Utanarak soruyorum ama

10. Senemiz olmak uzere haftada 2-3 normal bazen azalir bazen daha sıklaşır. Hayat cinsellikle ilerlemiyor sadece başka yasanan seyler oluyor bazen yorgun, yogun dönemler oluyor vs.
Tatile ciktiysak her gün olur mesela ama normal çalişma hayatina dönünce her gün olmuyor.

Cinsellik diye bu kadar kafayi yemenize de anlam veremedim o kadar mi duramiyorsunuz.

Tabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
10 ay içinde boşandınız, atandınız ve yeni biriyle tanışıp evlendiniz yani. Bu sitedeki ütopik hızlara bayılıyorum.

Cinsel istek denkliği önemli ilişkide. Kimine 2 yeter ama siz çok istekliyseniz size yetmez. Başkalarının fikirlerini baz almayın, kendi isteğinizi ve eşinizin isteğini denkleştirmeye çalışın.

Herkesin normali farklı. Eskiden bir abla anlatmıştı, çocuk planlarken doktor sperm kalitesi için bir plan çıkarmış 2 3 günde bir olacak şekilde. Ama eşi günde 2 kere istiyormuş bir türlü plana uyamamislar bana da bu çok acayip gelmişti yani. Haftada 2 iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…