canım bir gün oldu adet gibi değildi aslında çok koyu hiç kırmızı gelmedi çok fazlada olmadı zaten sonra ara ara peçeyle silince geldi yine koyu kahve.dün test yaptırdım malesef negatif çıktı.geç döllenme olabilir falan diyorlar hiç umudum yok ama pazartesi yine yaptıracam.Arkadasim merhaba cok koyu derken normal adetmi yoksa lekelenmemi oldunn
malesef canım dün yaptırdım test negatif çıktı. ama hala bende bişe yok.geç döllenme olabilir diyorlar pazartesi yada salı tekrar yaptıaracam pek ümidimde yok ama napim işte... 6 senedir bekliyorum.benımde negatıf cıkmıstı
zaten 8 gun gecıkmeden sonra da adet oldum ben cnm
canım sende benim gibi uzun süre bekleyenlerdensin.bendede senin gibi oldu bu ay dün kan verdim negatifi gördüm malesef ama hala adet falan olmadım sadece bir gün çok koyu adet gibi bişe oldu o kadar hala bişe yok.ama geç döllenme olabilir falan diyorlar pazartesi yada salı tekarr yaptıracam sende bir kan testi yaptır bence bu beirtiler normalde hamilelik belirtileri bu şekilde olup da hamile çıkan bir sürü kişi gördüm bu formda o yüzden bir test yap allahın izniyle hamilesindir inşşş...Arkadaslar merhaba ben daha yeni uye oldum size bir sorum var ben 4 senedir evliyim esimle bebek istiyoruz ama olmuyo ben gecen ay hic olmadigim birsey oldu adetim ayin 21 olmasina ragmen 17 lekelenme oldu ben yine adet oluyorum derken 2.3 gun sonra kesildi pempemsi ve kahverengi geldi enson pembe akintiyla bitti 2 kere idrar testi yaptim negatif cikti belirtiler desem var sanki ama ole asiri degil cok yorgun oluyorum hep uyumk istiyorum karninda sislik var belim cok agriyo arasina kramp giriyo migdem yaniyo arasirada bulaniyo bide su 1 haftadir goguslerimde bir sisme ve aci var gogus uclarimda beyaz kabarcik gibi birseyler cikmaya basladi sizce hamilemiyim napmaliyim cocugumun olmasini cok istiyorumm
canım ben bu formda okuduklarıma göre olan çok var bir gün falan oluyormuş ama illa olacak diye bir sey de yok.herkeste aynı şey olmuyor anlayacagın...Arkadaşlar ılıskıden sonra eger döllenme olduysa yerlesme kanı dıye bırsey gelıyormus az o ne zman kac gun sonra gelıyor bılen varmı? gelmedıgı de oluyor mu ?bırılerı bırsey yazsın ama
Anladim canim ben hic kan testi yaptirmadim benimki leke gibi oldu pembe ve kahverengi geldi en aon pembe akintiyla kesildi 3 4 gun surdu gunluk pedi doldurmadi diyebilirim bide su bir bastadir gpguslerim cok sisti bide kahverengi yerinde beyaz kabrciklar cikti evde test yaptim negatif cikti bana gec dollenmis olabilir diyorlar oyuzden ayin 21 bekliycem canim insallah sende bende hamisizdircanım bir gün oldu adet gibi değildi aslında çok koyu hiç kırmızı gelmedi çok fazlada olmadı zaten sonra ara ara peçeyle silince geldi yine koyu kahve.dün test yaptırdım malesef negatif çıktı.geç döllenme olabilir falan diyorlar hiç umudum yok ama pazartesi yine yaptıracam.
Insallah canm benim ben cok hayal kirikligina ugaradim oyuzden bekliyim diyorum ama bilmiyorum kararsizim canm benim acikcasi korkularim beni frenliyo hep cok istiyorum ondan sanirim sence en iyisi beklemekmi sen kac gin gecince kan testi yaptirdin cnmmelsay .!.:canım sende benim gibi uzun süre bekleyenlerdensin.bendede senin gibi oldu bu ay dün kan verdim negatifi gördüm malesef ama hala adet falan olmadım sadece bir gün çok koyu adet gibi bişe oldu o kadar hala bişe yok.ama geç döllenme olabilir falan diyorlar pazartesi yada salı tekarr yaptıracam sende bir kan testi yaptır bence bu beirtiler normalde hamilelik belirtileri bu şekilde olup da hamile çıkan bir sürü kişi gördüm bu formda o yüzden bir test yap allahın izniyle hamilesindir inşşş...
