Ustune gorme olsa kanda kesin cikarmiydi?

Yeminle hayatimin en zor ayini yasiyorum kasigima bi sanci grdm lavaboya girdim iki damla bordo kan geldi pesine yine camur gibi akti ne igrenc bisey ya gercktn duzenli adet olmak kadar gyzelide yokmus ya

Benimde adetim 2 gun gecikti kahverengi leke hala devam ediyor umitleniyorum ama bilmiyorum iste pazartesi kan testi vercem

Bende sorayim bilen varsa adetim 21 aralikti normalde 7 gun bu sefer 4 gun surdu adetten 1 hafta sonra kahverengi leke gelmeye baslafi 15 gundur az da olsa acik renktw kan gelmisti bir kac kere devam ediyor adet olmam gerekiyordu bugun benim 2 gun one atiyor hep ilk defa basima boyle birsey

Kizlar bende bu durumdan muzaribim benim adetim cok duzensiz olur bundan 1 -1 bucuk ay once esimle bi kacirma problemi yasadik ikikere hemde bundan 23 gun once acik pembe kurudugunda ise kahverengine donusen bi lekelenmem oldu 18 gun surdu ama bigunde bi ped bile dolmadi 3 gundurde ayak usumesi ve bel agrisi yasiyorum acaba hamilemiyim insallah degilimdir korkudan testde yapamadim boyle olan varmi?

Kizlar bende bu durumdan muzaribim benim adetim cok duzensiz olur bundan 1 -1 bucuk ay once esimle bi kacirma problemi yasadik ikikere hemde bundan 23 gun once acik pembe kurudugunda ise kahverengine donusen bi lekelenmem oldu 18 gun surdu ama bigunde bi ped bile dolmadi 3 gundurde ayak usumesi ve bel agrisi yasiyorum acaba hamilemiyim insallah degilimdir korkudan testde yapamadim boyle olan varmi?

Yani o kadar uzun surermi bilmyrm korkunn ecele faydasi yok git test yaotr yada direk doktra gt bnce baska bisy de olablr

Ya arkadaslar benmde bi sorum var ben yirmi yedi gundur hasta olmuyorum dun hasta olmam gerekti ama uc gundur pembe kahve akntm oldu acaba benm ustune gormemi gec dollenmemi yoksa hicbisey degilde strestenmi uc defa kan testi yaptm negatif cikti tabi ilk gecktgm gunlerdi uc gun ocede kahve pembe akntm geldi Allah askna ayni durumu yasayp bilgisi olan varsa beni bilgilendrsin

Back
X