Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Ayrı ayrı takılırız sikmam onu pek,kıskanç değilim fakat o zamanlar gelirdi benim şöyle bir planım var diye uygun bir dille söylerdi karşı cikmazdim şimdi gereçlerin afalladim.

Anladim tek fark bu defa haber vermemesi. O zaman benim kendi açımdan düşündüğüm kadar vahim değilmiş durum. Bence biraz sessiz kalın ve bu durumdan kendisinin rahatsiz olmasini bekleyin, yeterince kavga etmişsiniz.

bu nasıl karakter tahlili. dövüyor ama seviyor diyen kadınlardan bi farkınız yok. adam ya ilkidir ya ikincisi. hepsi birden olamaz.
Bilmiyorum,o benimle ilgileniyor ya nasıl anlatayım gün içinde arıyor yazıyor sen niye yazmıştım diye bı ton sitem ediyor. İtaat etmemi istiyor onu hayatımın merkezi yapmamı istiyor. Valla açıklama saçma oldu ama kafamı toparlayim size özel cevap verecem şimdi kusura bakmayın.

ailenin durumu iyimiş ya, destek al onlardan.. Sen kendin diyorsun sinirlenince gözü bir şey görmüyor diye. Ya da ailene arkadaşına git. evde otur otur kurarsın, kurdukçada kendini gaza getirip sinir olursun.
whatsaptan piknik ayarliyorum bı yandan ailemle akrabalarimla nerdeyse yalvaracam millete gidelim diye,yaptığım kısasa kısas anca bu kadar oluyor napayim.

Sizi daha fazla kirmamak icin uzaklasiyor gibi geldi. Hep fazla sevmekten oluyor bunlar fazla sevgi fazla sinir fazla hirs getiriyor iste. Sakinlestiginizde tekrar dusunun bence dogru karari vereceksiniz..

"üstüme geliyorlar ben burda konu açıyorum ulala" yazdığınızda ben birşeyleri takmıyorsunuz sandım ama "ulala" olan kocanız olmuş

İtaat falan istemiyor adam ilgi istiyor

"üstüme geliyorlar ben burda konu açıyorum ulala" yazdığınızda ben birşeyleri takmıyorsunuz sandım ama "ulala" olan kocanız olmuş
Ne kadar anlayislisiniz şu an kocamın beni umursamadigini bilmek ne kadar hoşuma gitti anlatamam size. Yinede zaman ayırdığınız için sağolun.

götürmek isteseydi çocuğa soylemez miydi?
E zaten o götürmek istemediği için bunu yapacaksiniz.
Tatil mi istiyor, tabii gitsin. Çocukla eğlensin, onu da gezdirsin.
Çocuk onun çocuğu değil mi yahu? Ne deyip bırakacak?
Mesaj atarsınız "oğlumuz yarın tatile çıkacağınızı öğrenince çok heyecanlandı. Ben eşyalarını hazırladım, eksikleri de gidince alırsınız artik." diye.
Çocuğu babanızın evinden getirmediniz ya.
Mesela buna hayır demesi benim için büyük sorun olurdu.

neden?

adamın yaptığı şakayı bile kaldıramamışsın.. canın acıdı diye kasıtlı canını acıtmışsın ama sevmemesi gereken sen misin?
Hayir,bakın detayıyla anlatmakta istemiyorum ama şöyle anlatayım. Hastaydım ben yatıyorum geldi yanıma hasta mı olmuş benim karım diye yanıma uzandı.El şakaları yapmayı başladı benim halim yok hastayım yapma git hiç halim yok dedim. Hala devam etti bu sefer daha fazla sikti beni kemiklerin acıdı,bende git diyorum be dedim tekme attım yataktan düştü zaten kenarında duruyodu benim kabahatim degildi,bı taraftan hastalıkla bı taraftan kavgayla uğraştım.

Ne kadar anlayislisiniz şu an kocamın beni umursamadigini bilmek ne kadar hoşuma gitti anlatamam size. Yinede zaman ayırdığınız için sağolun.
sizi kırmak istemedim, siz de gerçekten ulala olmak istiyorsanız siz de bi tatile çıkın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…