Canim kesin reglim. Bu ay da nasip degilmis...[/QUHayırlısı olsun cAnım .Allah tez zamanda sanada tattırsın ins
benimki bat tarihiyle aynı gün basladı 4 gün sürdü.Bat 4 temmuz bu arada erken gebelik testi yapsam çıkar mı?
Canım sanırım sen yerleşme kanaması yaşamıssın. Hemen sana anlatayım fikrin benim için önemli çünkü kafam çok karışık.benimki bat tarihiyle aynı gün basladı 4 gün sürdü.
adet gibi degil sadece birkac damla rengi kahve xaten sonucunuzda negatif çıkmışCanım sanırım sen yerleşme kanaması yaşamıssın. Hemen sana anlatayım fikrin benim için önemli çünkü kafam çok karışık.
33gunde bir adet olurum 25 mayısta adet gördüm ve sadece 17 haziranda yumurtlamamfan 4 gün sonra geri çekilme ile ilişkim oldu bir defa. İlişkiden 2 gun sonra goguslerimde ağrı şişkicenlik. Alt karında rahatsızlık ve bel ağrılarım başladı ve daha adetime 8 gun vardı. 27 haziran beklediğim adet tarihiyken ilişkiden 6 7 gün sonra 3 gun erken oldum yani 24 haziranda adet gördüm bel ağrım geçti goguslerimdeki ağrı geçti ve sondu ben korktuğum için 27 haziranda kanamanın 3. Gunu kanda beta hcg baktırdım 0.100 sence böyle birşey olabilir mi hala hamile olabilir miyim ?
Ya böyle negatif gorup bir hafta sonra pozitif olan varmış endişelendim ? .sadet gibi degil sadece birkac damla rengi kahve xaten sonucunuzda negatif çıkmış
Sanırım siz regl olmussunuz .süpheniz varsa 1 hafta sonra testi tekrarlarsanız daha kesin sonuc elde edersiniz benceYa böyle negatif gorup bir hafta sonra pozitif olan varmış endişelendim ? .s
Kanda bakmadan idrarda baksam? 24unde kanama oldu bugün 4u yeterli mi sure ?San
Sanırım siz regl olmussunuz .süpheniz varsa 1 hafta sonra testi tekrarlarsanız daha kesin sonuc elde edersiniz bence
benimki idrarda negatifti canimKanda bakmadan idrarda baksam? 24unde kanama oldu bugün 4u yeterli mi sure ?
Napacagımı şaşırdımbenimki idrarda negatifti canim
beta hcgye bakt ırın en iyisi kafanız rahat etsinNapacagımı şaşırdım
beta hcgye bakt ırın en iyisi kafanız rahat etsin
Korkuyrum ya peki sence durum nedir bubdurumda yok gibi sanki. Offbeta hcgye bakt ırın en iyisi kafanız rahat etsin
evet batırdim gebelik var ama degerler düzenli ama yavaş bir şekilde yükseliyormuş birde 2 gündür lekelenme olunca dr progestan verdi .haftaya ins keseyide görürüz dedi bakalımSen baktirdinmi canim beta???hamilemisin?
?Korkuyrum ya peki sence durum nedir bubdurumda yok gibi sanki. Off
beta hcgye bakt ırın en iyisi kafanız rahat etsin
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?Sen baktirdinmi canim beta???hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?