allah kolaylık versin halısını filan serdiğinde çeksenmi acabatemizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöpsinir oluyorumm
aynen öyle birde benim 2 gün önce sildiğimi görmüş gelmiş söylüyor hasta hasta ay çok sinir oluyorum yaYuhh hortumla cam mı yıkanır yahu, sanki terminalde otobüs yıkıyor
allah kolaylık versin halısını filan serdiğinde çeksenmi acaba
amiiiinnn gerçekten çok zor artık bir pat pat sesi duysam sinirlerim ayaklanıyor tik oldu sankiaynısı bizim tepemizde de var allah yardımcımız olsun
Kendi evlerini temizlerken başkalarınınkini pisletiyor görgüsüzler.aman onun evi temiz olsunda başkasınınki ne olursa olsun.
tamamen bencillik ve saygısızlık.
Sac bas dalabilirim:) niye oyle yapiyoki konustugunuz halde hastami ne
amiiiinnn gerçekten çok zor artık bir pat pat sesi duysam sinirlerim ayaklanıyor tik oldu sanki
aynen öyle ya bu nasıl bir temizlik anlayışı insan hiçmi rahatsız olmaz bir keresinde balkon kapım açıktı şarıl şarıl sular birden boşalmadımı yukardan ay delirdim balkona koştum seslendim sinirle hanfendi balkonda halı yıkıyor halı balkonun korkuluklarına asmaış orda duruluyor napıyosun ya orda halımı yıkanır yıkamaya gönder 3 5 lira ya dedimKendi evlerini temizlerken başkalarınınkini pisletiyor görgüsüzler.
Aynısını biri ona yapsa Allaaaaahh gör şamatayı kıyamet koparır kesin.Kendi evlerini temizlerken başkalarınınkini pisletiyor görgüsüzler.
kesinlikle bencillik ve çok saygısızlık yaaman onun evi temiz olsunda başkasınınki ne olursa olsun.
tamamen bencillik ve saygısızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?