- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Profilinde yazdığı gibi Allah'tan ümit kesilmez. Klasik olacak belki ama rahat ol, kafandan at, olursa olru moduna gir gerçekten oluyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Güzel bir tatil süprizi olur belki :)bencede ben bekleyim canım biraz. bişey kaybetmem geç öğrenmekle. hem negatif görürüm zaten. alıştım ben. tatile de gidicez ama giderken test alıp öyle gideyim bari oralarda eczane aramayım.
şu an rahatım zaten canım. şiddetli batmalrım var ama kisttir diyorum. olursa bin şükür olmazsa nasip değilmiş artık. bekleyip görcez. inşallah cannımmm inşallah :)Profilinde yazdığı gibi Allah'tan ümit kesilmez. Klasik olacak belki ama rahat ol, kafandan at, olursa olru moduna gir gerçekten oluyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Güzel bir tatil süprizi olur belki :)
benim de çok batmalarım var ama kistim yok yeni muayene oldum daha bat a 2 gün var gebelik belirtisi olabilir mişu an rahatım zaten canım. şiddetli batmalrım var ama kisttir diyorum. olursa bin şükür olmazsa nasip değilmiş artık. bekleyip görcez. inşallah cannımmm inşallah :)
bilmiyorum ki canım inşallah gebeliktir. benim de 3 gün var daha. ben kendimi kisttir diye oyalıyorum. aklım dağılsın düşünmeyim diye. inşallah bebeklerimiz bizledir. ağrıları o yapıyodurbenim de çok batmalarım var ama kistim yok yeni muayene oldum daha bat a 2 gün var gebelik belirtisi olabilir mi
inşallah canım :)bilmiyorum ki canım inşallah gebeliktir. benim de 3 gün var daha. ben kendimi kisttir diye oyalıyorum. aklım dağılsın düşünmeyim diye. inşallah bebeklerimiz bizledir. ağrıları o yapıyodur
Slm kizlar.simdi hastaneden geldim dr ultrasonla muayene etti gorunurde bisey olmadigini ama beta hcg ye bakalim varsa cikar dedi.negatif cikarsa adet sokturucu ilac yazdi kullanirsin dedi.sonuc cikti ve deger 16.5 yani pozitif .haftaya tekrar bakalim daha cok erken ama dedi .allah isteyenlerede versin .benimkinide saglikla sihhatle kucagima aldirsin ins[/QUOTE
Selam stres yapmayın benim hcg 2200 lerde hala kese görülmedi ki bende beklenen Günü'nde adet oldum sandım sonra kesilince gittim ara ara kanama demiyelimde renkli akıntı gibi devam. Zaman vermek gerekiyormuş Kiminde hemen Görünür Kiminde daha sonra hayırlı olsun
Slm kizlar.simdi hastaneden geldim dr ultrasonla muayene etti gorunurde bisey olmadigini ama beta hcg ye bakalim varsa cikar dedi.negatif cikarsa adet sokturucu ilac yazdi kullanirsin dedi.sonuc cikti ve deger 16.5 yani pozitif .haftaya tekrar bakalim daha cok erken ama dedi .allah isteyenlerede versin .benimkinide saglikla sihhatle kucagima aldirsin ins
Slm kizlar.simdi hastaneden geldim dr ultrasonla muayene etti gorunurde bisey olmadigini ama beta hcg ye bakalim varsa cikar dedi.negatif cikarsa adet sokturucu ilac yazdi kullanirsin dedi.sonuc cikti ve deger 16.5 yani pozitif .haftaya tekrar bakalim daha cok erken ama dedi .allah isteyenlerede versin .benimkinide saglikla sihhatle kucagima aldirsin ins
Zaten var anormallikler kist icin gittiginde vajinal muayene mi yaptılarbenim hamile olmadan önce olmuştu 1 hafta sonra tekrar adet olmuştum bende kist varmış ondan dolayıymış belki seninki de öyledir
22 haziran adet tarhimdi.ayni gun lekelenme oldu daha once hic boyle birsey yasamamistim adet oldum sandim ama 3 gun boyunca ayni seyirde devam etti evde negatif hastanede pozitif.bu. ay yumurtladigimi bile hissetmedim o kadar hersey belirtisizdi halende oyleCanim allah saglikla kucagina almani nasip.etsin. darisi basimiza. Adetine kac gun vardi. Yumurtlaman ne gundu. Ne gibi belirtilerin var ? Ben adet olucam herhalde insallah olmam
Canim benim coookkk sancili k.rengi geliyo daha once lekelenmem olmustu bir gun surdu. Ama bugun sabahtan beri afedersin bi kucuk ped dolmamis bile. Ve cok koyu. Senin de bu sekilde miydi o 3 gun. Cok umutluydum ben bu aydan. Ilk drfa yumyrtam kendi catlamisti. Sonu beni cok uzdu. Kabullenmem gerek sanirim. Hala bi umut arama cabasindayim22 haziran adet tarhimdi.ayni gun lekelenme oldu daha once hic boyle birsey yasamamistim adet oldum sandim ama 3 gun boyunca ayni seyirde devam etti evde negatif hastanede pozitif.bu. ay yumurtladigimi bile hissetmedim o kadar hersey belirtisizdi halende oyle
Bak canım şimdi ben adet olduğumu sandığım gün eczaneden test Alıp Yaptım hemen positif oldu. Sende al bi test yap ne olur çok ta üzülmemeye çalış tüm vücut dengen bozulur stres olursan evdede huzursuzluklar başlar. Ben hissediyorum en yakın zamanda inşaAllah sende kalıcan. Vermeyen Rabbimse daha iyisini birgün mutlaka verirCanim benim coookkk sancili k.rengi geliyo daha once lekelenmem olmustu bir gun surdu. Ama bugun sabahtan beri afedersin bi kucuk ped dolmamis bile. Ve cok koyu. Senin de bu sekilde miydi o 3 gun. Cok umutluydum ben bu aydan. Ilk drfa yumyrtam kendi catlamisti. Sonu beni cok uzdu. Kabullenmem gerek sanirim. Hala bi umut arama cabasindayim
evet hem vajinal muayene yapmıştı hemde ultrason da görmüştü ki bende görmüştüm.Zaten var anormallikler kist icin gittiginde vajinal muayene mi yaptılar
Bende sanci olmadi 4 gun surdu ancak peceteye sildiginde geliyordu camasirima bile zor bulasiyorduCanim benim coookkk sancili k.rengi geliyo daha once lekelenmem olmustu bir gun surdu. Ama bugun sabahtan beri afedersin bi kucuk ped dolmamis bile. Ve cok koyu. Senin de bu sekilde miydi o 3 gun. Cok umutluydum ben bu aydan. Ilk drfa yumyrtam kendi catlamisti. Sonu beni cok uzdu. Kabullenmem gerek sanirim. Hala bi umut arama cabasindayim
Canim kesin reglim. Bu ay da nasip degilmis...Bende sanci olmadi 4 gun surdu ancak peceteye sildiginde geliyordu camasirima bile zor bulasiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?