• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanç verici ama birilerinin yargılamasına ihtiyacım var

kaldıki söylese dahi ailen onun alnından öpüp tebrik edip sadece sana mı şiddet uygulayacak. bunun it gibi farkındadır. o sadece seni ürkütmek istiyor. bunu sakın unutma

Kanıt felan bişey yoksa hiçbişey yapamaz canım sen korkma ..
Böyle diyenleri çok gördük bizz

ben 18ıme yenı gırdım o 22ye onu tanıdıgımda cocuktum yanı cok guvendım oldu bıseyler. okadarını kanıtlayamaz ama aılemın bendn supelenmesı bıle benı cok uzer her gece aglayıp duruyorum bu konu yuzunden cok sınırlı bırı oldum 2tane abım var onlarıda gectım annem yenı beyın amelıyatı oldu. benı kaybetcegını anlayıca herseyı yapıyo baska bı konuda acmıstım ordada yazıyo yapar soylr onun ıcın hıc farketmez..

boşver canım bu palavrları hiç bişe söyleyemez napabildiki daha önce.bendede vardı böyle bi manyak yaparım ederim falan hiö bişeyde yapamadı.tehtidmi ediyo git şikayet vallahi bişey yapamıyolar.ben çektiğime yanıyorum şu an.

bence de böyle bişeyi kanıtlayamaz. ayrıca seni böyle bişeyle tehtid eden bi insanla da zaten korktuğun için ayrılmamazlık etme.salakmış gerçekten.

Hatalar insanlara mahsustur. İnsanların pişmanlıklarını arttırıp derin hüzne boğan bu çok bilmişliklerden uzak durun lütfen.

herkes kendi yorumuna baksin...
benim fikrim bu ki siz bana cok bilmis diyemezsiniz...
ben insan hata yapmaz demiyorum hepimizin hatalari var ama insan birseyleri yasarken ilerisinide dusunmeli,
cocukta yasta oldugunu bildigine gore yaptiginin yanlis oldugunuda biliyordu herhalde:34:

"Soyle 18 imden once benle beraber oldugunu soylerim ben de, anayasaya gore ben istekli olsam da olmasam da suc bu, sen de hapsi boylarsin ayrica abilerim seni oldurur. Buyur soyle" de. Herhalde saf biraz sevgilin. Anca bundan anlar.

korktugumu bellı etmedım baslarda ama etmek zorunda kaldım. benı sevdıgını gorebılıyrum ama bılmıyorum cok karısık cook. ben en kucuk cocugum aılem bana cok duskun boyle bı olay cıkarsa herkez yıklır.. cıkmaya basladgımızda 16 yasındaydım ne benım nede onun daha once bu tur bı ılıskımız olmadı bır ıkı gunluk seyler bız bırbırımıze nasıl savrancgımızı bıle bılmıyoruz ortada saygı denen hıc bısey kalmadı. benı tehtıt etmesının nedenıde yalvarıp yakarp genede gerı dondrememesı aglayıp dız coktugu cok oldu ama sonunda baska cozum yolu bulamadı kendınce normal olanı yapıyo eger araya mesafe gırerse baska bırılerınden hoslanırım aklımı celmeye calırsırlar fln dıye. ama ben oyle bırı degılımkı ?:43:

"Soyle 18 imden once benle beraber oldugunu soylerim ben de, anayasaya gore ben istekli olsam da olmasam da suc bu, sen de hapsi boylarsin ayrica abilerim seni oldurur. Buyur soyle" de. Herhalde saf biraz sevgilin. Anca bundan anlar.

evet haklı arkadaş çok mantıklı bencede böyle de sen

Sıkıyorsa söylesin..
Reşit olmayan çocuğu cinsel istismar suçundan hapiste yatmak istemiyorsa tabi :34:

ben insan hata yapmaz demiyorum hepimizin hatalari var ama insan birseyleri yasarken ilerisinide dusunmeli,
cocukta yasta oldugunu bildigine gore yaptiginin yanlis oldugunuda biliyordu herhalde:34:

O zaten bu durumdan bir ders çıkarmıştır kendine, lakin o şimdi çözüm arıyor. Tavsiye arıyor... Kıza yapmasaydın, etmeseydin demek onu daha çok üzer. Bir an garipsedim yazdıklarınızı.

