Utanarak soruyorum ama

Tabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
Hayırlı olsun ilişki yeni ozamn anladığım kadarıyla ozamn hafta 2 cok az biz eşimle ilk senelerde bulduğumuz her fırsatta saatlerce fik fiktik 12 senedir beraberiz suan haftada 2-3

Hayırlı olsun ilişki yeni ozamn anladığım kadarıyla ozamn hafta 2 cok az biz eşimle ilk senelerde bulduğumuz her fırsatta saatlerce fik fiktik 12 senedir beraberiz suan haftada 2-3

Ay maşallah. Biz de neredeyse 12 senedir beraberiz, haftada 1 olursa şükrediyoruz valla çocuklar canımızı çıkarıyor, ona güç kalmıyor

Ay maşallah. Biz de neredeyse 12 senedir beraberiz, haftada 1 olursa şükrediyoruz valla çocuklar canımızı çıkarıyor, ona güç kalmıyor
Bizim çocuğumuz yok olsa tabi ki farklı olurdu. Benm eşimin libido yüksek benm eskisi gibi değil yaşlandım sanırım

Bizim çocuğumuz yok olsa tabi ki farklı olurdu. Benm eşimin libido yüksek benm eskisi gibi değil yaşlandım sanırım

Bizde de benim yüksek ama nefes sesine uyanan bir bebek ve uykusuz geceler hal bırakmıyormuş adamda insanlar çocuktan sonra neden cinselliği arka plana atıyor diyordum, 2. Çocuğum nedenlerini uygulamalı gösteriyor sağ olsun

Konu sahibi başka sorunlarınız var mı tek sorun cinsellik mi? Başka sorunlar olunca da insan isteksizleşiyor.

Tabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
Yani şurada yalan söyleyince elinize ne geçiyor ağustosta aldatıldığınızı öğrenmişsiniz o ay boşanamazsınız adli tatil eylülde dava açsanız 4 aylık evlisiniz hemen o ay da boşanamazsınız hadi en iyi ihtimalle ekim kasımda boşandınız ki bu da imkansız yıl olmamış daha 2023 ün son ataması aralıkta görünüyor siz daha bu travmaları atlatıp 6 ayda eş buldunuz tekrar evlendiniz yani bu size mantıklı geliyor mu

Küçük minik beganlarımız oluyor began yumurta bırakıp gitmiş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…