- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi guldamla90
-
bende senin gibiyim 10 aydır korunmuyorumTeşekkür ederim cevapladjğın için canım..napcaz bole bılmiyorum
Ah bitanem kac aydır gunum geciyo gelen giden yok artık umudum kalmadı rahim filmi cektircem eylüldeadet düzeninde değişiklik olunca gebelik yakın oluyormuş
hormonlarına baktırdın mıAh bitanem kac aydır gunum geciyo gelen giden yok artık umudum kalmadı rahim filmi cektircem eylülde
evet hersey kist olmasına ragmen gayet normal çıktı dedı dr..işim hsg ye kaldı..sut buharları falan yaptım ama ı ıh.hormonlarına baktırdın mı
eşinde test yaptırdı mı? süt buharı yapma iyi değil... tüpleri tıkıyorevet hersey kist olmasına ragmen gayet normal çıktı dedı dr..işim hsg ye kaldı..sut buharları falan yaptım ama ı ıh.
yaptı canım o da normal cıktı..senin problemin neeşinde test yaptırdı mı? süt buharı yapma iyi değil... tüpleri tıkıyor
kist olunca zaten aşağı yukarı 1 yıl falan gebelik olmuyor
valla geçen hafta hormon tahlili yaptırdım prolaktinim yüksek çıktı, engelmiş gebeliğeyaptı canım o da normal cıktı..senin problemin ne
allah yardımcımız olsun.dualarıma senide ekliycemvalla geçen hafta hormon tahlili yaptırdım prolaktinim yüksek çıktı, engelmiş gebeliğe
ilaç verdi, eğer adet olursan kullanmaya başla dedi
sağol canım... ben de senin için dua edicem... en başta da hayırlısını versin rabbimallah yardımcımız olsun.dualarıma senide ekliycem