• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak yazıyorum

yaa adamın bence cinsel tercihlerle veya başka şeylerle sorunları yok. belli ki seni seviyor ve senin basit bir kız olarak görmüyor. ortalık her yerde öpüşür ona bir şey olmaz "erkektir nasıl da götürüyor hatunu" derler. senin içinde pek iyi şeyler demezler. erkekler de bunları çok iyi bildiği için ciddi niyetliyse biraz daha temkinli davranır. o yüzden sıkıntı yapma.
yorumumdan ötürü beni eleştireceksiniz ama bu ülkede maalesef böyle düşünceler var. bazen böyle yorumları biz bile yapıyoruz dışarıda öpüşen bir çift gördük mü.

Biseksüel ise evet

bunu seni üzmek için yazmadım aklıma bu geldi okuduğum da

yok cnm biliyorum ben de kızmadım zaten, insanın aklına gelir tabiki de
ama bence buna imkan yok, lanlı lunlu konuştuğu erkek arkadaşları var yani çok saçma geliyor şuan :)))
hem öyle insanlar cinselliğe daha fazla düşkün olmaz mı?

cevresi tarafından yargılanmasın yada o sıfatla anılmak ıstemeyen bı cok erkek sırf gey demesınler dıye kızlarla cıkıyor ve yalan yanlıs uydurma seyler anlatıyor cevresıne 1 yıldır berabermıssın dıkkatlı bı ıncele derım detaylara bak belkı de cok utangac bı ınsan utandığından opemiyo hep kadınlar utanacak dıye bırsey yok ya

yaa adamın bence cinsel tercihlerle veya başka şeylerle sorunları yok. belli ki seni seviyor ve senin basit bir kız olarak görmüyor. ortalık her yerde öpüşür ona bir şey olmaz "erkektir nasıl da götürüyor hatunu" derler. senin içinde pek iyi şeyler demezler. erkekler de bunları çok iyi bildiği için ciddi niyetliyse biraz daha temkinli davranır. o yüzden sıkıntı yapma.
yorumumdan ötürü beni eleştireceksiniz ama bu ülkede maalesef böyle düşünceler var. bazen böyle yorumları biz bile yapıyoruz dışarıda öpüşen bir çift gördük mü.

haklısın, ama var ya çok güleceksiniz.
kendimi eski türk filmlerinde sevdiği kıza zorla sahip olmak isteyen erkekler gibi hissediyorum :D
o ise sanki "bedenimi alabilirsin ama ruhumu asla" diyor :D

cevresi tarafından yargılanmasın yada o sıfatla anılmak ıstemeyen bı cok erkek sırf gey demesınler dıye kızlarla cıkıyor ve yalan yanlıs uydurma seyler anlatıyor cevresıne 1 yıldır berabermıssın dıkkatlı bı ıncele derım detaylara bak belkı de cok utangac bı ınsan utandığından opemiyo hep kadınlar utanacak dıye bırsey yok ya

çok utangaçtı zaten, dediğim gibi eski ilişkileri bu yüzden bitmiş, kızlar dayanamamış :D korkuyordu beni öpmeye ama biz onları aştık, geçen ay ayrıldık, bilen bilir yazmıştım buraya.acaba hala aramız eskiye dönmediği için olmuş olabilir mi...
bir sürü ihtimal var...

haklısın, ama var ya çok güleceksiniz.
kendimi eski türk filmlerinde sevdiği kıza zorla sahip olmak isteyen erkekler gibi hissediyorum :D
o ise sanki "bedenimi alabilirsin ama ruhumu asla" diyor :D

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: biraz öyle olmuş.
arkadaşlar lütfen yapmayın adamı biseksüel, gay yaptınız 2 dk da. yazık yaa...

fazla derken senin erkek arkdaşından fazla olabilir tam bilmiyorum :)

hiç yalnız kalacağınız bir ortam olmadı mı peki?

belki kenar da köşe de öpüşmelerden rahatsız oluyordur dicem ama toparlıya bilecek miyim bilmiyorum :)

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: biraz öyle olmuş.
arkadaşlar lütfen yapmayın adamı biseksüel, gay yaptınız 2 dk da. yazık yaa...

valla duysa bnmle bir daha konuşmaz heralde :D
çünkü o konuda bir sorunu olmadığına eminim.
tabi ilk okuyan birinin aklına gelmesi normal ama yok yani tanıyan bilir, problem kesinlikle o değil.

parasal sorunlarıda var demıssın o da bı etken olabılır aklı baska yerde olduğu ıcın ayrıca cıddı bı erkek ulu orta opmez sevdiğini o da ayrı bı mevzu senınle yanlız bı evde kalsın bak bakalım o zaman nasıl atlar ustune :)

sen ona bı ev bul hemen tabı evde neler yasarsınız goze alda yap :)

