Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

evli bir adamın kafasına göre tatıle gıtmesı ne demek hemde evde bır es ve cocuk onu beklerken sızınkı bencılın onde gıdenı ben olsam madem oyle ver para bızde gıdıyoruz tatıle derdım tatıl donusu de verırdım dılekçemı alırdım nafakamı ohh gel keyfım gel....

Ben de anlamadım dilekçeyi vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık.

Sende çık tatile imkanın varsa. Şartlar bi eşitlensin ondan sonra kozlarınızı paylaşın
Hiç imkanım yok benim ama döndüğünde hiç bişey eskisi gibi olmayacak :)

Canım ya hepsini gülerek okudum ama Allah o güzel gönlüne göre versin ♡
Boşanmayın ama bosansanda şanslısın. Ailenle kalırsın çocuğa annen bakar sende okursun yaşın okumaya çok musait. Benim kuzenimde 2 ufak çocukla okudu avukat oldu. Okulda tembeldi liseyi zor bitirmişti. Yaşım geçtikçe dahada akıllandım dedi okudu bitirdi valla

Allah razı olsun amin canımın içi. Deneyecem şansımı kafama koydum inşallah basaririm ben de.

ya bir tokat yorumu yapacaktım ama konu o kadar samimi yazılmış ki elim gitmedi :) kalk sen de yurt dışına git tatile oğlunu da annene postala.. madem yeniden evlenmenizde onun da katkısı var kalsın annanesinde bu sıcakta sende 10 gün paris turu yap mis gibi, sorarsa babam gönderdi dersin..

Sanada benden galp galp kazanırsam hukuk fakültesini seni tanımam ama hukuk okuyacam boru değil

Kocanı ballandıra ballandıra anlat sonrada boşanacam de
Bana bak alem koca bulamıyor söyliyim he
İstatistiklere göre artık 1 adama 5 kadın düşüyor ,erkek nüfüsü dipte kocaya sahip çıkalım tey tey tey

Kocamın değeri kalmadı gözümde,kaça deseler hiçe sayarim. Bak yine artizligimi konusturdum,nolacak benim bu artizligim bilmem. Balli yanları var şimdi Allah için,ama bir o kadarda acı tarafı var şu an acı tarafını gösteriyor haspam.

Çocuk aklına göre boşandığınız eşinizle tekrar evlenirseniz böyle olur. Çocuğun evlilikle ilgili herhangi bir fikri yoktur. Siz de çıkın tatile o zaman çok mu zor yani.

Senin evinin içinde ve kalbinin içinde olanları kimse bilemez tabi.
Canının yandığına hüznünün ağır bastığına eminim ama salla gitsin yaa
Dünyada kendimizden değerli ne var ki.Canın ne istiyorsa onu yap eşinin küçük hesaplarıyla kafa yorma .
Çık güzelce alışveriş yap,koltuklar eskimiştir bi bak hele

Paris ve ben giderken 200 lira koymuş iki yüz iki tane yüz ve Paris sağolun valla iyiligimi dusunmussunuz de şimdi kim kalkacak taa parislere gidecek şu sıcakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…