- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
Arkadaslar üstten ders alarak okulu kisaltmis olan var mii??
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapmadım ama benım bi arkadaşım 3 yılda bitirio bu sene son onun :)
Ikı yıllıklarda da boyle bı hak var mııı
Ikı yıllıklarda da boyle bı hak var mııı
Hangi bolum okuyor acaba :)) gercekten calisildiginda mümkündür ??
Ben Erken mezun olmadım ama son senemde yok denilecek kadar az ders birakmistim☺☺ gerçi ben bilerek mezun olmamistim uni hayatı yaşamak ayricakliktir ☺ortalama tuttuğu sürece her bölümde yapılabilir (bizde ortalama mecburiyeti vardida)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçekten çalışırsan mümkün canım bilgisayar öğretmenliği okuyor bide hocalara bağlı anlayışlı değillerse sıkıntı olabiliyor dersler çakısıo birine girersen diğeri kalıo bunları ayarlama lazım
Tesekkur ederim 2. kez sinava hazirlaniyorum bu yil gecen sene okul oncesi ogretmenligi 2.ogretim tutuyordu babam yazma dedi yazmadim bende bu yilda 2. Ogretim olacak ayni bolum sadece fark yasadigim ile cok yakin olacak insallah bende sene kaybettim ya erken mezun olmak istiyorum arkadaslarimin hepsi gecen yil gitti universiteye
Tesekkur ederim 2. kez sinava hazirlaniyorum bu yil gecen sene okul oncesi ogretmenligi 2.ogretim tutuyordu babam yazma dedi yazmadim bende bu yilda 2. Ogretim olacak ayni bolum sadece fark yasadigim ile cok yakin olacak insallah bende sene kaybettim ya erken mezun olmak istiyorum arkadaslarimin hepsi gecen yil gitti universiteye
yok canım olmuyor onlarda
Üniversiteye başla canım en küçüklerinden birinin kendinin olduğunu göreceksin bende 1 yıl boşluk verdim sonra sınıfa bi girdim sınıfın en küçüklerinden biri bendim hiç üzme kendini☺
çokk stres yapma canım bnde ikinci senemde kazandım bırak gec mezun olmak daha ıyı erkenden iş hayatına atılıp ne edeceksın üniversitenin keyfini sür
Valla cevremdeki herkes gitti bu yil psikolojim bozuldu :))
bence de hiç kasma eninde sonunda iş hayatına atılacaksın sen dönem kısaltayım dıon ama belki arkadasların dönem uzatacaklar hangi üni. olacak senınkıValla cevremdeki herkes gitti bu yil psikolojim bozuldu :))
Boşver canım bir abla tavsiyesi veriyorum ki is hayatı pekde eğlenceli değil ☺☺öğrencilik hayatı her zaman iyidir. Dip not :çalıştığım banka şubesinin hala en küçük personeliyim. kimse bizim gibi kasmiyor☺☺
bence de hiç kasma eninde sonunda iş hayatına atılacaksın sen dönem kısaltayım dıon ama belki arkadasların dönem uzatacaklar hangi üni. olacak senınkı
Dokuz eylul olabilir tabi kesin degil ama
orası zorlayabilir bilindik bi üniversite