Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok merak ediyorumbende merak ettim şimdi
Canım test verdin mii merak ettim yükseldi mi inşallah hcg?Bende çok merak ediyorum![]()
Saat 10 da doktora gideceğim öğleden sonra testlerim çıkacak dua edin çok korkuyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım test verdin mii merak ettim yükseldi mi inşallah hcg?
Amin kuzumm Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruzSaat 10 da doktora gideceğim öğleden sonra testlerim çıkacak dua edin çok korkuyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maalesef kimyasal gebelikmisAmin kuzumm Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz
CiddimisinMaalesef kimyasal gebelikmis![]()
Bakmadım değerlerin düşmüş kimyasal geçirmişsin dedi bende uzuldum çıktım hastaneden kısmet nasip artıkCiddimisinkac çıktı degerin
Rabbim hayırlısıni versin canim kac yıllık evlisinBakmadım değerlerin düşmüş kimyasal geçirmişsin dedi bende uzuldum çıktım hastaneden kısmet nasip artık
Amin insallah 9 aylık evliyimRabbim hayırlısıni versin canim kac yıllık evlisin
Yenisin dahaaAmin insallah 9 aylık evliyim![]()
Valla bacim benim sonki gittigim doktor bana adetken üstüne gomussun adetken hamile kalmissin dedi baska bir doktirda degerlerin cok yuksek ikiz dedi bende bilemedim üstüne görmemi oldum yoksa ikizmi bilemiyorum ama banadq denildi adetken hamile kalmissin diye bakim yarin bende tam olarak orenirim herseyiArkadaşlar adet oldum ve 7 gün sonra bitti. Bittikten bi gün sonra kanamam başladı hastaneye gittim kan testi yapıldı gebesindediler. Bu şekilde hamile kalan varmı yada sonradan kimyasal gebeliğe dönüşür mü?
Hayırlısı olsun inşallah ikiz bebislerin olurValla bacim benim sonki gittigim doktor bana adetken üstüne gomussun adetken hamile kalmissin dedi baska bir doktirda degerlerin cok yuksek ikiz dedi bende bilemedim üstüne görmemi oldum yoksa ikizmi bilemiyorum ama banadq denildi adetken hamile kalmissin diye bakim yarin bende tam olarak orenirim herseyi
Amin insallahYenisin dahaasağlıklı gebeliğin olur inşallah daha yaa Rabbim aratmasın nasip etsin en kısa zamanda inşallah
4. Yilimiza giriyoruz 1 ay sonraAmin insallahsiz kaç yıllık evlisiniz
Maşallah4. Yilimiza giriyoruz 1 ay sonra![]()
Gebelik oluşup, rahme tutunamadan düşmesidir. Yani gebelik sağlıksız ise vücut onu adetle birlikte dışarı atıyor.Kimyasal gebelik nedir