• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanarak açıyorum 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Herkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik

Herkese hayirli aksamlar
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik
Yani başka dinlerdeki insanlar nasıl ürüyor? Çok saçma bi tez. Hı bi de dini konu yasak

Evlilikte inanç uyumu önemlidir ama çocuğunuzun olmaması ile gusül abdestinin alakası ne?
O zaman Müslüman olmayan tüm çiftlerin tüp bebek denemelerinin başarısız olması gerekmez miydi?
O şekilde deil yani o kadar dua ediyorum bide kendisinin de hic bir işi rast gitmiyo ona bağladım bende

Ya yazin sicak diye banyo sık sık yapar ama kisin hic banyo yapmaz
Gusül abdesti almak inancıyla alakalı ona yorum yapamam ama insan birlikte olduktan sonra bi yıkanır . Terliyorsun, pisleniyorsun. Bu mide bulandırıcı.. Ben öyle bir adamla yakınlaşmak istemezdim.

Konu dine geliceği için tahminen konu kapanır
Çocuk meselesinin abdestle ilgisi olduğunu sanmıyorum hanı ne denir bu bir sağlık sorunu
Diğeri ise inanç
Ikisi farklı şeyler

Herkese hayirli aksamlar
Çocuk sahibi olamamakla ne alaka?
İnancı olmayabilir bu dayatma neden?
Deseniz ki yıkanmıyor anlarım, hijyenik değil.

Bunca yıllık inançsızım (kültürel olarak dilde devam ediyor) her gün iki defa duş alırım, işim gücüm de çok şükür yerinde. Çocuğun olup olmamasının, işlerin rast gitmemesinin inançla alakası yok. Eşiniz sadece pis, onun da inançsızlıkla alakası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X