- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.632
- 83
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Cok sevisken ise egerNe kadarlık evlisiniz? En azından ilk yıl kimse sevismedne uyumak istemez bence.
Olum yeni evlilik işte herkes çok sevisgendir bence alla allaaaCok sevisken ise eger
Hayırlı olsunTabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
Bu ne hız kardeşimTabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
Hayırlı olsunilişki yeni ozamn anladığım kadarıyla ozamn hafta 2 cok az biz eşimle ilk senelerde bulduğumuz her fırsatta saatlerce fik fiktik 12 senedir beraberiz suan haftada 2-3
Bizim çocuğumuz yok olsa tabi ki farklı olurdu. Benm eşimin libido yüksek benm eskisi gibi değil yaşlandım sanırımAy maşallah. Biz de neredeyse 12 senedir beraberiz, haftada 1 olursa şükrediyoruz vallaçocuklar canımızı çıkarıyor, ona güç kalmıyor
Yeni evliyseniz az çocuk varsa pek fırsat olmuyorsa haftada 2 normaleşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
Biz 13 yıllık evliyiz 11 yaşında ve 2 yaşında kızım var 1 gün arayla veya 2 günde 1 oluyorAy maşallah. Biz de neredeyse 12 senedir beraberiz, haftada 1 olursa şükrediyoruz vallaçocuklar canımızı çıkarıyor, ona güç kalmıyor
Bizim çocuğumuz yok olsa tabi ki farklı olurdu. Benm eşimin libido yüksek benm eskisi gibi değil yaşlandım sanırım
Biz 13 yıllık evliyiz 11 yaşında ve 2 yaşında kızım var 1 gün arayla veya 2 günde 1 oluyor
Ahahahha hep derim ilk zamanlar g.t g.te sonra git öte moduOlum yeni evlilik işte herkes çok sevisgendir bence alla allaaa
Bizde 3 çocuk 8 yıllık evliyiz haftada 3de olur 4de benimki sever,birlikteliklen sonra kendinden geçer,rahatlıyorum dereşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
Klima denen bir alet var kadın!!!!Havalar sıcak,adamı görünce tüylerim diken diken oluyor,eylülden önce görüşmek istemiyorum şahsen
Evlendim mi dedim o zaman evliligime 1 hafta vardi o kadar10 ay içinde boşandınız, atandınız ve yeni biriyle tanışıp evlendiniz yani. Bu sitedeki ütopik hızlara bayılıyorum.
Evlendim mi dedim o zaman evliligime 1 hafta vardi o kadar
30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Yani şurada yalan söyleyince elinize ne geçiyor ağustosta aldatıldığınızı öğrenmişsiniz o ay boşanamazsınız adli tatil eylülde dava açsanız 4 aylık evlisiniz hemen o ay da boşanamazsınız hadi en iyi ihtimalle ekim kasımda boşandınız ki bu da imkansız yıl olmamış daha 2023 ün son ataması aralıkta görünüyor siz daha bu travmaları atlatıp 6 ayda eş buldunuz tekrar evlendiniz yani bu size mantıklı geliyor muTabiki de hayır herkesi herseyi bıraktım. Atandım ve bambaşka birisiyle evlendim. Detayları yazamadim tabiki.
Küçük minik beganlarımız oluyorYani şurada yalan söyleyince elinize ne geçiyor ağustosta aldatıldığınızı öğrenmişsiniz o ay boşanamazsınız adli tatil eylülde dava açsanız 4 aylık evlisiniz hemen o ay da boşanamazsınız hadi en iyi ihtimalle ekim kasımda boşandınız ki bu da imkansız yıl olmamış daha 2023 ün son ataması aralıkta görünüyor siz daha bu travmaları atlatıp 6 ayda eş buldunuz tekrar evlendiniz yani bu size mantıklı geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?