- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeklerin akılları hep başlarındadır da... hangi baş orası tartışılır![]()
erkeklerin akılları hep başlarındadır da... hangi baş orası tartışılır![]()
yapmam deme hıc buyuk konusma hayır dıyemeyeceğin bı pozısyona dusersın olan olur sen sağ biz selamet hamıleyım kızlar deme işte korun:)şaka bir yana dısarda zaten bole seyler olmaz kucuk opucukler sarılmalar falan en fazla ama diyorum işte o bı ortam bulsun ev otel falan bak neler olacak ne yapacaksın oteldesın ıstedı kaçamadın bağıracakmısın avaz avaz yoksa bırakacakmısın kendını hadı bakalım adamın gıttın o kadar ustune op op dıye hadı opuyorum ıste dıyecek ne yapacaksın
koptummmm yaaa![]()
tutkı gıttı aklı basından bı anda erkek gucu bu ne kadar zayıf olsada bas edemezsın haberın olsuno benden biraz zayıf bi çaktımmı yapışır valla :)))
şaka bi yana, çok utangaç bir ya, şeytana uymaz yani ben istemedikçe yapmaz.
aklı başında biri.diyorum ya fazla aklı başında :))
o benden biraz zayıf bi çaktımmı yapışır valla :)))
şaka bi yana, çok utangaç bir ya, şeytana uymaz yani ben istemedikçe yapmaz.
aklı başında biri.diyorum ya fazla aklı başında :))
arkadaşlar "dev" olduğu kanısına nereden kapıldılar onu anlayamadım![]()
arkadaşlar "dev" olduğu kanısına nereden kapıldılar onu anlayamadım[/
o bı deyım aslında uyuyan devı uyandırma dıye bı deyım
yavaş atın çiftesi pek olur derleryaa ordann:)))sessiz sakin duranlardan korkmak lazımm![]()
diyorum basından berı ben zaten bak yapma etme sonu yatak bu olayın kork dıyorum ama işte
yeteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr :))
sevgilimin ne homoluğu kaldı ne biseksüelliği, ne solucanlığı ve tecavüzcülüğü![]()
yeteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr :))
sevgilimin ne homoluğu kaldı ne biseksüelliği, ne solucanlığı ve tecavüzcülüğü![]()