Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biseksüel ise evet
bunu seni üzmek için yazmadım aklıma bu geldi okuduğum da
yaa adamın bence cinsel tercihlerle veya başka şeylerle sorunları yok. belli ki seni seviyor ve senin basit bir kız olarak görmüyor. ortalık her yerde öpüşür ona bir şey olmaz "erkektir nasıl da götürüyor hatunu" derler. senin içinde pek iyi şeyler demezler. erkekler de bunları çok iyi bildiği için ciddi niyetliyse biraz daha temkinli davranır. o yüzden sıkıntı yapma.
yorumumdan ötürü beni eleştireceksiniz ama bu ülkede maalesef böyle düşünceler var. bazen böyle yorumları biz bile yapıyoruz dışarıda öpüşen bir çift gördük mü.
cevresi tarafından yargılanmasın yada o sıfatla anılmak ıstemeyen bı cok erkek sırf gey demesınler dıye kızlarla cıkıyor ve yalan yanlıs uydurma seyler anlatıyor cevresıne 1 yıldır berabermıssın dıkkatlı bı ıncele derım detaylara bak belkı de cok utangac bı ınsan utandığından opemiyo hep kadınlar utanacak dıye bırsey yok ya
haklısın, ama var ya çok güleceksiniz.
kendimi eski türk filmlerinde sevdiği kıza zorla sahip olmak isteyen erkekler gibi hissediyorum
o ise sanki "bedenimi alabilirsin ama ruhumu asla" diyor![]()
biraz öyle olmuş.
arkadaşlar lütfen yapmayın adamı biseksüel, gay yaptınız 2 dk da. yazık yaa...
kızlar, dertler bitmez.
aslında bu derdimi yazarken utanıyorum ama tüm samimiyetimle anlatmak istedim.
lütfen eleştirecek olanlar yorum yapmasın.
etrafımdaki kişilere bakıyorum, erkek arkadaşları hep cinselliğe öpüşmeye falan çok istekli.
ama benim erkek arkadaşım benimle çoğu zaman öpüşmek dahi istemiyor.
1 senedir çıkıyoruz, cinsel bakımdan gayet sağlıklı biri.
hani bi erkek bunu neden istemez anlamıyorum?
parasal sorunları var, bu konuda çok mutsuz.beni bu aralar iyi yerlere götüremediği için kendini yetersiz hissediyor.bununla alakası olabilir mi bilmiyorum.
bizim öpüşmek için kampüste gittiğimiz biyer var.
ona öyle aşığım ki, bazen dayanamayıp gidelim mi diye ben teklif ediyorum.
ama o beni reddediyor, kızdığımda da "kendini bu pozisyona düşüren sensin" diyor.
gittiğimiz zaman ise çok kısa sürüyor zaten hemen kalkıp gitmek istiyor.
yani bunları sapıklık olarak algılamayın, insan sevdiğini öpmek istemez mi? şahsen ben doyamıyorum onu öpmeye...
beni reddedince çok gururum incindi, daha şimdiden böyle olan adam ilerde evlenince de bana bunu yapar diye korkuyorum...
ne yapmamı önerirsiniz?
fazla derken senin erkek arkdaşından fazla olabilir tam bilmiyorum :)
hiç yalnız kalacağınız bir ortam olmadı mı peki?
belki kenar da köşe de öpüşmelerden rahatsız oluyordur dicem ama toparlıya bilecek miyim bilmiyorum :)
parasal sorunlarıda var demıssın o da bı etken olabılır aklı baska yerde olduğu ıcın ayrıca cıddı bı erkek ulu orta opmez sevdiğini o da ayrı bı mevzu senınle yanlız bı evde kalsın bak bakalım o zaman nasıl atlar ustune :)
sen ona bı ev bul hemen tabı evde neler yasarsınız goze alda yap :)
aynen katılıyorum. baksana zaten tatil planları yapıyormuş. boşa mı yapıyor? vardır onun kafasında bir şeyler![]()
evet geçenlerde netten araştırma yapıyodu hangi otel daha iyi diye.
niyeti kötü mü korkmaya başladım![]()
hemen kafamda canlandırmaya çalışıyorum durumunu
kendi sevgilimi koyarak
sanırım yeter ulennnnn yeter bu naz diye şiddete başvururdum
sonra sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlar falan
bende kahvemi içip işe giderimoff bu saatte normal yorum yapamıyorum
![]()