üstteki komşulardan bıktımm

gecen arkadasımla konusuyoruz telefonda.

yasadıgımız yer kucuk oldugu ıcın cocugunun egıtımı ıcın merkeze gıttı apart kıraladı burda kendı evı var

apartta ustte oturan komsusu halı sılkmıs vs. anlatıyo hertaraf toz olmus sınırlenmıs...

dıyo kı buzamana kadar ben milletın ustune sılkeledım ( kıracısıda var) bız alıskın degılız mılletın pıslıgını cekmeye

her yolu denemişsiniz
Evet önce insanlıkla başlıyosun kibarca , ikaz ediyosun , adamın gözüne bakaaa bakaaa biz yapmıyoruz deyince insanlıktan çıkıyosun tabi . Çözüm şikayet. Diğer yollar fayda etmiyor . Allah kolaylık versin . Aslında panjur şart . Benim karşı komşularda aynı sıkıntı oldu kadın balkon dahil heryere panjur . Birde girip çıkıyorlardı çay kahve o durumda bile fayda etmedi .

Kapilarini çal canim sen hayirdir ya falan de
Aynisi bizdede oluyodu ben balkon yikiyorum bi bktm kadin hali cirpiyo bi cektim haliyi cirpis o cirpis bi daha yapamadi hoş kavga etmiştk

aynısı benim üst katımda da var malesef,defalarca uyardım iyilikle söyledim kavga ettim yok olmuyor
kadın salak olunca anlamıyor işte.gürültüyü geçtim artık ona şükreder hale geldim ama şu halıyı yıkayıp suyuyla birlikte aşağıya sarkıtmıyormu cinnet geçiriyorum
şikayette ettim hiç sonuç yok

Boyle anlayisiz insanlardan nefret ediyorum...
Bosuna dememisler ev alma komsu al diye.
Ben yurt disinda yasiyorum kaldigim apartmanda hic turk yok.
Hepsi alman yasli , onun icin cok iyiler ve asla iyiler sey yapmaz lar.
Ama hemen karsi apartmanda bazen balkona cikip baktigimda turk bir bayan var oda hortumla cam yikiyor hep derim allah yardimci olsun komsularinin...

Ay benim üst kattaki de böyle.
Koskoca sitede bir tertemiz bu. Yasak yani site kuralları gereği ama yok anacım.
İdareye sikayet ettim yok. Çıktım rica ettim yok. Bir gün kv'me denk geldi, çıktı yukarı "lazımsa elektrik supurgesi var, çekinmeyin lutfen." diye inceden laf soktu yine yok.
Annem zabıtaya şikayet et diyor ama bakalım.

sırf bu yüzden mantolanmış apartmanların en üst katından daire tutuyorum asla üstüme bir insan çıkarmam.apartman kurallarını ben yazmış gibi uygularım bir şikayet olayım yok..temizlikçilerime bile uyarıda bulunurum aşağıya bir şey çırpmak yok..çıkın arkadaş en üst kata,çok katlılarda yaşamayı bilmeyenler insin alt katlara ne çırpıyolarsa çırpsın terbiyesizler...

Kapilarini çal canim sen hayirdir ya falan de

Aynisi bizdede oluyodu ben balkon yikiyorum bi bktm kadin hali cirpiyo bi cektim haliyi cirpis o cirpis bi daha yapamadi hoş kavga etmiştk
eline sağlık

Çok pardon ama o kadar öküz var ki, hepsiyle kavga etmeye kalksanız karakoldan geri gelemezsiniz. O yüzden apartman toplantılarında laf sokmayı deneyin önce. Hala anlamıyorlarsa, gecenin bir yarısı açarsınız son ses müzik, aklı başına gelir.

inşallah bir gün ben senin üstünde otururum de ona

En hassa olduğum konulardan biridir asla izin veremem bu yüzden yaşadığım şehirlerde ve ap.komşu kapılarına çıkıp bınu asla kabul edemiyiceğimi set bi dille anlattım şükürki devamı gelmedi.belkide eşimin işinden dolayıdır kaile almaları .bu yapılan kanunen suç teşkil ediyor gerekirse bir polis çağırın gözü korksun şahısların

Yukardan halı cirparken halısını tut çek aşağı düşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…