Ustune gorme nedir

bencede ben bekleyim canım biraz. bişey kaybetmem geç öğrenmekle. hem negatif görürüm zaten. alıştım ben. tatile de gidicez ama giderken test alıp öyle gideyim bari oralarda eczane aramayım.
Profilinde yazdığı gibi Allah'tan ümit kesilmez. Klasik olacak belki ama rahat ol, kafandan at, olursa olru moduna gir gerçekten oluyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Güzel bir tatil süprizi olur belki :)

Profilinde yazdığı gibi Allah'tan ümit kesilmez. Klasik olacak belki ama rahat ol, kafandan at, olursa olru moduna gir gerçekten oluyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Güzel bir tatil süprizi olur belki :)
şu an rahatım zaten canım. şiddetli batmalrım var ama kisttir diyorum. olursa bin şükür olmazsa nasip değilmiş artık. bekleyip görcez. inşallah cannımmm inşallah :)

şu an rahatım zaten canım. şiddetli batmalrım var ama kisttir diyorum. olursa bin şükür olmazsa nasip değilmiş artık. bekleyip görcez. inşallah cannımmm inşallah :)
benim de çok batmalarım var ama kistim yok yeni muayene oldum daha bat a 2 gün var gebelik belirtisi olabilir mi

benim de çok batmalarım var ama kistim yok yeni muayene oldum daha bat a 2 gün var gebelik belirtisi olabilir mi
bilmiyorum ki canım inşallah gebeliktir. benim de 3 gün var daha. ben kendimi kisttir diye oyalıyorum. aklım dağılsın düşünmeyim diye. inşallah bebeklerimiz bizledir. ağrıları o yapıyodur

Slm kizlar.simdi hastaneden geldim dr ultrasonla muayene etti gorunurde bisey olmadigini ama beta hcg ye bakalim varsa cikar dedi.negatif cikarsa adet sokturucu ilac yazdi kullanirsin dedi.sonuc cikti ve deger 16.5 yani pozitif .haftaya tekrar bakalim daha cok erken ama dedi .allah isteyenlerede versin .benimkinide saglikla sihhatle kucagima aldirsin ins

Canim allah saglikla kucagina almani nasip.etsin. darisi basimiza. Adetine kac gun vardi. Yumurtlaman ne gundu. Ne gibi belirtilerin var ? Ben adet olucam herhalde insallah olmam

Canim allah saglikla kucagina almani nasip.etsin. darisi basimiza. Adetine kac gun vardi. Yumurtlaman ne gundu. Ne gibi belirtilerin var ? Ben adet olucam herhalde insallah olmam
22 haziran adet tarhimdi.ayni gun lekelenme oldu daha once hic boyle birsey yasamamistim adet oldum sandim ama 3 gun boyunca ayni seyirde devam etti evde negatif hastanede pozitif.bu. ay yumurtladigimi bile hissetmedim o kadar hersey belirtisizdi halende oyle

Canim benim coookkk sancili k.rengi geliyo daha once lekelenmem olmustu bir gun surdu. Ama bugun sabahtan beri afedersin bi kucuk ped dolmamis bile. Ve cok koyu. Senin de bu sekilde miydi o 3 gun. Cok umutluydum ben bu aydan. Ilk drfa yumyrtam kendi catlamisti. Sonu beni cok uzdu. Kabullenmem gerek sanirim. Hala bi umut arama cabasindayim

Bak canım şimdi ben adet olduğumu sandığım gün eczaneden test Alıp Yaptım hemen positif oldu. Sende al bi test yap ne olur çok ta üzülmemeye çalış tüm vücut dengen bozulur stres olursan evdede huzursuzluklar başlar. Ben hissediyorum en yakın zamanda inşaAllah sende kalıcan. Vermeyen Rabbimse daha iyisini birgün mutlaka verir

Bak benim bi tanıdığım senelerce çocuğu olmadı sonra evlat edindi yaşıda Bayağı vardı menapoza girdim diye gidiyo 6 aylık hamile şimdi oğlu 10 Yaşında. Rabbim inşaAllah o kadar bekletmesin canım

Gec dollenme oldu canim bende. Olsada cikmaz daha. Olmasa da vardir bi hikmet artik. Elden bisey gelmiyo. Her sey Rabbimin elinde. Sagol canim destegin icin. Hep hayirlisini tez zamanda istedim demek ki o zaman bu zaman degilmis. Ama illa ki hayal kirikligi oluyo. Aminnn canim sagol

Bende sanci olmadi 4 gun surdu ancak peceteye sildiginde geliyordu camasirima bile zor bulasiyordu

kzlar bsey sorcam.. kullandgnz bı haptan veya farklı bı sebepten.. her aykı adet kanamanz dısında bı kanamanz oldumu.. yanı syle soyleyım... bu aykı kanamam her aykı gıbı cok agrılı ve kan pıhtılı parcalı degldı.. haff sızım oldu ıkı gn ve mat kırmızı gıbı kahvemsı bı sıvı kanamam oldu ıkı gun bugunde leke seklnde kahvemsı... hap ıcıyodm belm ıcın oonn etkısı olrmu szce ılk defa byle oluyo sasrdım

Kızlar bende 27. Gün gecikme yaşadım ve doktor kan testiyaptı 13.gün fln gecikince negatif olunca tarlusal verdi gecikmemn 27. Günü regli oldum3,5 gün falan sürdü hamile olablirmiyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…