Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Sakalasirken benim canımı acıtıyor ben de onunkini acittim kasitli. O bana ben bilerek yapmadim,sen kasıtlı yapıyor dedi. İşte böyle basladi.

geçenlerde aynı olay yüzünden 4 gun küs kaldık

benım canım acırsa ben daha çok acıtırım ...

anlatımınızı gülümsemeyle okudum çok güzel anlatmışsınız , ama bu tatil olayı belki blöf yapıyordur olamaz mı

Param yok,valla bı dakka durmayacam şimdi çıkıp gidecem ama oglumsuz gitmem.

Ayrı ayrı takılırız sikmam onu pek,kıskanç değilim fakat o zamanlar gelirdi benim şöyle bir planım var diye uygun bir dille söylerdi karşı cikmazdim şimdi gereçlerin afalladim.

Param yok.

Fevrisiniz , ikinizde çocuksu davranışlar var ama hala onun olumlu yönlerini ardı ardına sıralayabiliyorsun, sevimli bi çift gibi görünüyorsunuz. Birbirinizin olumsuz yönlerini biraz törpülemeye çalışın, terapist yardımı alın
Ben boşanacak bişey göremedim

Hayır,gitmesi mesele değil mesele sen kim köpek tavrı sergilemesi. Ben gidemem param yok.

Hayır,gitmesi mesele değil mesele sen kim köpek tavrı sergilemesi. Ben gidemem param yok.

ailenin durumu iyimiş ya, destek al onlardan.. Sen kendin diyorsun sinirlenince gözü bir şey görmüyor diye. Ya da ailene arkadaşına git. evde otur otur kurarsın, kurdukçada kendini gaza getirip sinir olursun.

Sanırım değil umarım bloftur gerçekten çok sinirlendim teşekkür ederim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…