- 9 Mayıs 2016
- 25
- 19
- 38
- 35
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
Ya bugün babaannemin bana söylediği söz. Ben çok sık ayaklarımı üşütürüm ve kasıklarım çok ağrır. İdrar yollarımı da çok üşütürüm. Hakikaten ileride çoçugun olmaz olayı doğru mudur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üsütme idrar yolu enfeksiyonu yapar. O da gebelige engel olabilir dogru demisYa bugün babaannemin bana söylediği söz. Ben çok sık ayaklarımı üşütürüm ve kasıklarım çok ağrır. İdrar yollarımı da çok üşütürüm. Hakikaten ileride çoçugun olmaz olayı doğru mudur?
Anlık bir durum mu o yoksa kalıcı mı? Yani idrar yolu enfeksiyonu geçirirken mi hamile kalınmaz yoksa kalıcı kısırlığa neden olur mu?Üsütme idrar yolu enfeksiyonu yapar. O da gebelige engel olabilir dogru demis
Yok canim neden kalici kisirlik yapsin. Ilaci fitili var onu kullanip enfeksiyon bitince gebelik olur. Zaten infertiliteden doktora gidince hemen enfeksiyon var mi buna bakilir. Bir de kan ve hormon degerlerine bakilir.Anlık bir durum mu o yoksa kalıcı mı? Yani idrar yolu enfeksiyonu geçirirken mi hamile kalınmaz yoksa kalıcı kısırlığa neden olur mu?
Ben acayip üşütürüm. Yazın mesela askılı ve şort giyerim o sıcakta. Ama yine de ayağımda çorap olur. Buna rağmen sık sık kasıkta ağrı, idrar yaparken yanma şeklinde olur. Sonra öğrendim artık bol bol su içerim, ayağımı sıcak tutarım geçer. Ama böyle diyince yaw kısırlık yapmasın dedim kafam karıştı.Yok canim neden kalici kisirlik yapsin. Ilaci fitili var onu kullanip enfeksiyon bitince gebelik olur. Zaten infertiliteden doktora gidince hemen enfeksiyon var mi buna bakilir. Bir de kan ve hormon degerlerine bakilir.
Hamileyken lohusa iken giren hastalık çıkmaz yavrım dikkat edinYanı soguk almamaya calıs oyle bır rıvayet varıdrar yolları enfeksıyonuna dıkkat et. Bende cok dıkkat ederım yere corapsız basmam hamılelıkte de derler soguk alırsan erken dogurursun dıye enfeksıyona neden olabılır.
Devamlı geçirilen enfeksiyonlar tüplerde yapışıklığa vs sebep olabiliyor ama bunlar nadir olan durumlar fazla takılmaYa bugün babaannemin bana söylediği söz. Ben çok sık ayaklarımı üşütürüm ve kasıklarım çok ağrır. İdrar yollarımı da çok üşütürüm. Hakikaten ileride çoçugun olmaz olayı doğru mudur?
Ya bugün babaannemin bana söylediği söz. Ben çok sık ayaklarımı üşütürüm ve kasıklarım çok ağrır. İdrar yollarımı da çok üşütürüm. Hakikaten ileride çoçugun olmaz olayı doğru mudur?