Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Ha evet muhtemelen karşı çıkacak ben istiyorum diye,o zaman tavrim ne olsun mesela.

Ha evet muhtemelen karşı çıkacak ben istiyorum diye,o zaman tavrim ne olsun mesela.
Karşı çıktığında sakince planlarına çocuğu da katması gerektiğini hatirlatirsiniz.
Oğlunun hevesini kursağında bırakmayı göze alamaz söylediğiniz kadar ailesine düşkün ve ilgiliyse.

Aslında eğleniriz hoş vakit geciririz,bu gibi zamanlar olmasa tadından yenmez ama işte. Terapiye yaklasmaZ.

hala aynı şekilde düşünüyorum
fazla fevrisiniz.. bazen sonuçtan çok niyet önemlidir.. iyi niyetli bir hamlenin can acıtmasıyla kasti atılan tekmenin kalp kırması farklı şeylerdir..
empati bile yaptım, şirinlik yapıp kendisiyle ilgilendiğim kocam bir tekmeyle karşılık verse bende yok sayıp tatile çıkardım..

Karşı çıktığında sakince planlarına çocuğu da katması gerektiğini hatirlatirsiniz.
Oğlunun hevesini kursağında bırakmayı göze alamaz söylediğiniz kadar ailesine düşkün ve ilgiliyse.
İşte altın yorum bu,bakın şöyle anlatayım umarım anlatabilirim. Çocuğuna çok düşkün baba rolü oynuyor benim gözümde yükselmek için,gün içinde aradığında çocuğunu sormaz,akşam gelir benimle oynar beni mincirir çocuk ordan bakar,sonra ben oğlumla oynarken bize katılır benim gözümün içine bakar ben durumdan hoşnut muyum diye,bana hediye alır bin kere söylerim cocugada bişey al bana aldığında benden önce ona ver diye yok yapmadi. Çocuğu kullanıyor gibime geliyor anlatabiliyomuyum bilemedim çocuğun tatili falan çok önemli değil,çocuk 7 yaşında bunları görecek yaşta degil of işte öyle

Ama hastaydım o an görmeniz lazımdı belkide haksizim ama konuşmaya yanastim konsmadi benle şimdide böyle yapiyor.

Daha ne istiyosun Allah tan belanı mı diyecektim ki :)<< cimri>> ve <<tek başına tatil>> içerikli cümlelerini okuyana kadar ..cimrilik bir şekilde halledilir ama o yalnız gidilen tatilin telafisi yok ..hem de aranız bozukken ..Asla gitmesine izin verme ..gerekirse yalandan beyaz bayrak salla ,gönlünü hoş tut ,birlikte gidin ,sonra canına okumaya devam edersin ..senin iznin ve bilgin olmadan hangi cesaretle bu işe kalkismis. .Çok yürek yemişsin ama senin dalagini sökerim de

Esin oglak burcu mu? Ne.alaka dicen ama merak ettim.

Valla o zaman bu hamle sizin için turnusol olur.
Suskunluğu bozup, ilişkinizi masaya yatirmak ve dahi bir silkelenme yaratmak için somut bir sebep olur.
Bu düşüncelerinizi eşiniz bilmeli, ciddi bir konuşma yapmalisiniz.
Mesela şakalasmanizin bu kadar sert bir sonuca ulaşmasının sebebi bence konuşulmayan bu ayrintilar.
Sizin evliliğinize ve eşinize gerçekten inanmaya ihtiyacınız var.
Eğer karşılıklı beklentileriniz karşılanmazsa bir yol haritası çizmelisiniz beraberce. Tabii çocuk eksenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…