üstüne görme

Sen ne yaptın canım
gittim bu gün canım doktora kan tahlili verdim ama daha çıkmadı.ultrasonla baktı kirst var dei 4 cm hangi ara olduysa anlamadım.heralde ben ondan adet olmadım.zaten kirst var değince umudum kalmadıyinede tahlil sonucunu gidip alacam yarında özele gidecem bakalım o ne dicek.

Inşallah canım Hayırlısı ile çok

Inşallah herşey hayırlı olur canım çok zor beklemek değil mi
Zaman Geçmiyor gün bitmiyor inşallah iyi haberler

Canım öncelikle çok gecmiş olsun umarım sıkıntılı birşey olmaz Sağlığın yerinde olsun önce sen sen sağlıklı ol Allah'ım da izin verdiği sürece hayırlı evlat kucaklamak nasip olur inşallah ama sonucu da almadan hemen pes etme ve lütfen sonucu haber ver

sağol canım tabiki öncelikle allahtan sağlık diliyorum sağlıklı olalımki bebişlerimiz olsun.birazdan gidecem sonucu almaya sonucu paylaşırım.ben klomen kullanmıştım galiba o kirst yaptı.neyse hayırlısı artık

Inşallah canım Hayırlısı ile çok

Inşallah herşey hayırlı olur canım çok zor beklemek değil mi
Zaman Geçmiyor gün bitmiyor inşallah iyi haberler
Hemde okadar cok zorki beklemek allah gonlumuze gore versin herseyi tez vakitte hayirlisiyla evlat sahibi olalim insallah

Canim sende eger kist ciktiysa sogan suyu ic bendede cok oluyo allaha sukur kurtuldum dahada cikmadi o cok iyi geliyo Hhcebeci

Canim sende eger kist ciktiysa sogan suyu ic bendede cok oluyo allaha sukur kurtuldum dahada cikmadi o cok iyi geliyo Hhcebeci
Allah hepimizin yardımcısı olsun ben bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı Yarin doktora gideceğim diye Allah'ım en kısa zamanda hayırlısını versin

Ben
bebim hiç kalmadı bende yaptırdım maalesef negatif şimdi de merak ediyorum neden regli olmadım karnım Şiş kasıklarda basınç Göğüste Şiş Allah'ım hayırlısını versin

Ben

bebim hiç kalmadı bende yaptırdım maalesef negatif şimdi de merak ediyorum neden regli olmadım karnım Şiş kasıklarda basınç Göğüste Şiş Allah'ım hayırlısını versin
bende hala adet olmadım canım bu günde özele gittim 3 tane kist olmuş dedi ama adet olmamam ondan da olabilir olmayabilirde dedi testim negatif ama yinede tam emin olmak için 1 hafta sonra tekar test yaptırmamı söyledi.bazen 10 gün geçsede teslerde çıkmayabiliyormuş düşük bir ihtimal olsada.o yüzden şuan ilaç vermedi adet gelmezse yine test yapacam.bence sende bir doktora git canım benim aklımda hiç kirst yoktu birde o çıktı.bakarsın hamile çıkarsın allahın izniylee....

Bende ilk evlendigin sene senin gibi gecikmistim cnm benim 11 fu
bende senin gibi ilk evlendigim sene gecikmisyim hamile sanmistim kendimi tam 11 gun gecikmistim bi sanciyla doktora gittim kis cikti icimde patlamisti 11 gun sonucun adet oldum sonra allah herseyin hayirlisini versin cok istiyoruz hepimiz elimizden gelenide yapiyoruz ama allah buyuktur arkadaslar benim bir hafta kaldi adet gunume allahima hep dua ediyorum insallah hamileyimdir diye insallah rabbim iatiyen herkeze versin eger bu ayin 17 olmazsam hemen doktora gidicem ne oldugu cikar sanirim allah hepimizin yardimcisi olsun

Bende bugün gideceğim ama inan hiç umudum kalmadı Hayırlısı inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre verir

