gebelik belirtileri için erken göğüsler hemen ağrımaz bel hemen ağrımaz.kafanıza takıldıysa idrar testi yapın benceBiliyorum herkes aynısını yazıyor ama şoleki anlatıyım arkadaşlar adetim5 gün sürer normalde bu ay şole durum oldu 3 gun surdu ve snra 6ve 7 gun ack bir aknti oldu snra kahverengiye donustu goguslermde agri var ve belim agryordu arada sag kasgma agri giriyor normal mi sizce birde bildiginiz parcali oldum uc gun adet bole yasayn var mi hamile oldgnu ogrenip?
1yil deneyince cnm artk gucum kalmadi tekrr test almaya anlcn merk edyrm varsa bole yasayn ona gorr yapcm cnmhamilelik varmiydi test yaptinuzmi
Zaten adetim duzenszdi diyrm onceden mi kaldm acaba yasyn var mi bole tam emin olmadan artk test yapmcm onlara verdgm parann haddi hesabi yok anlcnzgebelik belirtileri için erken göğüsler hemen ağrımaz bel hemen ağrımaz.kafanıza talıldıysa idrar testi yapın bence
olabiliyor ustune gorme ama parca geldi falan diyorsunuz dusuktw olabilir bilemwyizki simdi hamilelik mi degilmi1yil deneyince cnm artk gucum kalmadi tekrr test almaya anlcn merk edyrm varsa bole yasayn ona gorr yapcm cnm
üstüne görme denilen şey bir sonraki adete denk gelen yerleşme kanamasıdır ve adete göre cok hafif lekelenme şeklinde akıntı olur adet gibi olmaz..siz 3 gün olmuşsunuz sonra yine olmuşsunuz yerleşme kanaması adet gibi olmaz muhetemelen adet kanaması yaşamışsınız sizZaten adetim duzenszdi diyrm onceden mi kaldm acaba yasyn var mi bole tam emin olmadan artk test yapmcm onlara verdgm parann haddi hesabi yok anlcnz
Cnm bazi yerlerde okudum parcali adrt olup hamilelerms ondn var mi yasagn dye sordmolabiliyor ustune gorme ama parca geldi falan diyorsunuz dusuktw olabilir bilemwyizki simdi hamilelik mi degilmi
Peki bel agrm ve sag kasgma hafiften agri girmesi neden acaba vr gogslernde agryor ilk defa oldu bole normlde adet biter gogs agrmda gecerdiüstüne görme denilen şey bir sonraki adete denk gelen yerleşme kanamasıdır ve adete göre cok hafif lekelenme şeklinde akıntı olur adet gibi olmaz..siz 3 gün olmuşsunuz sonra yine olmuşsunuz yerleşme kanaması adet gibi olmaz muhetemelen adet kanamadı yaşamışsınız siz
Cnm her ay baya para veryrm ondn tam emin oldktan snra alim dedm bosa çope gidyr parada hepside ondn cnmağrılar yanıltıcı olabilir normal zamanda da olur bu ağrılar bilemiyorum 5 tl likidrar testlerivar ondan alma durumunuz yokmu böyle acabalar yıpratır sizi.Allah gönlünüze göre versin @busraangell
anladım haklısın birşey diyemiyorum bu kadar yardımcı olabiliyorum bilgim bu kadarCnm her ay baya para veryrm ondn tam emin oldktan snra alim dedm bosa çope gidyr parada hepside ondn cnm
Sagol cnm tesekkr edrrimanladım haklısın birşey diyemiyorum bu kadar yardımcı olabiliyorum bilgim bu kadar
Kzlar sag kask agrım olması normal mi icim diyor hamilesin ama kimse bolr kalmams hamile
üstüne görme denilen şey bir sonraki adete denk gelen yerleşme kanamasıdır ve adete göre cok hafif lekelenme şeklinde akıntı olur adet gibi olmaz..siz 3 gün olmuşsunuz sonra yine olmuşsunuz yerleşme kanaması adet gibi olmaz muhetemelen adet kanaması yaşamışsınız siz
Daha test yapmadm cnm adet zamanini beklyrmSenin sonuc ne oldu merak ettim?
Daha test yapmadm cnm adet zamanini beklyrm
Hamile misin peki merak ettim de?Daha test yapmadm cnm adet zamanini beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?