gerçekten birde böyleler yaparlar yaparlar onlara yapılsa kendisi sütten çıkma ak kaşık gibi ortalığı ayağa kaldırırAynısını biri ona yapsa Allaaaaahh gör şamatayı kıyamet koparır kesin.
hiç saygı yok yukarda çocuklar birbirine giriyor koltuktan aşağı hop güm atlıyolar aşağıda başımız şişiyor avize hopluyor anne babadan en ufak ses yokBenimkiler de evde at besliyorlar sanırım. O sesi başka bişey çıkaramaz çünkü.
Valla böyle komşuya laf anlatmak zor. Bi arkadaşımın üst komşusu öyleydi, hatta daha beter. Meyve kabukları, çekirdekleri falan hep balkondaydı. Taşınınca kurtulabildi ancak.
oh ne güzell siz çok çektiğiniz için alttakilere daha duyarlı olursunuzTaşınmadan önce üst katımıza bir hanım ve köpeği taşınmıştı.
Balkonda çamaşır var mı diye bakmadan sürekli bir şeyler silkelerdi.
Koskoca balkonda tam çamaşırların olduğu tarafa silkelerdi bir de.
Tabi bütün köpek tüyleri çamaşırlarımın üzerinde
Neyse ki taşındım kurtuldum. Şimdi en üst kattayım. Kimse tepeme bir şey silkeleyemicek
Bizimkilerde işin enteresan tarafı çocuk yok. İki yaşlı insan ama 5 kişilik aileye bedeller.hiç saygı yok yukarda çocuklar birbirine giriyor koltuktan aşağı hop güm atlıyolar aşağıda başımız şişiyor avize hopluyor anne babadan en ufak ses yok
oh ne güzell siz çok çektiğiniz için alttakilere daha duyarlı olursunuz
keşke herkes sizin gibi duyarlı saygılı olsa şimdi bunları yazıyor olmazdık kaç kare suçüstü yaptım camdan başımı çıkararak uyardım ama yok yokKesinlikle. Ben balkonlardan bir şey silkelemem çok zorunda kalmadıkça. İlla silkeleyeceksem de mutlaka bakarım altta ne var ne yok, cam açık mı kapalı mı diye. Zaten öyle de olması gerekiyor. Sert bir dille uyarın.
Benim üstteki de mutfak camımdan silkeler sağolsun, hiç cam açık mıdır değil midir diye bakmaz, uyarmaz, pislik insan.
Ben de mutfak camını hiç silmiyorum, yağmur nedeniyle oluşan çamurlar duruyor, sonra onun silkelediği pis halısına yapışıyor
Yahu insan haber verir, gümbür gümbür silkeliyor kadın, kendi evsahibi biz kiracıyız ya... Kızını da derslerine yardımcı olmam için yollar ama hanımefendi, napim kızını seviyorum yardım ediyorum ama annesi beş para etmez.
temizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
keşke herkes sizin gibi duyarlı saygılı olsa şimdi bunları yazıyor olmazdık kaç kare suçüstü yaptım camdan başımı çıkararak uyardım ama yok yok
Ben de normalde duramam da oraya bi perde çektim, zaten buzlu cam pek görünmüyor, olan onun halılara oluyorsizinde başınızda nedir bu ya bazan diyorum çıkayım terasa tutayım hortumu camlarına silkeleyeyim halı kilim ne varsa şöyle çıkıp bir ne oluyor desinler
gerçekten sinir bozucu senin yöntemde iyiymiş ama bende camlarım tamiz olsun istiyorum pis duramıyorum
temizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
yolunmaktan anlamz bunlarSac bas dalabilirim:) niye oyle yapiyoki konustugunuz halde hastami ne
yapsan ne olukivalla hakediyor da çokta iyi fikir aslında ben yapamam ki
her yolu denemişsinizCanım çevre sağlığa gidip dilekçe vereceksin . Yapılan suç . Bunları yaparken resmini çek , resmi bastır dilekçe ekine koy . İlgili birime ver . Aynı gün sende hortumu tak yukarı su fışkırt hehehe şaka tabibenimkiler çk gürültü yapıyorlardı gardrobun üstüne hoparlörleri dayadım koca karı ve kızına son ses metal müzik açmıştım :) bide bunlar evi çırparak temizliyorlardı elektri süpürge alcak param demişti hayır evde yazlık evi ,) eşim halılarını yere çekti olmadı , yumurta attı olmadı, döğüştük olmadı en son şikayet etcez dedik oldu çk terbiyesizlerdi bide .
ben etmezdim sanırım canım öyle silkelese kızının derslerine..Benim üstteki de mutfak camımdan silkeler sağolsun, hiç cam açık mıdır değil midir diye bakmaz, uyarmaz, pislik insan.
Ben de mutfak camını hiç silmiyorum, yağmur nedeniyle oluşan çamurlar duruyor, sonra onun silkelediği pis halısına yapışıyor
Yahu insan haber verir, gümbür gümbür silkeliyor kadın, kendi evsahibi biz kiracıyız ya... Kızını da derslerine yardımcı olmam için yollar ama hanımefendi, napim kızını seviyorum yardım ediyorum ama annesi beş para etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?