- 14 Mart 2016
- 726
- 273
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Horhor çeşmesi mi bu arkadaşım? Cinsellikte nicelik değil nitelik önemlidir. Sayılara takılmayın.eşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
Haftada 2yse gayet iyieşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
İkinci seçenek benceGeçen ağustosta boşanıp 10 ay içinde tekrar mı evlendiniz yoksa sizi aldatan adamla mı evlisiniz hala?
Aldatan adamla sevişemiyorum diye kafayı yemiyodur heralde umarım öyle değildir yani.Geçen ağustosta boşanıp 10 ay içinde tekrar mı evlendiniz yoksa sizi aldatan adamla mı evlisiniz hala?
Soruyu beğenmediği için cevap vermediğine göre muhtemelen öyleAldatan adamla sevişemiyorum diye kafayı yemiyodur heralde umarım öyle değildir yani.
Tabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.Aldatan adamla sevişemiyorum diye kafayı yemiyodur heralde umarım öyle değildir yani.
10 ay içinde boşandınız, atandınız ve yeni biriyle tanışıp evlendiniz yani. Bu sitedeki ütopik hızlara bayılıyorum.Tabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
Aynen ben de inandım.10 ay içinde boşandınız, atandınız ve yeni biriyle tanışıp evlendiniz yani. Bu sitedeki ütopik hızlara bayılıyorum.
MaşallahTabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?