- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Ah işte çalışmıyorum,birkimim yok ailemden istemem gerek. Onlar dahil olursa iyice sarpa sarar.tokat gibi cevap istediğin için değil ama ben olsam
inadımdan bende tatile giderdim ciddiyim
haber vermeden kafa dinlemek nasıl oluyormuş görsün bakalım
Sakalasirken benim canımı acıtıyor ben de onunkini acittim kasitli. O bana ben bilerek yapmadim,sen kasıtlı yapıyor dedi. İşte böyle basladi.
Oğlum konuşmadı eski halinden eser kalmadı her hafta geceli gündüzlü acile götürmek zorunda kaldim,ağzında koca koca uçuklar çıktı ve ateşi dusmedi.Oğlunuz ne kadar şey yapmış olabilir ki tekrar evlendiniz?
Denenmişi denemek olmaz kocanızdan bıkmışsınız...
. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,
bencil bir adam.
Param yok,valla bı dakka durmayacam şimdi çıkıp gidecem ama oglumsuz gitmem.Ha öylemi yapmış beyfendi.
Çok güzel.
Maddi sıkıntınız yoksa, hemen bodruma bir tatil ayarlayın kendinize derim...
Ben olsam öküzlüğüne bu şekilde yanıt verirdim.
Neyim eksik? Beni düşünmeyeni ben mi düşüneceğim.
Bakardım tatilimin keyfine.
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum. Eğer bırakma imkanınız varsa annane/babaanne gibi bırakırdım, eğer yoksa çok bağlı ise, onu da alırdım yanıma...
Niye deSiz boşanamazsınız
dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam.
Ayrı ayrı takılırız sikmam onu pek,kıskanç değilim fakat o zamanlar gelirdi benim şöyle bir planım var diye uygun bir dille söylerdi karşı cikmazdim şimdi gereçlerin afalladim.Duruma gore yorum değişir aslinda.
Normalde ayri ayri takılabilen, ayri tatil yapabilen bir cift misiniz? Sadece bu sefer mi haber vermedi?
Biz mesela heryere birlikte gideriz. Esim kavga ettik diye tek basina tatil ayarlamis olsa ve bunu annesinden duyuyor olsam benim evliligimde birseyler bitmis demektir ve bende bu evliligi bosverirdim.
Hayır.Siz de baskın bir karakter gibisiniz. Seviyor musunuz eşinizi?
Param yok.Ben de bi atak yapardım kesin.
Senin sinirlenmen konuşman birşeyi değiştirmeyecek. Anladığım kadarıyla birbirinizi iyice çözmüş , en ince noktalarınızı biliyorsunuz. Birbirinize ona göre davranıyorsunuz. Bu da onun sonucu.madem boşanmıyorsun, Ben senin yerinde olsam çocuğu kv bırakır bir tatilde ben yapardım. Ne yapıyorsa ne hissetiriyorsa aynısını hissettireceksin
Fevrisiniz , ikinizde çocuksu davranışlar var ama hala onun olumlu yönlerini ardı ardına sıralayabiliyorsun, sevimli bi çift gibi görünüyorsunuz. Birbirinizin olumsuz yönlerini biraz törpülemeye çalışın, terapist yardımı alınNiye de
Hayır,gitmesi mesele değil mesele sen kim köpek tavrı sergilemesi. Ben gidemem param yok.Canım sen de çık tatile, tek başına oğlunla kardeşimle. iyi gelir evden uzaklaşmak bile seni bu olumsuz düşüncelerden kurtarır. Evlilik yapışık ikizlilik modu değil ki, sakatsizlik, saygısızlık , sevgisizlik olmadığı sürece insanlar istediğini yapabilirler diye düşünüyorum. Herkesin nefes almaya kendini dinlemeye ihtiyacı var.Özellikle de senin.
+1Adam seni nereden vuracağını şaşırmış. Ne yapsa bastırmışsın! E küs kalmak kavgalı olmakta senin için problem değil.
Adam da son atağını yapıyor.
Ya al karşına konuş ama sende değiş.
Ya da bu devran böyle gitsin 2 yıl garantisiniz zaten
Beraber gidecektik haftaya bilemedim olabilir aslında.Çocuğunuzu hazırlayıp yarın kapıdan çıkarken yanina verin.
Oğlunuzun da tatile ihtiyacı yok mu?
Hayır,gitmesi mesele değil mesele sen kim köpek tavrı sergilemesi. Ben gidemem param yok.
Öyle deme,kendimi buna inandirmamam lazım.Yalnız anlatım tarzınız çok hoş, konuya odaklanamadım ben.Ne olursa olsun siz o öküzü seviyorsunuz sanki?
Ayrı ayrı takılırız sikmam onu pek,kıskanç değilim fakat o zamanlar gelirdi benim şöyle bir planım var diye uygun bir dille söylerdi karşı cikmazdim şimdi gereçlerin afalladim.
Hayır.
Sanırım değil umarım bloftur gerçekten çok sinirlendim teşekkür ederim bu arada.geçenlerde aynı olay yüzünden 4 gun küs kaldık
benım canım acırsa ben daha çok acıtırım ...
anlatımınızı gülümsemeyle okudum çok güzel anlatmışsınız , ama bu tatil olayı belki blöf yapıyordur olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?