- 26 Nisan 2017
- 257
- 139
- 33
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.
Yapım gereği rahat bir insanım,geldikten sonra sabaha karşı çıktı sanırım. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum valla.Arayi niye bulsunlar ki onlarda kopuk zaten.Arayı bulmaya çalışmadılar mı? Yani kavgalıyken misafirliğe gidip de eşin çıkıp gitmesi enteresan geldi. Çoluklu çocuklu adam, sizde para yok. ''Ben gidiyorum'' deyip gitmesi, gidebilmesi ne kadar doğru? Bu belki romantik bi sevgili atışması gibi yansımış buraya ama baba çocuğunu 1 hafta bırakıp gidiyor, üstelik keyfi. Niçin izin verdiniz? Kavgalıyken misafirliğe gittiğinize göre sabrınız yine iyi düzeyde. Yani hayat alelade devam ederken adam çıkıp gitmiş. Enteresan.
Amacına hizmet etmeyi,boşanma kağıdını ona sunmayı o kadar çok istiyorum ki.çok kızdım şimdi ya. madem iş için gidiyor abisi bey neden eşin de gidiyor ki.. bahane hep... sanırım ben olsam kısasa kısasın 1000 katını yapardım. nasıl içine sinecek ya ailesi olmadan tatil (((
Valla öyle bir dayağı hakediyor ki,böyle böyle nereye kadar.Küslüğü çok uzatıyor. Sen de güreşçi havasında bir el-ense çeksen, belki barışırdınız.
Aile birliği kalmamış gibi anlattığınız şeyden yola çıktım. Boşanmak mantıklı gibi. Maddi olarak size yaptırım uyguluyor, tek başına tatile gidiyor, çocuğuna ''seviyormuş gibi'' davranıyor. Olmasa da olurmuş bir yerde.Amacına hizmet etmeyi,boşanma kağıdını ona sunmayı o kadar çok istiyorum ki.
Sagolunda çalışmıyorum ben param yok gidemem.Sen misin tatile giden der ondan once cikardim tatile
Oğlum biraz büyüsün görsün,boşanma kaçınılmaz yine de umarım bu son haddizligi olur.Aile birliği kalmamış gibi anlattığınız şeyden yola çıktım. Boşanmak mantıklı gibi. Maddi olarak size yaptırım uyguluyor, tek başına tatile gidiyor, çocuğuna ''seviyormuş gibi'' davranıyor. Olmasa da olurmuş bir yerde.
Amacına hizmet etmeyi,boşanma kağıdını ona sunmayı o kadar çok istiyorum ki.
Görüşüp taviz vermemek mesafeli olmak nasıl olur hiç bilmiyorum. Biri benim için bitmişse bitmiştir geriye dönüp bakmam ben. O yüzden şu an kapanda gibi hissediyorum ya.hele senin kocan orda bi dur desin gorumce vurmak ne ya ben hayatta evlilikte herşeye razi gelirim.ama bu tür şeylere asla lütfen taviz verme bişey soylucem lütfen kimse yanlış anlamasın. asla kurt türk vs vs ayrımı yapmamda ama baktığımda sanki türk erkekleri daha mi bi aileye düşkün oluyor ne
Gitmem zaten. Ama bi şekilde bi araya getircekler bizi. Kaynanayla ayda bi görüşüyoruz onda da bikaç saat ve hiç arayıp sormuyorum eşimle gidip geliyodum. Aynı mesafeyi görümceye de ayarlamam lazım. Ne kadar olsa koca şahsının ablası.. şimdiki aklım olsa asla evlenmezdimmmmŞişmedim ama uyumuşum yazmanı beklerken: ( gitme sen gorumcene o kadar değil ya.
Yok canim o kadar da degilYani kısaca salak kafalı dediniz ve çok haklısıniz.
Ben de yeminle aynı dediğin gibi yap ama mesefani koru uyuzla.Gitmem zaten. Ama bi şekilde bi araya getircekler bizi. Kaynanayla ayda bi görüşüyoruz onda da bikaç saat ve hiç arayıp sormuyorum eşimle gidip geliyodum. Aynı mesafeyi görümceye de ayarlamam lazım. Ne kadar olsa koca şahsının ablası.. şimdiki aklım olsa asla evlenmezdimmmm
Aramaz kusuz evde değilim ben de çıktım zaten aman onu mu dusuneyim durayim.gitmemeli ya .. gittikten sonra gelse dünyayı serse önüne eskisi gibi olmaz ki.. seni takmayıp eğer giderse tatile sende onu hiç umursama canm.. gez toz dolaş o tatildeyken.. telefonlarına bile bakma hatta ..meraktan kudursun eğer az seni düşünüyorsa..döndükten sonra tavrını hiç bozma. sana el ayak olana kdar ,tekrar ailecek tatile gitmek için seni ikna etmek için yalvarana kadar hatta..
Aramaz kusuz evde değilim ben de çıktım zaten aman onu mu dusuneyim durayim.
Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.
merak etmez mi yani seni küs olsan bile??amaann boşver sende gel kk da çıldır, çıldırt insanları keyfine bak tatlım..
Kkda olmasa sanırım kafama huni takip sokaklarda gezerdim,abisine dedim o iş için dedi ben bişey demedim,benim ki araya girdi oğluma dönerek gelince senle de gidecez dedi. Ben bişey demedim konuşmak içimden gelmedi.ya bir şey merak ettim abisi bey öyle söyleyince sen hiç bir sey demedin mi?? eşin olacak zaat de bir şey demedi???
ben olsam abisine " madem senin işin için çıkılan bir tatil, x de sizinle gelemiyorsa kocamın gitmesini gerektirecek bir durum yok tek basına" derdim. sonra eşime dönüp sessizce sen bir git o tatile neler yapıyorum ben burda görürsün derdim. fitili ateşlerdim artık kimin elinde patlarsa..ay biraz fazla mı kısasa kısascıyım nee..
Kkda olmasa sanırım kafama huni takip sokaklarda gezerdim,abisine dedim o iş için dedi ben bişey demedim,benim ki araya girdi oğluma dönerek gelince senle de gidecez dedi. Ben bişey demedim konuşmak içimden gelmedi.
Öyle yaparım bunu kendiside çok iyi bilir,sosyal medyam yok benim WhatsApp durumuna koyayım bari. Bakmaz ama aman ne hali varsa görsün.ıyyyygelince çok gezer muhterem zaat. ne yap bilio musun? o yokken normalde yapmana izin vermedği gıcık olduğu herşeyi yap , eğlencenin dibine vur. ve tüm bunların hepsine sosyal medylarda(watshap,instagram,facebook )gibi paylaş. .. kendi eğlenirken orda senin burda kara kara onu düşündüğünü düşünmesinn.. o olmadan da eğlenebildiğini göster bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?