Üstüste geldi

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
‌Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz, ikimiz de çalışmıyoruz, köpeğim de erkek arkadaşımın olduğu şehirde bakıcıyla kalıyor.Bir süre önce erkek arkadaşımla beraber iki günlüğüne şehir dışına gittik bilet,kira vs.. masrafların %70 ini o karşıladı (benim böyle bir beklentim yoktu ben ödeyecektim kendi çok ısrar etti birikmiş param var diye) neyse aramızda böyle şeylerin lafı olmaz ben de baska zaman başka bir şeyler öderim diye önemsemedim, sonra erkek arkadasimin olduğu şehire gidip birkaç gün de beraber orada kaldık köpeğim de bizimle kaldı. Arkadaşım ziyaret etmişti onun köpeğinden hastalık geçmiş benimkine iki hafta sonra bakicisi arayinca haberdar oldum benimleyken veterinere kontrole götürmüştüm aşılarını yaptırmıştım ama yaptırmadan önce bulaştı demek ki. Neyse kendi yasadigim sehire döndükten birkaç gün sonra erkek arkadasimdan ufak bir miktar borc istedim bir hafta sonra da hemen ödedim. Tam ödedim rahatım derken bu defa da bakicisi arayip köpeğimde hastalik olduğunu söyledi. Veteriner masraflarinin hepsini erkek arkadaşım karşılıyor yaklaşık 1000 tl belki de daha çok tutacak tedavisi devam ediyor. Gene ben teklif etmedim ima da bile bulunmadim kendisi çok ısrar etti ben karşılayayım senin maddi durumun müsait değil diye. Ben de daha sonra geri ödemek koşuluyla kabul ettim. Bir aşısını da ben ödedim hatta neden ödedin dedi bana. Ama erkek arkadaşım sürekli hayvanın düzenini bozduk,psikolojisi bozuldu, ben sana bizimle kalmasın demiştim, bizimle kalmasaydı hasta olmayacaktı diyor, soğuk davranıyor. Köpeğimi bir seneden fazladır görmüyorum bir daha da ne zaman görebileceğim belli değil , benimle kalmasini istemem normal değil mi ?Bu durum beni inanılmaz üzüyor. Zaten köpeğimin hasta olmasina ayrı başkasına borçlanmama ayrı üzülüyorum. Üstüne erkek arkadaşım da soğuk davranınca kendimi çok mahçup hissettim.Daha öncede erkek arkadaşımla birkac kez birbirimizden ufak miktarlarda borç alıp ödedik hic sorun yaşamadık. Ama son bir aydır sürekli erkek arkadaşıma muhtaçmışım ondan geciniyormusum gibi oldu üstüste geldi her şey. Acaba o da mı böyle düşünüyor diye icim icimi yiyor. Ona da duygularımı anlattım ama klasik erkek savunması cevabini aldım ne alaka diye. Ne alakaysa neden bana soğuk davranıyor ?

başkasıyla kalan köpek sizin köpeğinizde olmuyor bakımını yaptırmakla yürümüyor işler sevgi alaka vs yok sonuçta kırk yılda bir yada

başkasıyla kalan köpek sizin köpeğinizde olmuyor bakımını yaptırmakla yürümüyor işler sevgi alaka vs yok sonuçta kırk yılda bir yada
Öyle değil bütün masraflarinı adan zye ben karsiliyorum bakiciya da ücret ödüyorum. İlk sahibinde tanistik o terkedince 3 sene boyunca yuva yuva gezdi her defasinda 0dan esya aldım her gün gidip ilgikendim, ailem sevmiyor diye yanima alamadim. Mezun olduğum icin yollarimiz ayrildi.En son yuvasinda kötü muamele görüp kaçtı 3 ay boyunca mezarliklar ormanlar kenar mahalleler ilanlar perisan oldum. En sonunda bu böyle olmaz sahiplenenler iyi bakamıyor dedim bakicinin yanina yerlestirdim iş bulup ayri eve cikinca ilk is onu yanıma almak.

Bakıcıya baktırmak için çok uzun bi süre söylediğiniz. Ozaman o sizin olmuyoki. Erkek arkadaşınıza da isteyerek yada istemeden fazla yük olmuşsunuz. Cebinden hesaplamadıgı masraflar çıkınca canı sıkılmıştır. Konusunu açıp durmayın artık. Evet para gittiği için sogugum dese napcaksınız. Borç falan da istemeyin bence artık. Üstüste gelmiş biraz. Bunlar neysede hayvana üzüldüm keşke bi yuva sahibi olsa. Sahibi biyerde kendi biyerde

Arkadaşınızın yerinde olsam benim de canım sıkılırdı birseyde diyemiyor belliki is yok güç yok

Köpeğe üzülmüş de olabilir, ilgileniyor ya hani. Alışmıştır.

Sizin başka meseleleriniz de vardı, sen mesela birbirinize uygun olmadığınızı anlamıştın, evlenmeyi düşünmüyordun. O da aynı hisleri paylaşıyor olabilir mi şu an?

