- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
BAZI KADINLAR ÇOK TEŞHİRCİ GİYİNİYOR BEN BİLE BAYANLIĞIMDAN UTANIYORUM.
Ay buna iste sonuna kadar katiliyorum.bizde devamlı biryerlerini kurcaladıklarını görmekten nefret ediyoruz
Biz erkeklerin giyimine karışıyor muyuz acaba? Nasıl daha hanım gözükebilirim Allah'ıııııım diye bir derdim olmadı hiçbir zaman.Meşhur bir resim vardır, muhtemelen görmüşsünüzdür, çarşaflı bayana yiyecekmiş gibi bakan tipleri.Fikirlerinizi merak ediyorum.
Son zamanlarda bi kaç dir bu konuya denk geliyorum. Genelde erkekler konuşuyor. Hani mesela üstüne uzun bir trenckot almanın bayani daha hanim vs gosterecegini söyledi dün biri.
Az uzun giyinmenin daha iyi olduğunu dışardan daha hanim hanim göründüğünü, erkeklerin bakislarinin amacinin farkli oldugunu filan söyledi.
Sizce var mı böyle biseu ??
Büyük harfleri kullanmanızdaki maksat nedir?
Bir de onlar kadın, siz bayan mısınız?
Ben hep uzun tunik giyer im ama hiç böyle düşünmedim. Tarzim bu :)Fikirlerinizi merak ediyorum.
Son zamanlarda bi kaç dir bu konuya denk geliyorum. Genelde erkekler konuşuyor. Hani mesela üstüne uzun bir trenckot almanın bayani daha hanim vs gosterecegini söyledi dün biri.
Az uzun giyinmenin daha iyi olduğunu dışardan daha hanim hanim göründüğünü, erkeklerin bakislarinin amacinin farkli oldugunu filan söyledi.
ben kapalı bir bayan değilimBirincisi bayan değil kadınsınız
İkincisi kimse bacaklarım memem gözüksün diye giyinmez, istediği için özgür olduğu için giyinir. Kimse de kadışamaz
Üçüncüsü yorumunuzu okuyunca anladım erkekler neden böyle düşünüyor. Kadınlar bile böyle yaparken onlar napmasın.
Kız çuval da giysen, taciz/ tecavüz edecek olan yine aynı sapkınlıkları düşünecek. Bu yüzden öyle hanım hanımcık diye kasmaya lüzum yok. Cinselliğe aç bi ülkedesiniz. En doğrusu kendine yakışanı giymek. Yoksa her türlü zaten birilerinin dedikodusuna konu olunuyorFikirlerinizi merak ediyorum.
beyaz mini etek giyip içine siyah tanga giymesi teşhirci değil mi sizce?İşte o teşhirci giyim dediğiniz çok subjektif bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?