Test yaptin mi canim sen .ben bunin disinda gebelige dair hic birsey hissetmiyorumcanım bende de aynı durum var dün her tuvalete gittiğimde dediğin gibi peçeteye geliyodu bugün bişey yok . implantasyon kanaması yardım başlıklı konu da açmıştım ama inşallah hamileyizdir. benim de aklım çok karıştı
canım bende de aynı durum var dün her tuvalete gittiğimde dediğin gibi peçeteye geliyodu bugün bişey yok . implantasyon kanaması yardım başlıklı konu da açmıştım ama inşallah hamileyizdir. benim de aklım çok karıştı
Acil ozellerdemi yapiyorlar canimbugunde öle devam ederse gt bı kan ver bnce aksm acılde vereblrsın canım
benim hamile olmadan önce olmuştu 1 hafta sonra tekrar adet olmuştum bende kist varmış ondan dolayıymış belki seninki de öyledirKizlar bende supheleniyorum yaa benim adetim oldu bitti 10 gun sonra yeniden basladi arkadaşım dedi üstüne görüyorsun falan oglum cok kucuk suan istemiyorum inşallah oyle degildir Rabbim isteyenleri bekletmesin
Acil ozellerdemi yapiyorlar canim
Tsk canimdevlet hastanesnn acılınde yapıyolar cnmbıka saatede cıkıyo sonc
Baska belirtiniz varmiydiben adetime 3 gün kala yaşamıştım, aynısını. peçeteye değilde damla damla şeklinde ve kahverengiydi, yerleşme kanamasıymış.Zaten bariz belli ediyor kendini regl olmadığını.
yok. başka belirtim yoktu.Daha doğrusu psikolojik olur diye kendimi hiç dinlemiyordum açıkçası. Beyaz akıntım oluyordu sadece.Baska belirtiniz varmiydi
yok canım yapmadım. daha 3 günüm var bugün beyaz akıntım var. çok değil ama normal. ama feci şekilde sol kasığımda hep aynı yer batiyo. yapmıcam canım daha test verdiğim paralar boşa gidiyo anca :) :) günüm geçsin birazTest yaptin mi canim sen .ben bunin disinda gebelige dair hic birsey hissetmiyorum
bilmiyorum ki canım beklemeyi düşünüyodum reglimi. en azından gitmeye yüzüm olsun. ya da ağrılar iyice şiddetlenirse giderim. inşallah hamileyimdiiiirbugunde öle devam ederse gt bı kan ver bnce aksm acılde vereblrsın canım
bilmiyorum ki canım beklemeyi düşünüyodum reglimi. en azından gitmeye yüzüm olsun. ya da ağrılar iyice şiddetlenirse giderim. inşallah hamileyimdiiiir
bak yaaa bende mi yapsam yoksa :) ama benim geç döllenme oldu adetin 19. günü çatlamıştı yumurtam daha idrara geçmemiştir ki. de miben adetime 3 gün kala yaşamıştım, aynısını. peçeteye değilde damla damla şeklinde ve kahverengiydi, yerleşme kanamasıymış.Zaten bariz belli ediyor kendini regl olmadığını.
benim adetin 12. günü ovulasyonda pozitifi görmüştük.Normal döllenme oldu sanıyorum ki adet olmam gereken gün hamilelik testinde pozitifi gördüm.Geç döllenme olduysa evet hemen göremeyebilirsin.bak yaaa bende mi yapsam yoksa :) ama benim geç döllenme oldu adetin 19. günü çatlamıştı yumurtam daha idrara geçmemiştir ki. de mi
bencede ben bekleyim canım biraz. bişey kaybetmem geç öğrenmekle. hem negatif görürüm zaten. alıştım ben. tatile de gidicez ama giderken test alıp öyle gideyim bari oralarda eczane aramayım.benim adetin 12. günü ovulasyonda pozitifi görmüştük.Normal döllenme oldu sanıyorum ki adet olmam gereken gün hamilelik testinde pozitifi gördüm.Geç döllenme olduysa evet hemen göremeyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?