Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.

çok kızdım şimdi ya. madem iş için gidiyor abisi bey neden eşin de gidiyor ki.. bahane hep... sanırım ben olsam kısasa kısasın 1000 katını yapardım. nasıl içine sinecek ya ailesi olmadan tatil(((

Yapım gereği rahat bir insanım,geldikten sonra sabaha karşı çıktı sanırım. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum valla.Arayi niye bulsunlar ki onlarda kopuk zaten.

Amacına hizmet etmeyi,boşanma kağıdını ona sunmayı o kadar çok istiyorum ki.
Aile birliği kalmamış gibi anlattığınız şeyden yola çıktım. Boşanmak mantıklı gibi. Maddi olarak size yaptırım uyguluyor, tek başına tatile gidiyor, çocuğuna ''seviyormuş gibi'' davranıyor. Olmasa da olurmuş bir yerde.

Oğlum biraz büyüsün görsün,boşanma kaçınılmaz yine de umarım bu son haddizligi olur.

konu sahibi son durum ne merak ettim
konunuzu dün gece okduum tam cevap yaazaym derken oglumla uyuya kalmışım =)
eşinz ile konuştunuz mu ? ne dedi

Amacına hizmet etmeyi,boşanma kağıdını ona sunmayı o kadar çok istiyorum ki.

gitmemeli ya .. gittikten sonra gelse dünyayı serse önüne eskisi gibi olmaz ki.. seni takmayıp eğer giderse tatile sende onu hiç umursama canm.. gez toz dolaş o tatildeyken.. telefonlarına bile bakma hatta ..meraktan kudursun eğer az seni düşünüyorsa.. döndükten sonra tavrını hiç bozma. sana el ayak olana kdar ,tekrar ailecek tatile gitmek için seni ikna etmek için yalvarana kadar hatta..

Görüşüp taviz vermemek mesafeli olmak nasıl olur hiç bilmiyorum. Biri benim için bitmişse bitmiştir geriye dönüp bakmam ben. O yüzden şu an kapanda gibi hissediyorum ya.

O ayrımı bilmém ama eşim ve ailesi batının göbeğindenler evet.. ve böyle bi düşkünlük yok. Ağzımı bozmak istemiyorum neyse

Şişmedim ama uyumuşum yazmanı beklerken: ( gitme sen gorumcene o kadar değil ya.
Gitmem zaten. Ama bi şekilde bi araya getircekler bizi. Kaynanayla ayda bi görüşüyoruz onda da bikaç saat ve hiç arayıp sormuyorum eşimle gidip geliyodum. Aynı mesafeyi görümceye de ayarlamam lazım. Ne kadar olsa koca şahsının ablası.. şimdiki aklım olsa asla evlenmezdimmmm

Ben de yeminle aynı dediğin gibi yap ama mesefani koru uyuzla.

Aramaz kusuz evde değilim ben de çıktım zaten aman onu mu dusuneyim durayim.

Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.

ya bir şey merak ettim abisi bey öyle söyleyince sen hiç bir sey demedin mi?? eşin olacak zaat de bir şey demedi???
ben olsam abisine " madem senin işin için çıkılan bir tatil, x de sizinle gelemiyorsa kocamın gitmesini gerektirecek bir durum yok tek basına" derdim. sonra eşime dönüp sessizce sen bir git o tatile neler yapıyorum ben burda görürsün derdim. fitili ateşlerdim artık kimin elinde patlarsa..ay biraz fazla mı kısasa kısascıyım nee..

merak etmez mi yani seni küs olsan bile??amaann boşver sende gel kk da çıldır, çıldırt insanlarıkeyfine bak tatlım..

Kkda olmasa sanırım kafama huni takip sokaklarda gezerdim,abisine dedim o iş için dedi ben bişey demedim,benim ki araya girdi oğluma dönerek gelince senle de gidecez dedi. Ben bişey demedim konuşmak içimden gelmedi.

Kkda olmasa sanırım kafama huni takip sokaklarda gezerdim,abisine dedim o iş için dedi ben bişey demedim,benim ki araya girdi oğluma dönerek gelince senle de gidecez dedi. Ben bişey demedim konuşmak içimden gelmedi.

ıyyyygelince çok gezer muhterem zaat. ne yap bilio musun? o yokken normalde yapmana izin vermedği gıcık olduğu herşeyi yap , eğlencenin dibine vur. ve tüm bunların hepsine sosyal medylarda(watshap,instagram,facebook )gibi paylaş... kendi eğlenirken orda senin burda kara kara onu düşündüğünü düşünmesinn.. o olmadan da eğlenebildiğini göster bence

Öyle yaparım bunu kendiside çok iyi bilir,sosyal medyam yok benim WhatsApp durumuna koyayım bari. Bakmaz ama aman ne hali varsa görsün.

Kötü olmuş bütün mesajları okumadim.ama neden bosanipta geri evlendiniz ki yani oğlunuz kaç yaşında ki ...sormaya başlarsam soru çok . Bence onun istemediği şeyleri yapma sadece bekle o aramiyorsa sen ara utandır onu deki bizsiz eğlenebiliyor musun alttan alttan laf sok ama asla onun istemediği şeyleri yapma.elbet eve gelecek o zaman konuş ikinci defa mı bosanalim de ben senin neyinim öyle alıp başını tatile gitmekte neymiş anlasın o yokken ne yaparsan yap görmez bile :/ yani sonunda üzülen sen olma.yazsam sabaha kadar yazarım valla Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…