Evet
Evet canim allah hepimizin yardimcisi olsun.az kalmis sabret bakalim rabbim dualarimi duyuyor elbet,,yer gök duaylaymis o yuzden rabbim hepimizi duyuyor sadece bir zamani var demekki bebişlerimizin gelmesinin.rabbim once sağlik versin hepimize sonra saglikli bebisler insss.her gun hepimiz icin dua ediyorum.sitres yapma sakin ben adetime yakin zamanda hep sitres oluyorum cok etkiliyo o yuden rahat ol.bu ay olmasada zamani degilmis diyelim ve onumuzdeki maclara bakalim

Evet
Evet canim allah hepimizin yardimcisi olsun.az kalmis sabret bakalim rabbim dualarimi duyuyor elbet,,yer gök duaylaymis o yuzden rabbim hepimizi duyuyor sadece bir zamani var demekki bebişlerimizin gelmesinin.rabbim once sağlik versin hepimize sonra saglikli bebisler insss.her gun hepimiz icin dua ediyorum.sitres yapma sakin ben adetime yakin zamanda hep sitres oluyorum cok etkiliyo o yuden rahat ol.bu ay olmasada zamani degilmis diyelim ve onumuzdeki maclara bakalim

Canim naptin gittinmi.hayirli haberler inş..umudumuzu kaybetmeyelim bende bazen kaybediyorum ama sonra vardir bir zamani olupta kotu seyler yasayabiliriz diyorum rahatliyorum.sende oyle dusun ve dua et rabbim duyuyor elbet sadece o gunu bekleme sabrini versin rabbim bize...

Yapmiyorum stres yaa ben cok yoruldum artik her ay regl gunumu beklemekten olucammi olmiycammi diye cok sikilsim artik gucun kalmadi ama bu forumdaki yazilarini okuyorum okadar kotu durumda olan insanlar varki halime sukrediyorum allah herkezin yardimcisi olsun bide kendini pek fazla kaptirmiycan arkadas ister istemez kendimizi kaptirip hamile zannediyorsun regl olunca hayal kirikligi oluyo ama allah buyuktur vardir bi bildigi esimde bende okadar cok bekliyoruzki bebegimiz olmasini esim bide esim beni gecen ay regl oldugumu bile lekelenme yasadigimi bilmiyor eger olursa ona coookkk buyuk bir aupriz olucak tahmin bile edemiyorum aevincini oyuzden duy yarabbim sesimizi bizler evlat hasretiyle yanip tutusturma anne baba olmamiza ozlem hasret birakma eli ayagi duzgun saglik hayirli evlatlar nasip et bizlere yarabbim duy sesimizi

Canım çok Sağol . Rahim yumurtalıklar çok temiz dedi Benim doktorum da senin gibi söyledi 40. Adet Günü'nde regli olmazsam tekrar test yapıcam varmış doktorun böyle hikayeli hastaları bir ümit negatif çıkarsa ilaçla söktütecek Temmuz da yumurtlama takibi yapıcak reglinşn 12. Gün itibariyle ovulasyon takibi yapacak Hayırlısı ile Allah'ım izin verirse temmuzda gebelik için ümit artacak inşallah hepimize Allah'ım yardım eder gönlümüze göre verir

amin canım inşşş hadi hayırlı haberlerle gel inş. bende haftaya perşembe yada cuma testi tekrarlıcam yinede bir umut diyorum hala regli falan yok gibi görünürde...rabbim gönlümüze göre versin.bu arada kaç yıllaık evlisin canım sen biz 6 yılı devidik...

inşşş eşinede sana da büyük süpriz olur canım.haberlerinizi beklicem.

inşşş eşinede sana da büyük süpriz olur canım.haberlerinizi beklicem.

Ins cnm benim bide ben bu aralar biraz tuafim ya kasiklarima agri vurup vurup gidiyo bide yanmam oluyo sag bacagim agriyo sik sik idrale cikiyom migdem kotu acayip sekilde uyuyorum calisirken bile goslerim kapiyo bana birseyle oldu yaa allahim guldursun yuzumuzu yarabbim insallah
He bide cok usuyorum bu havada hirkayla geziyom esim dalga geciyo benimle 10 gundur aksamlari cok usuyordum sumdi hem aksamlari hem gunduzleri usuyorum bu nedir acaba hayirlisi olaunn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…