• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak yazıyorum

yapmam deme hıc buyuk konusma hayır dıyemeyeceğin bı pozısyona dusersın olan olur sen sağ biz selamet hamıleyım kızlar deme işte korun:)şaka bir yana dısarda zaten bole seyler olmaz kucuk opucukler sarılmalar falan en fazla ama diyorum işte o bı ortam bulsun ev otel falan bak neler olacak ne yapacaksın oteldesın ıstedı kaçamadın bağıracakmısın avaz avaz yoksa bırakacakmısın kendını hadı bakalım adamın gıttın o kadar ustune op op dıye hadı opuyorum ıste dıyecek ne yapacaksın

yapmam deme hıc buyuk konusma hayır dıyemeyeceğin bı pozısyona dusersın olan olur sen sağ biz selamet hamıleyım kızlar deme işte korun:)şaka bir yana dısarda zaten bole seyler olmaz kucuk opucukler sarılmalar falan en fazla ama diyorum işte o bı ortam bulsun ev otel falan bak neler olacak ne yapacaksın oteldesın ıstedı kaçamadın bağıracakmısın avaz avaz yoksa bırakacakmısın kendını hadı bakalım adamın gıttın o kadar ustune op op dıye hadı opuyorum ıste dıyecek ne yapacaksın

o benden biraz zayıf bi çaktımmı yapışır valla :)))
şaka bi yana, çok utangaç bir ya, şeytana uymaz yani ben istemedikçe yapmaz.
aklı başında biri.diyorum ya fazla aklı başında :))

tutkı gıttı aklı basından bı anda erkek gucu bu ne kadar zayıf olsada bas edemezsın haberın olsun

utangac olandan korkacan. en son utangac bir erkek gördüğümde agacın altında kızı sıkıştırıyordu. gözümle görmesem inanmazdım:9::9::9:

yeteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr :))
sevgilimin ne homoluğu kaldı ne biseksüelliği, ne solucanlığı ve tecavüzcülüğü :D:D

yeteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr :))
sevgilimin ne homoluğu kaldı ne biseksüelliği, ne solucanlığı ve tecavüzcülüğü :D:D

yanlıs anlıyosun bız senden yanayız sonunda uzulme dıye soyluyoruz bunları bıcoğumuz senden buyuyuz evlıyız erkeklerı dusuncelerını daha ıyı anlamıs durumdayız yol gostermeye calısyoruz nacızane

biliyorum teşekkür ederim.ama ona çok güveniyorum ben, gerçekten başka erkeklere benzemiyor, benden önceki ilişkilerinde öpmediği için terkedilmiş düşünün yani o kadar utangaç.

Back
X