- 30 Ocak 2014
- 4.958
- 10.802
- 408
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
- #1.981
Sizin için okudum. Bir de Amenerrasulü okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum Rabbim en hayırlı eşi doğru zamanda nasip etsin
Benim duam bebeğimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım,evimizdeki bereket huzur artsın.
Sizin için okudum inşallah Rabbim kabul ederogretmenhanim sizin dileğiniz için okudum benim de niyetim gönlüme göre birinin karşıma gelip mutlu bir evlilik yapmak
Okudum sizin için. Benim duam da işe döndüğümde rahat koşullarda çalışmak. Fiziksel, mental olarak evladıma enerjimin rahatlıkla yetebilmesi.Sizin için okudum inşallah Rabbim kabul eder
Benim duam en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladımın olması
Sizin için okudum Rabbim kabul etsinOkudum sizin için. Benim duam da işe döndüğümde rahat koşullarda çalışmak. Fiziksel, mental olarak evladıma enerjimin rahatlıkla yetebilmesi.
Sizin niyetiniz için okudum. Rabbim tez vakitte kabul etsin İNŞALLAH. Benim de duam tez zamanda hayırlı kaliteli ve beyefendi biriyle tanışıp evlenmek.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Benim duam; tez vakitte, kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evladımın olması
Okudum niyetinize Allah kabul etsin. Benimde niyetim kafam taktigim konulari cozumleyip bu durumlardan kurtulmak sifalanmak Allah kabul etsinSizin niyetiniz için okudum. Rabbim tez vakitte kabul etsin İNŞALLAH. Benim de duam tez zamanda hayırlı kaliteli ve beyefendi biriyle tanışıp evlenmek.
Sizin için dua ettm Allah kabul etsin.Okudum niyetinize Allah kabul etsin. Benimde niyetim kafam taktigim konulari cozumleyip bu durumlardan kurtulmak sifalanmak Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin.Sizin için dua ettm Allah kabul etsin.
Benim de duam borçlarımızın hızlıca ve kolayca bitmesi. Eşimin maddi ve manevi yükünün azalması ve hayırlı bir evlat sahibi olmak..
Sizin için okudum. Rabbim en kısa zamanda çok mutlu olacağınız severek isteyerek çalışacağınız gönlünüzdeki işi nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşzallah.Okudum Allah kabul etsin.
Benim de niyetim için okursanız çok sevinirim hayırlısıyla gönlüme göre işe girmek istiyorum.okuyandan Allah razı olsun.
Esra senin için okudum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsunSizin için okudum. Rabbim en kısa zamanda çok mutlu olacağınız severek isteyerek çalışacağınız gönlünüzdeki işi nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşzallah.
Benim en çok istediğim şey, geçen yıl 8 aylık bebeğimin kalbi durdu şuan yine hamileyim Allah onu sağlıklı sıhhatli kolay bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin. okuyandan Allah razı olsun
Ben de sizin icin dua ettim. Benimde gonlumdeki dilegin hizlica kolaylikla olmasini diliyorum Rabbim den.Esra senin için okudum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun
Benim dileğim yeniden hamile kalıp bu sefer sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim.
Okudum ben de psikolojik hastalıklarıma kalıcı şifa gonlume neşe mutluluk huzur ferahlık ıcın dua ıstıyorumBen de sizin icin dua ettim. Benimde gonlumdeki dilegin hizlica kolaylikla olmasini diliyorum Rabbim den.
Rabbim yüreğinize,ruhunuza,bedeninize inşirah ferahlığı versin...Bende eşime hayırlı bir iş diliyorumOkudum ben de psikolojik hastalıklarıma kalıcı şifa gonlume neşe mutluluk huzur ferahlık ıcın dua ıstıyorum
Sizin için 7 Ayetel Kürsi okudum.Rabbim yüreğinize,ruhunuza,bedeninize inşirah ferahlığı versin...Bende eşime hayırlı bir iş diliyorum
Sizin için okudum, bende hamileyim siz de en güzel zamanda bir evlat sahibi daha olun inşaallah.Sizin için 7 Ayetel Kürsi okudum.
Benim duam bir çocuğum daha olsun evimiz cocuk sesleri ile şenlensin
sivaslıalice senin için okudum Allahım hayırlısıyla sana bir evlat nasip etsinnEsra senin için okudum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun
Benim dileğim yeniden hamile kalıp bu sefer sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?