Utanarak açıyorum 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha dogrudürüst anlasamadan bebek sahibi olmayin derim ben. Artik tıp ilerledi baya, ama adamin ciddi problemleri var bence

Adam 6 ay banyo yapmıyor ve kadının derdi gusülle bebek mi 😣🤢

Hijyen mendilini parmağıma sarıp tek parmağımla iteleyerek evden atarım muhtemelen ben 🤢
Bırak altı ayı 3 günü geçince robot falan değilseniz vücudunuz reaksiyon göstermeye başlar yani. :KK53: 5-6 günde de derbeder bir görüntü ortaya çıkar. 1 haftadan sonra da insanlıktan çıkma evresi başlar. Zaten ondan gerisi ilk insan. :deli:

Herkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik
Gusül nedir bilmeyen dünyada zibilyon insan var siz şaka misiniz ?

Allah yardımcınız olsun,
Müslüman ise gusül almamak enerji anlamında çok şey götürür. Bunu bilmiyor olamaz.
Ayrıca kışın banyo yapmıyor falan yazmışsınız ciddi misiniz?
Hiç mi igrenmiyor ya hiç mi kokmuyor, ay yazarken midem bulandı.

Bunca yıllık inançsızım (kültürel olarak dilde devam ediyor) her gün iki defa duş alırım, işim gücüm de çok şükür yerinde. Çocuğun olup olmamasının, işlerin rast gitmemesinin inançla alakası yok. Eşiniz sadece pis, onun da inançsızlıkla alakası yok.

Benim de dinle pek aram yok, güsul abdesti nedan alınır nasıl alınır onu da bilmem öğrenme ihityacı da hissetmedim , yokluğunu aramıyorum. Her gün duş yaparım parfümlenirim, kıyafetlerim de tertemizdir evim de keza. İşlerim de gayet iyi gidiyor, her şeyi inanca bağlamak yerine bu adam yıkansa sanki konu sahibesi rahatlayacak:bicak:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X