Üstüne görme yaşayanlar

Ben de senşn gibiyim merak etme bugün günümde oldum olsam da umudum devam edio bakalım nolcak halimiz
O da iyi hecp ümitlencegne gunnde olmak daha iyi canm bende strese grmyrm gecyr zaten gcn ay bnmkide duzeldi gunnde oldm bu ay gecrse umitlenirm:)) sana tavsym adettn bttgnde basla o zmn tutyrms:)

O da iyi hecp ümitlencegne gunnde olmak daha iyi canm bende strese grmyrm gecyr zaten gcn ay bnmkide duzeldi gunnde oldm bu ay gecrse umitlenirm:)) sana tavsym adettn bttgnde basla o zmn tutyrms:)
Valla bitimini Bırak yumurtlama vb kaçırmıyorum ama yok doktora gittik sorun yok adet üçüncü gün gel dedi yumurtam falan da çok iyiymiş eşim de de sperm testi sorun yok saten olucağıno sanmıodum sorun ama denk gelmio anlamadım

Bnmde ole sknti yok cnm bnce strestn olmyr bnmde oleydi stresten bendn uzak durmaya basldm bklm tkmyrm belrtlere

A
İns cnm ama benim bugn bir istahm acldi anltmm doymyrm ya arkdsm ble dedi nlyo sana her dkka brsy yiyon dye
adet yaklaşıo diedir ben de çok yedim aşırı hatta öğlen fırın sütlaç yemiştim İşe döner Dönmez kesmedi iki kek daha yedim sora çikolata hâlâ da tatlı matlı yemek bile yerim ama adet oldum bugün senin kaç gün var olmasına

Daha 9 yada 8 gun var cnm benm gogs uclarm acidi 14 gun kala snra gecti gogslerm agryr cnm oncedn bubkadr erken agrmazdi ama zaten belrtiye yormyrm ama iste insann aklna taklyr

Ya adet görüp hamile olunabilir yazısı okudukça fena oluyorum en son eşimle 35 gün önce falan seviştik ve ilişkiden sonra reglde oldum ilk günler yoğundu reglden 1 hafta sonra yani ilişkiden 33 gün sonra idrar testide yaptım negatif ama belimde ağrı göğüslerimde sızı hissediyorum hala üstüne gördüysem idrarda ne zaman belli olur ki?

Yok canm bir hafta var ama canm tatli hic cekmyr bugn yumrta cnm cekri ya yarn sabhtn yapcm:)
İyiyimiş yaaa benim dediğim gibi tüm belirttiler dibine kadar vardı sivilcem de dahil çenemde ve oldum
Keşke ben de şıan umutlanabilseydim yumurtayı naapçan ya yumurta çeker mi can

İyiyimiş yaaa benim dediğim gibi tüm belirttiler dibine kadar vardı sivilcem de dahil çenemde ve oldum
Keşke ben de şıan umutlanabilseydim yumurtayı naapçan ya yumurta çeker mi can
Kiz ne blym sabah maydonzlu yumrta yedim aksamdan beri aklmda onu yemek istedm normalde cikolata delisiym cann hic istemyr yemek belirtlere hic kanma kuzu ben kac kere kandm fos hepsi:)

Kiz ne blym sabah maydonzlu yumrta yedim aksamdan beri aklmda onu yemek istedm normalde cikolata delisiym cann hic istemyr yemek belirtlere hic kanma kuzu ben kac kere kandm fos hepsi:)
Aynen...
Baksana senin de saçını yağ basıomu bi iki gün kala saçım yağ kir kepek ağırlaşıo
Normalde bi hafta yıkamasam yağ yok
Bu belirti bu sefer de oldu hep ama hep

Aynen...
Baksana senin de saçını yağ basıomu bi iki gün kala saçım yağ kir kepek ağırlaşıo
Normalde bi hafta yıkamasam yağ yok
Bu belirti bu sefer de oldu hep ama hep
Yok canm sacn yaglanmasi ne alaka kiz ilk defa senden duydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…