benim cumartesi olmam lazımdı dediğim gibi bir gün oldu gibi bişe oldu başka bir şey olmadı.5 gün bekledim yaptırdım negatif çıktı.beklemek beni daha çok yoruyor daha çok sitrese sokuyor o yüzden bir an önce öğrenmek lazım hem birsey varsa ona göre davranırsın.rabbim kimseyi bekletmesin.birazda çok stres yapıyoruz zannedersem birazda bunu frenlemek lazım aslında psikolojik olarak her ay kendimizi hamile sanıyoruz adetimizden bundan ettkileniyor belkide..Insallah canm benim ben cok hayal kirikligina ugaradim oyuzden bekliyim diyorum ama bilmiyorum kararsizim canm benim acikcasi korkularim beni frenliyo hep cok istiyorum ondan sanirim sence en iyisi beklemekmi sen kac gin gecince kan testi yaptirdin cnm
Anladim canim ben hic kan testi yaptirmadim benimki leke gibi oldu pembe ve kahverengi geldi en aon pembe akintiyla kesildi 3 4 gun surdu gunluk pedi doldurmadi diyebilirim bide su bir bastadir gpguslerim cok sisti bide kahverengi yerinde beyaz kabrciklar cikti evde test yaptim negatif cikti bana gec dollenmis olabilir diyorlar oyuzden ayin 21 bekliycem canim insallah sende bende hamisizdir
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir bekliyorum önce dileğim duam Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ...Anladim canim ben hic kan testi yaptirmadim benimki leke gibi oldu pembe ve kahverengi geldi en aon pembe akintiyla kesildi 3 4 gun surdu gunluk pedi doldurmadi diyebilirim bide su bir bastadir gpguslerim cok sisti bide kahverengi yerinde beyaz kabrciklar cikti evde test yaptim negatif cikti bana gec dollenmis olabilir diyorlar oyuzden ayin 21 bekliycem canim insallah sende bende hamisizdir
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir bekliyorum önce dileğim duam Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ...
Benim yaşadıklarımda size çok benzer 17-25 ovulasyon dönemiyken 26 Mayıs'ta 5 gün Süren koyu kahve lekelenmeler oldu. Adet günüm 5-6 Haziran Olmalı .31 Mayıs'tan beri evde tahlil Yaptım negatif dün bat a 1 gün kalmasına rağmen erken test Yaptım yine negatif ama gaz karın ağrısı göğüslerde Şiş belirtilerim var ve bugün adet olmadım sizce hala ÜMIT var mi[/QU
Canim benim bizde ayni senin durumundayiz bizde sabirsizlikla bekliyoruz bence birdahaki ay adet gunune kadar bekle ben ole yapicam cunku baska caremiz yokk cunku gec dollenme olur diye aoylentiler var oyuzden beklememiz lazimm insallah hamissizdir hepimiz allah tum istiyenlere versin insallah
ınsallah cnm bekle bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz o zmn :)Anladim canim ben hic kan testi yaptirmadim benimki leke gibi oldu pembe ve kahverengi geldi en aon pembe akintiyla kesildi 3 4 gun surdu gunluk pedi doldurmadi diyebilirim bide su bir bastadir gpguslerim cok sisti bide kahverengi yerinde beyaz kabrciklar cikti evde test yaptim negatif cikti bana gec dollenmis olabilir diyorlar oyuzden ayin 21 bekliycem canim insallah sende bende hamisizdir
malesef canım dün yaptırdım test negatif çıktı. ama hala bende bişe yok.geç döllenme olabilir diyorlar pazartesi yada salı tekrar yaptıaracam pek ümidimde yok ama napim işte... 6 senedir bekliyorum.
Merhaba Yasmin kan da mi idrar da mi yapmıştınBenimde adet döneminde çok az bi kanamam olmuştu sonra devam etmedi ben adet oldum sanmıştım 3 gün sora test yaptım pozitif di
Kan testimi yaptin cnm ypksa idrarmiiBenimde adet döneminde çok az bi kanamam olmuştu sonra devam etmedi ben adet oldum sanmıştım 3 gün sora test yaptım pozitif di
Aynen cnm benim allah buyukturhayırlısı cnm ınsallah hayırlı haber verırsın sonucu yaz bızlere de :) bende gecen ay umıtlenmıstım ama olmadım nasıp zamanı vardır herseyın umıdını kırma allah buyuk
Allah istiyen herkese versin insallahhhhhayırlısı cnm ınsallah hayırlı haber verırsın sonucu yaz bızlere de :) bende gecen ay umıtlenmıstım ama olmadım nasıp zamanı vardır herseyın umıdını kırma allah buyuk
Iste onu bende bilmiyorum ama arastirmalarima gore bole lekelenmeye ustune gorme diyorlar ama allah buyuktur kuzum allah istiyen herkeze versin insallahbir daha ki adet dönemi Temmuz olur ben dayanamam ki o zamana kadarAllah'ım yardımcı olsun çok zor gerçekten acaba böyle lekelenme olupta regli olan var mıdır yok bu lekelenme sandığımız regli midir offfffffffffffff
Amiinnnnnnnnnnnnn inşallah Allah'ım in verdiğine sual olmaz inşallah hayırlı haberler sen ne zamana kadar bekleyeceksin canımIste onu bende bilmiyorum ama arastirmalarima gore bole lekelenmeye ustune gorme diyorlar ama allah buyuktur kuzum allah istiyen herkeze versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?