usturuplu giyinmek ??

Evet uzun giymek daha iyidir
Böylece delikanlı şerefli erkeklerin nefsini uyandırmamış oluruz
Onların bize tecavüz yada taciz etmesine izin vermemiş oluruz
Çünkü onlaar bir ahlaksızlık yaptıysa bu hanım hanımcık giyinmeyen kadının suçudur
Pis herifler
Şeyleri düşesiceler

BAZI KADINLAR ÇOK TEŞHİRCİ GİYİNİYOR BEN BİLE BAYANLIĞIMDAN UTANIYORUM.

Birincisi bayan değil kadınsınız
İkincisi kimse bacaklarım memem gözüksün diye giyinmez, istediği için özgür olduğu için giyinir. Kimse de kadışamaz
Üçüncüsü yorumunuzu okuyunca anladım erkekler neden böyle düşünüyor. Kadınlar bile böyle yaparken onlar napmasın.

kılavuzu karga olanın burnu bktn kurtulmazmış...
yazık bu adamcıklara bu kadar mı korkuyorlar bizden gittikçe daha çok acıyorum..

Biz erkeklerin giyimine karışıyor muyuz acaba? Nasıl daha hanım gözükebilirim Allah'ıııııım diye bir derdim olmadı hiçbir zaman.Meşhur bir resim vardır, muhtemelen görmüşsünüzdür, çarşaflı bayana yiyecekmiş gibi bakan tipleri.

Büyük harfleri kullanmanızdaki maksat nedir?

Bir de onlar kadın, siz bayan mısınız?

Büyük harfleri kullanmaktaki maksadım
Şirkette bişr yandan rapor hazırlıyor olmam ve caps lock tuşu ile uğraşmak istememem bu esnada

Onlar kadın siz bayan mısınız derken ne demek istediğinizi anlamadım açıkcası , daha açık olur musunuz ?

Erkeklerin açık giyinmesi, şort giymesi, plajda üstsüz gezmeleri, PARA KARŞILIĞI SEKS YAPMALARI,sex turizmi için başka ülkelere gitmeleri, kahkaha atmaları, geceyarısı sokakta gezmeleri, kadınlara laf atmaları, tecavüz ve taciz etmeleri, laf atmaları, birden fazla kadınla evlenebilmeleri, küfürlü konuşmaları, kadınları dövmeleri vs vs vs siz de onlara bunları sordunuz mu? Çok centilmen hareketler miymiş?
Bizi sorgulamadan önce etrafınızdaki erkeklerin 'insanlığını' sorgulayın, sıkıldık artık bu mağara devri muhabbetlerinden, hele kadınlardan duyunca hiç çekilmiyor.

Ben hep uzun tunik giyer im ama hiç böyle düşünmedim. Tarzim bu :)

ben kapalı bir bayan değilim
etek de giyerim elbise de giyerim dekolte de giyerim ama hersey sınırındadır
avm de yürürken beyaz esofman takımının içina çamasır gymeyen ve poposu lömbür lömbür sallanan bir bayana bir erkek bakınca etkilenebilir ama benim midem bulanıyor,
ya da meme ucunun hizasına kadar memeyi göstermek sizce normal mi?

dün tur şirketine gttik eşimle tatil arastırmak için bir arkadasımıza ,
oradaki bayan ramazan gününde resmen memesının koyu rengıne kadar ınen bır dekolte gymıs sizce bu kadarı normal mi?
ben eşimden utandım acıkcası

Kız çuval da giysen, taciz/ tecavüz edecek olan yine aynı sapkınlıkları düşünecek. Bu yüzden öyle hanım hanımcık diye kasmaya lüzum yok. Cinselliğe aç bi ülkedesiniz. En doğrusu kendine yakışanı giymek. Yoksa her türlü zaten birilerinin dedikodusuna konu olunuyor

bu konu kapanmaya müsait.
çünkü genel olarak müslüman bir ülkedeyiz.
dinimizce kadında da erkek de sınavda. kadın giymeyecek açık seçik erkek de bakmayacak. yani kısacası herkes kendinden sorumlu.
ha bir insan 1. derece ki akrabasını uyarabilir ondan sonra kendi nefsini tutacak. ama tutup da 7 kat el bir bayanı bu şekilde uyarmamalı diye düşünüyorum. kendini tutsun en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…