üstüne görme

Slm kizlar ben adet oldum ama bitti bir hafta geçti mide bulantısı ve içimdeki hisler test yaptim hemen cikmadi ama bu testim sizce varmi bisey benjm gibi yaşayıp hamile olan varmi yardım ederseniz fikirlerinizi ihtiyacım var

Eklentiler

• 20180522_113557.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 290
  • 20180522_113542.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 257
Testim bu sefer daha belirgin cikti yokmu burda kimse

Eklentiler

• 20180526_074841.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 272
Arkadaşlar iyi geceler merakla buraya gelen bütün hanımlara tecrübelerimi anlatmak istiyorum 3 çocuğum var hatta 4 üncüyü düşük yaptım ve 4 ünde de üstüne görme yaşadım normal adetle alakası yok öncelikle ilk günü çok açık pembe bi leke bende ertesi günü yada aynı akşam yine açık pembe yada koyu kahve renginde akıntı ama yanı sıra ağrı felan yok sadece kasılmalar var umarım size yardımcı olabilirim üstüne görme yaşarken bulantıları anlatamam yani çok fark edilir bi durum

Bir şey sormak istiyorum benim ilk 13 gün adetim geçti test yaptım negatif kan vermedim 0.100 çıktı ben hasta oldum gibi pazar günü ama dün kesildi bugün az geldi ama koyu renkte sizce gebelik mevcut olur mu

Benim cevap olarak sorum.olacak bnde 3 gün erken oldum ilk gün kanam oldu adet gibi sonra ikinci günde azalmıştır bugünde son bulmuş acaba üstüne görme dediğiniz böyle de olabiliyor mu bnde hamilelik düşünüyorum da

Aynı durum bende de var canım senin son duurm nedir

Bitti dün gece çok az geldi bitti ilk defa 2 gün sürdü hatta 2.5 diyebilirim tam 3 gün değil beklemedeyim umutlanmak istemiyorum çünkü 1.5 yıldır evliyim istiyoruz olmuyordu her ay aynı umut kırıklığı daha çok etkiliyor bni

Arkadaslar ben dun aksam test yaptim negatifti gece 3 te adet oldum bu öğle test yaptim hemen silik cizgi cikti hiç bir şey anlamadım yardımcı olun nolur

Canim biraz beklemelisin bence çünkü hemen belli olmaz mis değerlerin yükselmesi lazım bir kaç gün daha sabret ve dikkat et olmazsa yine yaparsın kan testi felan da yaparsın insallah pozitif olur

Arkadaslar ben dun aksam test yaptim negatifti gece 3 te adet oldum bu öğle test yaptim hemen silik cizgi cikti hiç bir şey anlamadım yardımcı olun nolur
Kanaman adet kanı gibi devam ederse malesef 2 günde 3 günde kesilirse ve azsa belki doktor tanıdığım var onda bana aynısını söyledi pazartesiye kadar bekliyecem bn sonra test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…