balkon yikiycaktm baktim asagida camasir serili oglen oldu aksam oldu hala camasir duruyo sicagin altinda neyse seslendim balkonu yikiycam camasirlarini toplarmisin abla diye ayy yika tatlim hic onemli dgl dedi benim komsuda cok titiz iste:)

Ben Allah`a havale ettim laftan sozden anlamiyorlar

keşke herkes sizin gibi duyarlı saygılı olsa şimdi bunları yazıyor olmazdık kaç kare suçüstü yaptım camdan başımı çıkararak uyardım ama yok yok

Biraz da kişilik meselesi aslında.
Tabi kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmamayı öğrensek sorun kalmayacak.
Ama nerdeee...

oohooo bu öküzlerden bizde de var. zaten apartman temizliği denen birşey yok çocuklar cips çekirdek yiyolar apartmanın içinde pisliklerini bırakıp gidiyolar. yemek yapıyolar cam açmak yerine dış kapıyı açıyolar apartman ful yemek kokuyo :S
mutfak camından halı silkeledi bi gün üst kattaki camı çarptım sertce sonra kapıya geldi özür diledi.
görgüsüzlük bu resmen.!!!
dün belediyeden anket yapmaya geldiler bende saydım şikayetlerimi tek tek.
bende artık cam vs silmiyorum sadece açılan kanatları siliyorum. hem ekmek kırıntısı camların önü.
kendi pisliklerini başkalarının evine silkeleyerek temiz olduklarını sanıyolar sonrada allah kitap diye geçiniyolar çok önemsiyolar ama kul hakkından haberleri yok.
şikayet etmeye kalksam ben kötü olurum burada eminim zaten komşuların hepside annem yaşında insanlar ama anladıkları dil farklı !

Ben de normalde duramam da oraya bi perde çektim, zaten buzlu cam pek görünmüyor, olan onun halılara oluyor Yoğurt sürcem cama bi dahakine

Canım çevre sağlığa gidip dilekçe vereceksin . Yapılan suç . Bunları yaparken resmini çek , resmi bastır dilekçe ekine koy . İlgili birime ver . Aynı gün sende hortumu tak yukarı su fışkırt hehehe şaka tabi benimkiler çk gürültü yapıyorlardı gardrobun üstüne hoparlörleri dayadım koca karı ve kızına son ses metal müzik açmıştım :) bide bunlar evi çırparak temizliyorlardı elektri süpürge alcak param demişti hayır evde yazlık evi ,) eşim halılarını yere çekti olmadı , yumurta attı olmadı, döğüştük olmadı en son şikayet etcez dedik oldu çk terbiyesizlerdi bide .

her yolu denemişsiniz

ben etmezdim sanırım canım öyle silkelese kızının derslerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…