- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Paris ve ben giderken 200 lira koymuş iki yüz iki tane yüz ve Paris sağolun valla iyiligimi dusunmussunuz de şimdi kim kalkacak taa parislere gidecek şu sıcakta.
Canım yanmiyoda bı öfke var üzerimde ama olmaması gereken nesede var az önce geldim eve ailemleydim eğlendim açıkçası kardesimle uçak güzergahı programi indirdik uçak nerden geçecek diye izledik.Koltuklar değil de balkona köşe takımı istiyorum bı üye kredi kartı çıkarma yolunu gosterdi gelsin hele bir de yapmazsan ne olayım.Senin evinin içinde ve kalbinin içinde olanları kimse bilemez tabi.
Canının yandığına hüznünün ağır bastığına eminim ama salla gitsin yaa
Dünyada kendimizden değerli ne var ki.Canın ne istiyorsa onu yap eşinin küçük hesaplarıyla kafa yorma .
Çık güzelce alışveriş yap,koltuklar eskimiştir bi bak hele
Canım yanmiyoda bı öfke var üzerimde ama olmaması gereken nesede var az önce geldim eve ailemleydim eğlendim açıkçası kardesimle uçak güzergahı programi indirdik uçak nerden geçecek diye izledik.Koltuklar değil de balkona köşe takımı istiyorum bı üye kredi kartı çıkarma yolunu gosterdi gelsin hele bir de yapmazsan ne olayım.
Babam açmış olduğum ilk konudan ötürü eşime tepkili önceki kavgalardan haberi yok kendisinin,o açtığım konuda babam kavgaya müdahil oldu ve huyudur iki kere hata yaptirmaz keser atar,bundan sebep iş için gitti dedim asla belli etmedim. Giderim tatile şaka bir tarafa fakat artık ciddi ciddi oturup konuşmam gerekiyor kocamla kısasa kısas yapmadan bu tavrının ne kadar çiğ olduğunu yüzüne vurmak için tatil şu an için hiç istemiyorum dalgaya vuruyorum ama gerçekten doluyum evden çıkmak istemiyorum oturup saatlerce yalnız başıma çay sigara içip düşünmek istiyorum. Yaptığı gerçekten büyük terbiyesizlik ne yapacam nasıl davranacam bilmiyorum geldikten sonra aynı hal ve tavırları devam ederse eğer babamla artık paylasacam ve koparacam ipleri hakkımda hayırlısı olsun. Sagolun,bende fena dövmek istiyorum ifşa olmamak ve olur da uyeligimi ogrenirde okur diye bazı şeyleri yazamıyorum abisinin etinden sütünden faydalanıyor diyeyim,bununla bana caka satiyor neyse öyle iste.biraz daha anlatırsan kalkıp adamı dövmeye gelebiliriz, 200 lira nedir yahu..
cidden baban gönderemez mi seni yakın bir yere?
Zor.Çocuk aklına göre boşandığınız eşinizle tekrar evlenirseniz böyle olur. Çocuğun evlilikle ilgili herhangi bir fikri yoktur. Siz de çıkın tatile o zaman çok mu zor yani.
Aynen,saniyede milyon tane düşünce geçiyor aklımdan bı yanım kalk git gençliğine yazık edecen diyor,bı yanım otur yerine tekrar evlenirken ailenin nasıl ezdigini düşün diyor kafam Allak bullakSiz baya bi celiskide kalmissiniz bence.
Sanki esiniz degil de siz esinizin sizi hayatinin merkezinde tutmasini istiyorsunuz, ne yaparsaniz yapin gülcek eglencek, küsseniz pesinizden koscak diye beklenti icindesiniz sanirim.
Tatile gidecegine o yüzden bozulmus olmalisiniz. Yoksa sevmek istemediginiz 1 kez bosayip simdi tekrar bosamayi düsündügünüz biri sizi bu kadar sinirlendirmemeliydi.
Anliyorum ben sizi. Esinizle oturup sakince konusmayi deneyin birde, bagirmadan gürültüsüz. Kadin sesini yükselttigi an erkeklerde bi umursmazlik ciddiye almama basliyor.Aynen,saniyede milyon tane düşünce geçiyor aklımdan bı yanım kalk git gençliğine yazık edecen diyor,bı yanım otur yerine tekrar evlenirken ailenin nasıl ezdigini düşün diyor kafam Allak bullak
Öyle yapacam döndüğünde zaten yapacaklarimdan sonra alttan almaz ise kopacak ipler aileleri çağırmayı bende düşündüm şimdi ben tatile çıksam beni suçlu gösterecek o da gitti ne var bunda diyecek şu an tamamen kozlar bende onun şovu bitsin,sonra beni izleyecek.Anliyorum ben sizi. Esinizle oturup sakince konusmayi deneyin birde, bagirmadan gürültüsüz. Kadin sesini yükselttigi an erkeklerde bi umursmazlik ciddiye almama basliyor.
Esiniz döndügünde aile toplantisi yapmak istiyorum de, önce sen seni rahatsiz eden degismesini istediklerini söyle sonra ben konusacam de. Ve anlatirken birbirinizi bölmeyin dinleyin. Tatile tek basina gitmesinin de mantiklo bi davranis olmadigini, siz yapsaniz ne düsünecegini sorun.
