- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Zaman geçmiş ama gebe misiniz merak ettimTestim bu sefer daha belirgin cikti yokmu burda kimse
Aynı durum bende de var canım senin son duurm nedirBenim cevap olarak sorum.olacak bnde 3 gün erken oldum ilk gün kanam oldu adet gibi sonra ikinci günde azalmıştır bugünde son bulmuş acaba üstüne görme dediğiniz böyle de olabiliyor mu bnde hamilelik düşünüyorum da
Bitti dün gece çok az geldi bitti ilk defa 2 gün sürdü hatta 2.5 diyebilirim tam 3 gün değil beklemedeyim umutlanmak istemiyorum çünkü 1.5 yıldır evliyim istiyoruz olmuyordu her ay aynı umut kırıklığı daha çok etkiliyor bni
Kanaman adet kanı gibi devam ederse malesef 2 günde 3 günde kesilirse ve azsa belki doktor tanıdığım var onda bana aynısını söyledi pazartesiye kadar bekliyecem bn sonra test yapicamArkadaslar ben dun aksam test yaptim negatifti gece 3 te adet oldum bu öğle test yaptim hemen silik cizgi cikti hiç bir şey anlamadım yardımcı olun nolur
Evet bekleyeyim bende haberlesiriz burdanKanaman adet kanı gibi devam ederse malesef 2 günde 3 günde kesilirse ve azsa belki doktor tanıdığım var onda bana aynısını söyledi pazartesiye kadar bekliyecem bn sonra test yapicam
Tamm cnmEvet bekleyeyim bende haberlesiriz burdan
İdrar testi yaptin mi hic benim İdrar testinde silik cizgi cikiyorBakalim hayirlisi olsun insallah pazartesiye olmazsa bir test alirim yaparım
İdrar etsti yaptım tek çizgi çıktı canim yine umutlar hüsran hayirlisi olsun insallahEvet bekleyeyim bende haberlesiriz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?