- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Napim işte enayiliğime doymim.ben etmezdim sanırım canım öyle silkelese kızının derslerine..
Evet önce insanlıkla başlıyosun kibarca , ikaz ediyosun , adamın gözüne bakaaa bakaaa biz yapmıyoruz deyince insanlıktan çıkıyosun tabi . Çözüm şikayet. Diğer yollar fayda etmiyor . Allah kolaylık versin . Aslında panjur şart . Benim karşı komşularda aynı sıkıntı oldu kadın balkon dahil heryere panjur . Birde girip çıkıyorlardı çay kahve o durumda bile fayda etmedi .her yolu denemişsiniz
Kapilarini çal canim sen hayirdir ya falan detemizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
Benim üstteki de mutfak camımdan silkeler sağolsun, hiç cam açık mıdır değil midir diye bakmaz, uyarmaz, pislik insan.
Ben de mutfak camını hiç silmiyorum, yağmur nedeniyle oluşan çamurlar duruyor, sonra onun silkelediği pis halısına yapışıyor
Yahu insan haber verir, gümbür gümbür silkeliyor kadın, kendi evsahibi biz kiracıyız ya... Kızını da derslerine yardımcı olmam için yollar ama hanımefendi, napim kızını seviyorum yardım ediyorum ama annesi beş para etmez.
Aynisi bizdede oluyodu ben balkon yikiyorum bi bktm kadin hali cirpiyo bi cektim haliyi cirpis o cirpis bi daha yapamadi hoş kavga etmiştktemizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
Rehan ve zooniye katiliyorum. :)Sac bas dalabilirim:) niye oyle yapiyoki konustugunuz halde hastami ne
eline sağlıkKapilarini çal canim sen hayirdir ya falan de
Aynisi bizdede oluyodu ben balkon yikiyorum bi bktm kadin hali cirpiyo bi cektim haliyi cirpis o cirpis bi daha yapamadi hoş kavga etmiştk
temizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
temizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
Konuyla alakasiz olcak kusura bakmayin "ne filmdi ama" :)Rehan ve zooniye katiliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?