usturuplu giyinmek ??

beyaz mini etek giyip içine siyah tanga giymesi teşhirci değil mi sizce?

Kendi tercihidir. Emin olun başka bir ülkede de kaprisinden görünen ayak bileği teşhircilik olarak nitelendiriliyor.
Nasıl biri çıkıp çarşaflılar benim göz zevkimi bozuyor diyince saçmaladığını düşünüyorum bu da öyle. Kimse kimsenin göz zevkine göre giyinmek zorunda değil.

valla sapık adam hep sapıktır. eşekler dekolte mi giyiyor konuşturmasınlar beni. onların pip.leri kalkmasın diye yazın trençkot giyelim, uzun kol giyelim, yaz-kış bot giyelim ama onlar göt göbek açık gezsinler. sinir oluyorum bu kalıplara. herkes istediğini giysin ya kime ne.
usturuplu giyinmek bence bir toplantıya şort tişört gitmemek, bir düğüne kotla gitmemek filandır. usturupla, hanımlıklar yedi bizi zaten.
hanım hanımcık filan olmak istemiyoruz biz ya, kendileri efendi olsun, insan olsun önce.

üniversitede arkadaşım vardı yurttan bir arkadaşı uzun deri çizme giymiş hazırlıkta okuyormuş kız.Sınıfta u şeklinde oturuyorlarmış tam karşısında bir çocuk bu kız ayağını salladıkça kızarıp bozarmış çok kötü olmuş en sonunda izin alıp gitmiş meğer çocuğun deri çizmeye karşı zaafı varmış.Yani senin giyinmenle pek alakalı değil durum ota b.ka tahrik olan o kadar çok erkek müsvettesi var ki..ha bazıları resmen kendini pazarlamak için giyiniyor orası bambaşka bir konu..

tabiki de kendi tercihi benim tercihim ya da baskalarının dayatması değil
çarşafla örtünen kadının da kendi tercihidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…