1-)Tatile gitmedim is görüsmesine gittim
2-)Kendi gelmeyi teklif etti ben sehirler arasi yolculuk yaparjen o evi biletleri ayarlayip ödemiş
3-)Siz cocugunuzu üniversiteye,yurt disina,sehir disina gönderince sizin cicuğunuz olmaktan cıkıyor mu ?

Yanyanayken sorunlarimizı çözdük ortak kararkara vardik

Hoş geldin Karamella Geçmiş olsun. İş başvurularından bir cevap geldi mi?
Olmadi bebisim ya maalesef
Siz cocugunuzu uzun süre görmeyince sizin cocugunuz olmaktan çıkıyor mu ? Veya yetistirme yurdundaki cocuklarin anneleri yurda birakti diye anne olmaktan cikiyorlar mi ? Kendisi teklif etti ama hep bunlari yani ben veterinere uatiravaktim ücretini veteriner erkek arkadasin ödüyor diye kabul etmedi. Hem kabuk etmiyor hem de soğuk davraniyor. Ben de cok istedim bir yuvasi olsun bir köpek 3 senede 7 kere yuva degistirir mi ?

Tatike gitmedim is görüsmelerine gittim. Ben karsilayacaktim zaten ona gelme nasilsa ben geleceğim yanina dedim kendi gelmek istedi.

Tatike gitmedim is görüsmelerine gittim. Ben karsilayacaktim zaten ona gelme nasilsa ben geleceğim yanina dedim kendi gelmek istedi.
Olsun her ne olduysa parasını harcamış işte sonra da rahatsız olmuş. borcunu bir an önce ödemeye bak. Özellikle Veterinere ödediğini. En çok ona bozulmuş. çünkü extra masraf çıkmış. O an mecbur gibi mi hissetti kendini bilemiyorum ama belki kendi zor durumda kalmıştır.

Tek borcum veteriner masrafı zaten. Diğerini ödedim hemen. Zaten veteriner masrafini karsilamasini da geri ödemek koşuluyla kabul ettim. 1-2 ay icinde ödeyeceğim. Sadece söylenmesi beni üzüyor.

3-)Siz cocugunuzu üniversiteye,yurt disina,sehir disina gönderince sizin cicuğunuz olmaktan cıkıyor mu ?
Kusura bakmayin da bu benzetmeniz cok abes. 16 yıldır kopek sahibi biri olarak soyluyorum bunu, cocuk kopek benzetmesine karşı ciktigim icin degil.

Kopeginize anlatabiliyor musunuz şartlarınızi, geri alacağınızı vs? O cocuk sizi her gorup sizden ayrılışında sahibi birakmis gibi oluyor. Hatta muhtemelen artik "bakicisini" sahibi gibi görüyor. Bir seneden fazladir görmüyormussunuz.

Sartlar geregi yaniniza alamıyor olabilirsiniz ama kopek oyle aylarca hatta yillarca birinde kalsin ben arada iki gun goreyimlik bir sey degil. Eger sizi sahibi olarak görüyorsa, yani size gezmeye gittigi biri olarak degil de "sahibi" olarak bagliysa her geri birakip aylarca gormediginizde travma yaşatıyorsunuz hayvana, ki anlattiginiza gore zaten defalarca terk edilmis bir cocuk. Bence temelli geri alana kadar bir iki gun alip birakip oynamayin çocukla.

Onun dışında sevgiliniz ne kadar sevse de kopek sizin, sorumluluk sizin, bu kadar masraftan size belli etmese de yılmış olabilir. Bence borcunuzu kapattiktan sonra lafini etmeyin bir daha bu durumun.

Taşınıp henüz tam düzen oturtamadığım için kedim 6 aydır annemlerde. Üstelik 2 haftada bir görmeye gittim. Ama yine de burnumun direği sızlıyor ve biri gelse sen kedini bırakmışsın o senin ne zaman döneceğini bilmiyor, kendini kandırıyorsun düzenimi kurayım seni de yanıma aldırcam diye dese, haklısın derim başımı öne eğerim. Karşı çıkamam çünkü ben şahsen çok büyük mahçubiyet içindeyim. Büyüdüğü ve çok sevildiği bir ortamda bırakmış olsam da.
İstediğiniz kadar masraf karşılayın.

Anneannem de öğrenci okutuyor masraflarını karşılıyor çocukların. Ailelerine gidip o zaman bunlar benim çocuklarım desin. Olur mu? Sizinki gibi saçma bir benzetme oluyor bu.

Bence de daha fazla borç yapmamaya çalışın erkek arkadaşınıza. Siz her seferin alıp ödemişsiniz ama belki artık sürekli borç vermek istemiyordur. Bana da rahatsız olmuş gibi geldi. Para yüzünden mi soğuksun diye sorsanız bile kim evet borç verdiğim paradan pişman oldum diyebilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…