usturuplu giyinmek ??

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Fikirlerinizi merak ediyorum.
Son zamanlarda bi kaç dir bu konuya denk geliyorum. Genelde erkekler konuşuyor. Hani mesela üstüne uzun bir trenckot almanın bayani daha hanim vs gosterecegini söyledi dün biri.
Az uzun giyinmenin daha iyi olduğunu dışardan daha hanim hanim göründüğünü, erkeklerin bakislarinin amacinin farkli oldugunu filan söyledi.
Sizce var mı böyle biseu ??

Pardon?
Bu sıcakta trençkot ne alaka?

biz kapalı giyinelim ki içlerinde ki SAPIKLIK ortaya çıkmasın

allah muhafaza biz kısa giyersek tecavüze ugramamız an meselesi çünkü,

pis zhiniyetliler
kadin tecavuze ugrar tahrik etmistir, cocuk tecavuze ugrar anne sorumsuzdur, yaşlı kadin tecavuze ugrar kapiyi neden açmıştır?

Ülkenin en tepesindekilerin bile derdi kadın iken beyni cinsellikle çalışan erkeklerin artık tek uğraşıda alalen sohbetlerde bile kadın olur zaten.
Usturuplu neye göre kime göre?
Ben kapalıyım, kısa giyemiyorum kolum açık kalınca rahat edemiyorum özgürüm böyle giyiniyorum.
Bir diğeri sadece kotla rahat eder, birisi yazın şortla rahat eder.
Kimi giyer askılı, kimi giyer uzun kollu.
Özgürlük herkes için var.
Hanım hanımcık giyimle değil duruşla alakalıdır.
Geçiniz efendim bu konuları. Kadınız biz.

Niye böyle bir konu açtınız ki erkekler böyle düşünüyor böyle bir şey var mı diye konu mu olur yahu. Sizin kendi düşünceleriniz yok mu size göre öyledir ya da değildir. Erkekler böyle diyor diye bunu doğru mu kabul edeceğiz. Siz kendinizi öyle rahat hissediyorsanız öyle giyinirsiniz başkası açık giyinir kime ne bundan anlamadım ki ben ne amaçla konu açtığınızı. Burada birisi çıkar evet öyle giyinilmesi lazım der biri çıkar ne alakası var der yani ulaşmaya çalıştığınız sonuç nedir? herkes evet kadın öyle giyinmeli derse öyle giyinmeye mi başlayacaksınız kendi tarzınız yok mu? ya da erkeklerin söylemlerine göre şekillenen bir giyim tarzınız mı var?

Az uzun giy, hanımsın. Az konuş, hanımsın. Bizde hanımlık tanımlamaları bunlarken hanım hanımcık olmaya hiç niyetim yok.

Pardon da erkekler için niye hayat tarzımı değiştiriyorum? Oldu, onlar tahrik olmasın diye casper olayım.

var canim var dun biriyle bu konuda atistim.kadinlar cok acik giyinirse fantezi kurup tahrik olan iradesiz sapiklar varmis oyle dedi.bende isteyen istedigini giyer bakmiyversinler dedim onlarda giymiyversinler dedi..bende digerlerine mudahale edilemez ama o bakanlar kendilerine mukayet olabilirler dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…