kızlar, dertler bitmez.
aslında bu derdimi yazarken utanıyorum ama tüm samimiyetimle anlatmak istedim.
lütfen eleştirecek olanlar yorum yapmasın.
etrafımdaki kişilere bakıyorum, erkek arkadaşları hep cinselliğe öpüşmeye falan çok istekli.
ama benim erkek arkadaşım benimle çoğu zaman öpüşmek dahi istemiyor.
1 senedir çıkıyoruz, cinsel bakımdan gayet sağlıklı biri.
hani bi erkek bunu neden istemez anlamıyorum?
parasal sorunları var, bu konuda çok mutsuz.beni bu aralar iyi yerlere götüremediği için kendini yetersiz hissediyor.bununla alakası olabilir mi bilmiyorum.
bizim öpüşmek için kampüste gittiğimiz biyer var.
ona öyle aşığım ki, bazen dayanamayıp gidelim mi diye ben teklif ediyorum.
ama o beni reddediyor, kızdığımda da "kendini bu pozisyona düşüren sensin" diyor.
gittiğimiz zaman ise çok kısa sürüyor zaten hemen kalkıp gitmek istiyor.
yani bunları sapıklık olarak algılamayın, insan sevdiğini öpmek istemez mi? şahsen ben doyamıyorum onu öpmeye...
beni reddedince çok gururum incindi, daha şimdiden böyle olan adam ilerde evlenince de bana bunu yapar diye korkuyorum...
ne yapmamı önerirsiniz?

daha ne istiyosun çocuk namusuna leke sürmek istemiyor demekki herşeyi yerinde ve zamanında yaşamak istiyor. seni sevmiyor olsa 1 yıldır senle olmazdı heralde hem evlilikten bahsediyosun demekki ciddisiniz. ama ciddisiniz diyede seninle şimdiden cinsellği düşünecek diye bir kaide yok. elini öp başına koy bence başkası olsa sende meyillisin valla çok şey olurdu gibime geldi şimdi. çocuk seni düşünüyodur canım

fazla derken senin erkek arkdaşından fazla olabilir tam bilmiyorum :)

hiç yalnız kalacağınız bir ortam olmadı mı peki?

belki kenar da köşe de öpüşmelerden rahatsız oluyordur dicem ama toparlıya bilecek miyim bilmiyorum :)

ya madem açık açık anlatayım nasıl olsa kız kızayız.
beni ilk öptüğü gün heyecandan öldü kendinden geçti, sürekli mesajlar attı çok mutluyum seni seviyorum falan diye.
sonrasında yine biraz isteksizdi.
ne bileyim öpüşmeyi ilk kez böylesine yoğun biçimde tecrübe eden biri haftasonu buluşup tekrarlamak isterdi ama o istemedi mesela.sonra ertesi hafta çok heyecanlandığını öğrendim.anlayışlı oldum yavaş yavaş geçti bu durum.
zamanla daha uzun süreli daha etkileyici şekilde oldu bu eylem :) hatta bigün öyle etkilenmiş ki akşam içip içip sarhoş oldu bana şarkı sözleri yazmış, bugün yaşadığımız anları unutamıcam diye.
ama şimdi monotonlaştık diye mi böyle oldu bilmiyorum.
of offffffff

parasal sorunlarıda var demıssın o da bı etken olabılır aklı baska yerde olduğu ıcın ayrıca cıddı bı erkek ulu orta opmez sevdiğini o da ayrı bı mevzu senınle yanlız bı evde kalsın bak bakalım o zaman nasıl atlar ustune :)

aynen katılıyorum. baksana zaten tatil planları yapıyormuş. boşa mı yapıyor? vardır onun kafasında bir şeyler :9::9:

sen ona bı ev bul hemen tabı evde neler yasarsınız goze alda yap :)

hahaha yok o kesin kendini çeker evde bile :D tabi ben de istemem ileri gitmek.
işte en güzel yanı bu, onunla kalmaktan hiç çekinmem yani eminim birşey yapmayacağına :D

hemen kafamda canlandırmaya çalışıyorum durumunu
kendi sevgilimi koyarak

sanırım yeter ulennnnn yeter bu naz diye şiddete başvururdum :D
sonra sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlar falan
bende kahvemi içip işe giderim :D off bu saatte normal yorum yapamıyorum
:27:

bence gayet ıyı bı ılıskınız var kafanda kuruntu etme bunları senınle cıddı olmasa coktan atlardı ustune sevmese boyle davranmazdı seven erkek dusunur ole seyler senı koruyor aslında boyle yaparak

evet geçenlerde netten araştırma yapıyodu hangi otel daha iyi diye.
niyeti kötü mü korkmaya başladım :P

tedbirli ol:P
yok canım anladığım kadarıyla dışarıda biri görecek ve sana laf edecek korkusu var. ilk öpüşme çok hosuna gitmiş ama sonrasında geri çektiğinden bahsetmişsin.
neyse artık bunu sıkıntı yapma. çok da zorlama. rahat bırak azcık :1::1::1::1::1:

hemen kafamda canlandırmaya çalışıyorum durumunu
kendi sevgilimi koyarak

sanırım yeter ulennnnn yeter bu naz diye şiddete başvururdum :D
sonra sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlar falan
bende kahvemi içip işe giderim :D off bu saatte normal yorum yapamıyorum
:27:

şiddete başvurunca inada bindirio işi :D
üstüne düşmeyince daha ii oluyo sanırım :)))
aslında cesaretim olsa soğmuayacağını bilsem bi naza çekerim ki kendimi o bile şaşırır :D

Back
X