• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak yazıyorum

tedbirli ol:P
yok canım anladığım kadarıyla dışarıda biri görecek ve sana laf edecek korkusu var. ilk öpüşme çok hosuna gitmiş ama sonrasında geri çektiğinden bahsetmişsin.
neyse artık bunu sıkıntı yapma. çok da zorlama. rahat bırak azcık :1::1::1::1::1:

saol canım.
bugün beni reddedince tamam görüşürüz dedim öptüm ve yurdumun yolunu tuttum bidaha da aramadım.
sanırım aramamı bekliyomuş az önce trip attı :D ilk kez susmayı başardım normalde başının etini yerdim niye istemiyosun die :D

saol canım.
bugün beni reddedince tamam görüşürüz dedim öptüm ve yurdumun yolunu tuttum bidaha da aramadım.
sanırım aramamı bekliyomuş az önce trip attı :D ilk kez susmayı başardım normalde başının etini yerdim niye istemiyosun die :D

çok doğru yapmışsın canım. maalesef kızlar olarak baş eti yeme konusunda üstümüze yok. halbuki yapmasak istediğimiz sonuca daha kolay varıyoruz.
sevgilin soğur diye de korkma. belliki seni seviyor ve sana laf söz gelmesini istemiyor. onun istediği gibi davran :34:

bızım hep bı ev ortamımız oldu dısarlarda opusmedık pek dısarda opmezdı pek hatta dısarda goren olacak dıye cok az opmustur

hahaha çok güldürdün beni yaa :))) izmirdeyiz.
valla sorayım bari, herkes nerde yapıyor bu öpüşmeyi?

canım ben evlenmeden önce hiç öpüşmediğim ve hiç bir erkekle elele tutuşmadığım,ayrıca göz kontağı dahi kurmadığım için bu soruna cevap veremeyeceğim.

seninki buraya konu açtığını ve bu yazılanları duysa anında yataktasın bence bilmiş ol artık bi daha konu açarsın her gün her gün bıktım yok mu bunun formülü diye:9:işte sana formül:49: böyle olunca bildiğim kadarıyla bir müddet yapamıyorsun:23::101:

seninki buraya konu açtığını ve bu yazılanları duysa anında yataktasın bence bilmiş ol artık bi daha konu açarsın her gün her gün bıktım yok mu bunun formülü diye:9:işte sana formül:49: böyle olunca bildiğim kadarıyla bir müddet yapamıyorsun:23::101:

işte buna katılıyorum:)

neyi yapamıyorum:1:

hee anladım yok yok o konuda ikimizin de aklı başında :D
ama erkeğin aklı başında mı olurmuş yaa o istemeli ben istememeliyim ya :D

sizde de tersı olmus ıste hem boyle daha ıyı bosver ama fazla ustune gıtme demedı de deme uyarıyoruz bk cok ustune gıdersen sonunu soledık bız:)

sizin dediğinze göre 3 ay sonra benim açtığım bi başlığı göreceksiniz: "hamileyim ne yapayım?aldırmalı mıyım :D"
aman aman allah korusun biz öle bi hata yapcak insanlar değiliz :D

Back
X