Ustune gorme nedir

Can'ım aynı şeyi bende yaşadım 4 gün civarı sürdü geçti ancak ilişkiden 3 gün sonra oldu bu kahverengi akıntı ve tıpkı senin bahsettiğin gibi peçeteye silince az az ve düzensiz . Haricinde hiçbir belirtim olmadı . Yani senin bu akıntı ilişkiden kaç gün sonra oldu? 3 gün sonra olması etken mi ? Cevap verirsen iyi olur içimde şüphe var çünkü henüz adet günüm gelmedi o yüzden testte yapamıyorum

arkadaşlar acil yardım geceden beri toplamda bir kaç damla kahverengi lekelenme oluyor normal mi acaba

benimki bat tarihiyle aynı gün basladı 4 gün sürdü.
Canım sanırım sen yerleşme kanaması yaşamıssın. Hemen sana anlatayım fikrin benim için önemli çünkü kafam çok karışık.
33gunde bir adet olurum 25 mayısta adet gördüm ve sadece 17 haziranda yumurtlamamfan 4 gün sonra geri çekilme ile ilişkim oldu bir defa. İlişkiden 2 gun sonra goguslerimde ağrı şişkinlik. Alt karında rahatsızlık ve bel ağrılarım başladı ve daha adetime 8 gun vardı. 27 haziran beklediğim adet tarihiyken ilişkiden 6 7 gün sonra 3 gun erken oldum yani 24 haziranda adet gördüm bel ağrım geçti goguslerimdeki ağrı geçti ve sondu ben korktuğum için 27 haziranda kanamanın 3. Gunu kanda beta hcg baktırdım 0.100 sence böyle birşey olabilir mi hala hamile olabilir miyim ?

adet gibi degil sadece birkac damla rengi kahve xaten sonucunuzda negatif çıkmış

Sen baktirdinmi canim beta???hamilemisin?
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…