- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Pardon?Fikirlerinizi merak ediyorum.
Son zamanlarda bi kaç dir bu konuya denk geliyorum. Genelde erkekler konuşuyor. Hani mesela üstüne uzun bir trenckot almanın bayani daha hanim vs gosterecegini söyledi dün biri.
Az uzun giyinmenin daha iyi olduğunu dışardan daha hanim hanim göründüğünü, erkeklerin bakislarinin amacinin farkli oldugunu filan söyledi.
Sizce var mı böyle biseu ??
popoyu kapatacak ya. sayin erkeklerimiz tahrik olmayacak. akillari fikirleri seylerinde çünküPardon?
Bu sıcakta trençkot ne alaka?
Cidden ya onlara ne?bu ulkede erkeklerin tek derdi Kadınlar olmus
kadınlarımız malesef bunlara ışık tutuyor.Cidden ya onlara ne?
Biz de onların garip tayt gibi yapışan pantalonlarına,alınmış kaşlarına laf ediyor muyuz?
Cidden ya onlara ne?
Biz de onların garip tayt gibi yapışan pantalonlarına,alınmış kaşlarına laf ediyor muyuz?
kadin tecavuze ugrar tahrik etmistir, cocuk tecavuze ugrar anne sorumsuzdur, yaşlı kadin tecavuze ugrar kapiyi neden açmıştır?biz kapalı giyinelim ki içlerinde ki SAPIKLIK ortaya çıkmasın
allah muhafaza biz kısa giyersek tecavüze ugramamız an meselesi çünkü,
pis zhiniyetliler
aanki hanim hanimcik olmak zorundayiz. giyinirken erkekler ne dusunur diye giyinmiyorum. o onun terbiyesizligi onun ahlaksizligi.Varsa bile umrumda mı, cidden değil, hanım hanım değilim zira kadın kadınım
kadin tecavuze ugrar tahrik etmistir, cocuk tecavuze ugrar anne sorumsuzdur, yaşlı kadin tecavuze ugrar kapiyi neden açmıştır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?