• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstünde koca puntoyla markası yazan eşarp

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Merhaba arkadaşlar, bilindik kaliteli bir Fransız markasının bir eşarp modelini çok beğendim ve almak istiyorum. Ancak eşarpta yaklaşık 30 cm uzunluğunda ve 5 cm eninde eşarbın markası yazıyor arkadaki salınan üçgen yerinde. Görmemiş gibi mi olur takınca, eşarbı diğer yerlerinden takınca da renklerin harmonisi kötü duruyor. Kararsız kaldım alıp almamak konusunda.

alma bence çok itici:(
öyle kocaman marka yazılı tişörtleri de başka şeyleri de beğenmiyorum belki kişisel görüş ama ne bileyim hoş değil bence:(

Aynn kizlar katiliyorum size ayrica mysluman bir insann bu marka ve gosteris sevdasini hic anlamam. Al istedigini ama' ben bunu kullaniyorum 'diye bagirmak sanki, o derece iri baski yazi.

Merhaba arkadaşlar, bilindik kaliteli bir Fransız markasının bir eşarp modelini çok beğendim ve almak istiyorum. Ancak eşarpta yaklaşık 30 cm uzunluğunda ve 5 cm eninde eşarbın markası yazıyor arkadaki salınan üçgen yerinde. Görmemiş gibi mi olur takınca, eşarbı diğer yerlerinden takınca da renklerin harmonisi kötü duruyor. Kararsız kaldım alıp almamak konusunda.

Bencede alma canım. Ben burdayım diye bağıracak eşarp başında.

Hiç sevmem logolu, yazılı giyim ürünlerini.
Gün içerisinde istemsiz olarak 1 milyondan fazla reklama maruz kalıyoruz, bilinç dışımıza zaten işleniyor.
Bunu arttırmanın mantığı yok.
Hem de ne o öyle gamalı eşek gibi hepimizin her yerinde bir 'marka' yazıyor?
Gerek yok, almayın.

Back
X