2. kez evlenmissiniz madem demekki ilkinde gercekten hersey bitmemisti. Sadece kökten cözemediginiz seyler var
Direk konuya geçiyorum umarım iyisinizdir,zira ben hiç iyi değilim. Eşimle bir hafta önce şiddetli kavga ettik gerçekten siddetliydi. O ağır konuştu ben onu bastirdim daha ağır konuştum nitekim bir haftadır kusuz,bu umrumda değil lakin benim öküz yarın tatile gidiyormuş nasıl elim ayağım titredi nasıl sinirlendim ki hala ellerim titriyor her kelimeyi silip tekrar düzeltiyorum o derece. Bunu kayinvalidemden öğreniyorum,kavgadan haberi var bana diyor ki-x yarın tatile çıkıyormuş ses etme kızım,gelince bı hal yoluna konur sakinligini koru istersen bugün bize gel.- Ne diyon anne dedim ne tatili diye bı başladım kadininda kalbini kırdım.Of neyse kendimden bahsedeyim,ev hanımı bir evladı olan 1.72 68 kiloda beyaz tenli bakım olarak sadece kişisel temizliğine önem veren,makyaj yapmayan daha doğrusu beceremeyen 26 yaşında gayet esprili güler yüzlü baskasiin derdiyle dertlenen, samimi,doğal merhametli bir o kadarda sinirlı ve aptal kadinim,ona muhtaç miyim asla gururdan kibirden değil valla ama ailemin maddi durumu oldukça iyi buna rağmen ben bu sig,bu çiğ bu ortaçağdan kalma adamla evli kalmanin yollarını aramaktayim,şöyle ki boşandım oğlum çok zorluk çıkardı elinden geleni ardına koymadı sağolsun ve ben mücadele etmeden bu adamla tekrar evlenmiş bulundum.İlki hata değildi,ikincisi tamamen esseklikti.
Şimdi ondan bahsedeyim,1.86boyunda 84 kilo dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,bunun yanı sıra sinirlendiğinde gözü hiç biseyi görmeyen gemiyi değil limanı yakan,cimri ve de bencil bir adam.Oyle işte ya ne yazacagimi unuttum sorun cevap vereyim zira bu tatil meselesi bütün benligimi alt üst etti. Siz konuyu okurken tekrar gözden gecirmedim umarım anlaşılır olmuştur ben de çay içeyim nolur tokat etkisi yapan yorumlar yapin,boşanma şu an için imkansız en az iki sene bictim boşanmaya.
:) eksik olmayın lakin imkanım yok.Gittiği otelden rezarvasyon yaptırın gidin karşılaşınca da aaaa sen de mi buradaydın diyin =)
Vermiş olduğunuz fikirler gerçekten çok güzel ama böyle yaparsam hakliyken haksız duruma düşerim,gelsin geldikten sonra kart cikartacam kendime aynı hal tavir devam ederse o evdeyken giderim tatile bu daha fazla koyar ona. Ama şu an beklemeliyim teşekkür ederim. Tatil planı yalnız değil de ablamlar ailemle var zaten daha belli değil ama kafam karışık yanlış bişey yapmaktan çekiniyorum.Gitti mi kocanız?
Eşinizin kart bilgilerini biliyosanız ordan çektirip sizde biyerlere gidin.
Birde millet borçlansın diye hiç geliri olmayanlara bile anında ihtiyaç kredisi veriyolar çekin bi 5bin güzel bi tatil yapın
200liranın üstünede not yazın ek alırsın dönmeden dönmeyin eve
:)pazar donecekmis. Guldurdun valla sagolasin.Kadın para yok diyor tatil de tatil pofffkonu sahibi ne zaman dönünce esin kaç günlük tatilmis
Vermiş olduğunuz fikirler gerçekten çok güzel ama böyle yaparsam hakliyken haksız duruma düşerim,gelsin geldikten sonra kart cikartacam kendime aynı hal tavir devam ederse o evdeyken giderim tatile bu daha fazla koyar ona. Ama şu an beklemeliyim teşekkür ederim. Tatil planı yalnız değil de ablamlar ailemle var zaten daha belli değil ama kafam karışık yanlış bişey yapmaktan çekiniyorum.
Bencil dediğim kısmı bu işte çok taraflı düşünüyorum attığım adımın sonrasını hesap ediyorumŞuan hiçbir şekilde haksız duruma düşmezsiniz.
Lakin cimri dediğiniz adam hoop bi kavgada tatile gidiyo demekki cimri değil size karşı eli dar
Hiçbişey yapamıyosanız kaldığı oteli öğrenin arayın odasına bi hıyar göndersinler
Param yok tatile çıkacak hevesim yok aileme gidip tatil parası isteyemem utanırım. Ama görünüşe göre devam ederse yapacak gibiyim.cocugunu al ve tatile cik sende. neden evde onun donmesini bekleyesin ki!
Korkağım benkardeşim,eşi kendinden ayrı tatil planları yaparken , arkadan 5000 tl borç açmakla tehdit etmişti,bi güzel oturmuştu yerine enişte :))) önceden yapmışlığı vardı ,biliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?