- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.660
- 798
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Ayrı ayrı takılırız sikmam onu pek,kıskanç değilim fakat o zamanlar gelirdi benim şöyle bir planım var diye uygun bir dille söylerdi karşı cikmazdim şimdi gereçlerin afalladim.
Bilmiyorum,o benimle ilgileniyor ya nasıl anlatayım gün içinde arıyor yazıyor sen niye yazmıştım diye bı ton sitem ediyor. İtaat etmemi istiyor onu hayatımın merkezi yapmamı istiyor. Valla açıklama saçma oldu ama kafamı toparlayim size özel cevap verecem şimdi kusura bakmayın.bu nasıl karakter tahlili. dövüyor ama seviyor diyen kadınlardan bi farkınız yok. adam ya ilkidir ya ikincisi. hepsi birden olamaz.
Sen de öyle:)Hayatıma soktuğuma sokacağıma pişman olduğum insanlara karşı ben
Ay kız çok hoşsunnn
whatsaptan piknik ayarliyorum bı yandan ailemle akrabalarimla nerdeyse yalvaracam millete gidelim diye,yaptığım kısasa kısas anca bu kadar oluyor napayim.ailenin durumu iyimiş ya, destek al onlardan.. Sen kendin diyorsun sinirlenince gözü bir şey görmüyor diye. Ya da ailene arkadaşına git. evde otur otur kurarsın, kurdukçada kendini gaza getirip sinir olursun.
E belli ki beraber gidemeyeceksiniz.Beraber gidecektik haftaya bilemedim olabilir aslında.
Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.e küsmüşsünüz..
sevmiyorsan niye umurunda?
Napayım şimdi bekleyeyim mi.Anladim tek fark bu defa haber vermemesi. O zaman benim kendi açımdan düşündüğüm kadar vahim değilmiş durum. Bence biraz sessiz kalın ve bu durumdan kendisinin rahatsiz olmasini bekleyin, yeterince kavga etmişsiniz.
götürmek isteseydi çocuğa soylemez miydi?E belli ki beraber gidemeyeceksiniz.
Sizin de paranız yok.
Yazık çocuğa.
Sakinlesemiyorum. Hala ellerim titriyor ellerim.Sizi daha fazla kirmamak icin uzaklasiyor gibi geldi. Hep fazla sevmekten oluyor bunlar fazla sevgi fazla sinir fazla hirs getiriyor iste. Sakinlestiginizde tekrar dusunun bence dogru karari vereceksiniz..
Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.
İtaat falan istemiyor adam ilgi istiyorBilmiyorum,o benimle ilgileniyor ya nasıl anlatayım gün içinde arıyor yazıyor sen niye yazmıştım diye bı ton sitem ediyor. İtaat etmemi istiyor onu hayatımın merkezi yapmamı istiyor. Valla açıklama saçma oldu ama kafamı toparlayim size özel cevap verecem şimdi kusura bakmayın.
Ne kadar anlayislisiniz şu an kocamın beni umursamadigini bilmek ne kadar hoşuma gitti anlatamam size. Yinede zaman ayırdığınız için sağolun."üstüme geliyorlar ben burda konu açıyorum ulala" yazdığınızda ben birşeyleri takmıyorsunuz sandım ama "ulala" olan kocanız olmuş
Neden ?Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.
E zaten o götürmek istemediği için bunu yapacaksiniz.götürmek isteseydi çocuğa soylemez miydi?
Hayir,bakın detayıyla anlatmakta istemiyorum ama şöyle anlatayım. Hastaydım ben yatıyorum geldi yanıma hasta mı olmuş benim karım diye yanıma uzandı.El şakaları yapmayı başladı benim halim yok hastayım yapma git hiç halim yok dedim. Hala devam etti bu sefer daha fazla sikti beni kemiklerin acıdı,bende git diyorum be dedim tekme attım yataktan düştü zaten kenarında duruyodu benim kabahatim degildi,bı taraftan hastalıkla bı taraftan kavgayla uğraştım.neden?
adamın yaptığı şakayı bile kaldıramamışsın.. canın acıdı diye kasıtlı canını acıtmışsın ama sevmemesi gereken sen misin?
sizi kırmak istemedim, siz de gerçekten ulala olmak istiyorsanız siz de bi tatile çıkın meselaNe kadar anlayislisiniz şu an kocamın beni umursamadigini bilmek ne kadar hoşuma gitti anlatamam size. Yinede zaman ayırdığınız için sağolun.
Ama takdir edersiniz ki sürekli ilgilenemem. Hep hiç bıkmadan usanmadan benim yapımda bu yok.İtaat falan istemiyor adam ilgi istiyor
Geçmişte yasattiklari var bunun öncesi var.Neden ?
Mutsuz olmak için özel çaba harcıyor gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?