:34: ozaman görsün anyayı konyayı. tuttum bunu :D

zaten bu bahsettigin cocuk diger konudaki cocuksa ne oldugu belliymis iliskini bu kadar sürdürmen hata,
korkma ondan birsey yapamaz`` havlayan köpek isirmaz derler``
lütfen bundan sonra birseyleri yasarken ilerisinide düsün:40:

:46::46::46: Arkadaş güzel yazmış. böyle söyleyebilirsin.

O zaten bu durumdan bir ders çıkarmıştır kendine, lakin o şimdi çözüm arıyor. Tavsiye arıyor... Kıza yapmasaydın, etmeseydin demek onu daha çok üzer. Bir an garipsedim yazdıklarınızı.

benim sonradan yazacagim yorumu nerden biliyorsun,
yaptigi yanlis ona iyi birsey yapmis gibi davransaydim basliktada,
birilerinin yargilamasina ihtiyacim var diyor bende yagiladim iste
siz kafanizi yormayin:34:

çocuk yaşta olduğu için güvenmiştir. kız burda derdini anlatırken şu an en son duymak istediği şeydir heralde "yapmasaydın,senin neyineydi,bilmemneydi..."

çocuk yaşta olduğu için güvenmiştir. kız burda derdini anlatırken şu an en son duymak istediği şeydir heralde "yapmasaydın,senin neyineydi,bilmemneydi..."

ya arkadasim sanane benim yorumumdan ya taktiniz bana kendi yorumlarimiza bakin
konu sahibi birsey demiyor size ne oluyor ya !!!

kız o yaşta olduğu için olabilir mi acaba? nerden bilsin, güvenmiş işte. kimse mi hata yapmıyor bu dünyada neden yargılıyosunuz ki insanları, derdini paylaşmaya çalışıyor burda.

Hatalar insanlara mahsustur. İnsanların pişmanlıklarını arttırıp derin hüzne boğan bu çok bilmişliklerden uzak durun lütfen.

ya arkadasim sanane benim yorumumdan ya taktiniz bana kendi yorumlarimiza bakin
konu sahibi birsey demiyor size ne oluyor ya !!!

pardn ama herkeze tek tek cevap atamıyorum pc yavas ve bu sıte karısık glıyo. ben aylardır cekıyorum zaten cezasını ılerısını dusunemememısımkı pısmanım dımı ? sızde olucegınızı bıle bıle yasamayın ozaman. hersey ınsanlar ıcın boyle bı hata yapmıs olmak benı mahfedıyo tabıkı her turlu yoruma acıktım ama elınızı bıraz vıcdanınıza koyun lutfen bu bı yakınınızın arkdasınızın basına gelse karsısına gecıp yapmasaydn dusunseydınmı dıyosunuz ?

bu hayatta her şey bizim için.düşe kalka öğreniyoruz her şeyi.belki doğru yapmasan daha iyi olurdu.ama yapmışsın.bizim zamanımızda da rahattı bu konular.şimdilerde biraz daha rahat.bunun çok rahat ve sıradan olduğu havası var.aptal değilsin,utanç duyulacak hiç bir şey yok oratada.sevmişsin.sevmek istemişsin.bir şeyler yaşamışsın.yalnız ne yazık ki amus kavramı var.biraz lastik olmuş bir namus kavramı.yabancı ülkelerde bile durum böyle.lisedeyken bu kavak yellerinin orjinalini izliyordum.oradaki iki oyuncu sevgili idiler.erkek olanın bir sözünü okumutum.şöyle diyordu: sevgilimi diğer oyuncularla öpüşürken yatarken erkek kardeşimin koynuna sokuyormuşum gibi rahatsız oluyorum.

umarım okuyorsundur.dersler arkadaşlar falan zamanla geçecek gidecek.belki tek tavsiyem.yinede cinselliği yaşamamaya çalış.çünkü hala yanlış yorumlanıyor

Back
X