- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Tokatlamışsın bromYani şurada yalan söyleyince elinize ne geçiyor ağustosta aldatıldığınızı öğrenmişsiniz o ay boşanamazsınız adli tatil eylülde dava açsanız 4 aylık evlisiniz hemen o ay da boşanamazsınız hadi en iyi ihtimalle ekim kasımda boşandınız ki bu da imkansız yıl olmamış daha 2023 ün son ataması aralıkta görünüyor siz daha bu travmaları atlatıp 6 ayda eş buldunuz tekrar evlendiniz yani bu size mantıklı geliyor mu
Hayır yani sanki boşamadım kardeşim sanane eş benim ya da sevgilimle sevişiyorum dese bişi dicez bize ne ama böyle aklımızla dalga geçiyorlar ya o beni sinirlendiriyoKüçük minik beganlarımız oluyorbegan yumurta bırakıp gitmiş heralde
Tokatlamışsın brom
Haftada 1 - 2 kimisine normal kimisine az. Sana az geliyorsa eşinle açık açık konuş.eşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
Yaşlandım ben,yaramıyor artık, kulunç olurum klima altında sevişirkeneKlima denen bir alet var kadın!!!!
5 yıllık evlilik , bebek sonrası 3 ayda bireşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
Bence normal, bana göre böyle en azındaneşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
İlk yıllarda sık olabilir ilerleyen yıllarda haftada 2 iyiBence normal, bana göre böyle en azından
eşler arasındaki cinsel ilişki evlenince neden soğuyor. Haftada 1-2 normal mi bana mı az geliyor kafayı yicem artık.
Valla haftada 2 olduğu da oluyor bazen daha da uzuyor ki ben de akrep kadınıyımİlk yıllarda sık olabilir ilerleyen yıllarda haftada 2 iyi
Valla haftada 2 olduğu da oluyor bazen daha da uzuyor ki ben de akrep kadınıyımyaş da ilerliyor tabii onun da etkisi vardır sanırım
Haklısın 20 li yaşlar farklı 30 li yaşlarda farklı 40 li yaşlarda farklı olur şimdi tam orta yaş 35im
Deme öyle deme. Ben 9 ayda evlendim sjsjsjs10 ay içinde boşandınız, atandınız ve yeni biriyle tanışıp evlendiniz yani. Bu sitedeki ütopik hızlara bayılıyorum.
Began’a nolmuş bana da anlatın nolurKüçük minik beganlarımız oluyorbegan yumurta bırakıp gitmiş heralde
Çok ütopik süreler veriyordu. Ayrıntı hatırlamıyorum ama bikaç ayda boşandı, atandı, çocuklarıyla başka şehire gitti falan. Bir de bütün erkekler ona aşıktıBegan’a nolmuş bana da anlatın nolur
Cinsel organına ovguler duzulen kac kisi taniyoruz ki?Çok ütopik süreler veriyordu. Ayrıntı hatırlamıyorum ama bikaç ayda boşandı, atandı, çocuklarıyla başka şehire gitti falan. Bir de bütün erkekler ona aşıktı
Ay link olsun nolur, nasıl aratsam bulurum bunları djdjjd bebem uyuyo biraz kafa dağıtayımCinsel organına ovguler duzulen kac kisi taniyoruz ki?
Sizin yaş kaçDaha gençsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?