aynen canım söylediklerin bendede var ama yalancı belirtiler olabilir diye düşünüyorum çünkü teslterim negatif hala.geçen ayda ben aynen böyle olmuştum bu belirtilerle yani hamileyim sandım adet olmuştum bazen vucudumuz bizimle oyun oynayabiliyor...bu ay da aynıyım bakalım ne olacak sende daha önce böyle seyler olmadıysa belkide hamilesindir.sen kendini yinede en kötüsüne hazırla.olursa süpriz olsun daha çok sevinirsin olmasasa üzülmee bak benimde 6 yıl oldu hala bir umut diyorum....Ins cnm benim bide ben bu aralar biraz tuafim ya kasiklarima agri vurup vurup gidiyo bide yanmam oluyo sag bacagim agriyo sik sik idrale cikiyom migdem kotu acayip sekilde uyuyorum calisirken bile goslerim kapiyo bana birseyle oldu yaa allahim guldursun yuzumuzu yarabbim insallah
He bide cok usuyorum bu havada hirkayla geziyom esim dalga geciyo benimle 10 gundur aksamlari cok usuyordum sumdi hem aksamlari hem gunduzleri usuyorum bu nedir acaba hayirlisi olaunn insallah
aynen canım benim...kafamıza çok takmayalım takıntı haline gelirse hiç olmaz.hayırlısı rabbim yardımcımız olsun.Bende daha once bole seyler olmamistii hayirlisi olsun yaa benim 4 yil ol hala ni umut bekliyorum allah buyuktur cnm benimm dogru soluyorsun kendimi en kotusune hazirlamam lazim bide dikkayimi cekti regl vunume yaklastigimda hep terlerdim bu seger hep usuyorum cozemefim int arastirdim bazi hamilelerde goruluyormus hayirli yawru ya allah buyuktur
evet canım hayırlısı galiba en iyisi zaman bırakmak benimde lekelenmeden sonra daha adet olmadı ama zannedersem kirstlerden hayırsılı şimdide kirstlerin gitmesini bekleyecem.yine durumunuzdan haber verin zamanı gelince birbirimize destek olalaııımArkadaslar bu ayda olmadi regl oldum hemde gunumden 1 hafta once geldi demekki lekenmeyi sadece hamile olunmuyormus ne diyimki yine hayal kirikligi yine husran allah buyuktur hakkimizda herseyin hayirlisin olsun
Canım Herşeyin Hayırlısı olsun bu mübarek Günler'de vardır mevlamın bildiği senin için en iyisi için ... Ya bana ne demeli ben olmadım bebek yok yumurtlama yok çok tuhaf ama mevlâma sığınıyorumArkadaslar bu ayda olmadi regl oldum hemde gunumden 1 hafta once geldi demekki lekenmeyi sadece hamile olunmuyormus ne diyimki yine hayal kirikligi yine husran allah buyuktur hakkimizda herseyin hayirlisin olsun
Doktora gitmediniki sen cnm hic birsey demefilermi sana allajlh razi olsun guzel sozlerin icin allah hepimize hatlyirli evlatlar versin insallahCanım Herşeyin Hayırlısı olsun bu mübarek Günler'de vardır mevlamın bildiği senin için en iyisi için ... Ya bana ne demeli ben olmadım bebek yok yumurtlama yok çok tuhaf ama mevlâma sığınıyorum
Sağlık ocağından baktırsanaArkadaslar size birsey sormak istiyorum benim yaşadığını yaşayan varsa lutfen bana yardımcı olun 3 aydır eşimle bebek için uğraşıyoruz 2 ay olmadı ve artık Rabbimin bir bildiği vardır diye sabırlı olmaya çalıştım adetim bu ay 4 gün gecikti çevre bebek istediğimi bildiği için arkadaşım gecenin bir yarısı test yap bence hamilesin hissediyorum dedj bende test yaptım ve negatif çıktı testi orda öyle bıraktım sabah kalktim test pozitif olmis şaşırdım tekrar test yaptim yine negatif çıktı beklettim pozitif oldu ve dün erken gebelik testlerinden aldım tam bugün deneyecektim ki dün önce bir kasik ağrısı sonra bel sonrada omzuma bir ağrı geldi 10 dkka sonra geçti ve gece regl oldum normalde çok gelir şuanda çok fazla değil bendeki lekenleme gibi değil bildiginiz regl givi oluyorum ama her zamanki givi yoğun degil şuanda ve bende göğüslerde hiç hassasiyet olmadı ve şimdi kaç gün olacağım diye regl bitmesini bekliyorum bu şekilde leke değil yoğun regl olupta hamile kaldığını öğrenen varmı test bekleyince pozitif cikmasaydi bu şüphe aklımda olmayacaktı
son durum nedirkızlar gene ben ama telaşlı ve meraklı olduğumdan sürekli aranızdayım
acaba aranızda üstüne görme ya da yerleşme kanaması yaşayıpda gebe olduğunu öğrenen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?