- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 18ıme yenı gırdım o 22ye onu tanıdıgımda cocuktum yanı cok guvendım oldu bıseyler. okadarını kanıtlayamaz ama aılemın bendn supelenmesı bıle benı cok uzer her gece aglayıp duruyorum bu konu yuzunden cok sınırlı bırı oldum 2tane abım var onlarıda gectım annem yenı beyın amelıyatı oldu. benı kaybetcegını anlayıca herseyı yapıyo baska bı konuda acmıstım ordada yazıyo yapar soylr onun ıcın hıc farketmez..
büyük konusmak gibi olmasin ama sonradan pisman olacaginiz seyleri neden yapiyorsunuz?
madem cocuk yasta sayilirsiniz o yasta cinsellik neyinize![]()
Hatalar insanlara mahsustur. İnsanların pişmanlıklarını arttırıp derin hüzne boğan bu çok bilmişliklerden uzak durun lütfen.
"Soyle 18 imden once benle beraber oldugunu soylerim ben de, anayasaya gore ben istekli olsam da olmasam da suc bu, sen de hapsi boylarsin ayrica abilerim seni oldurur. Buyur soyle" de. Herhalde saf biraz sevgilin. Anca bundan anlar.
herkes kendi yorumuna baksin...
benim fikrim bu ki siz bana cok bilmis diyemezsiniz...
ben insan hata yapmaz demiyorum hepimizin hatalari var ama insan birseyleri yasarken ilerisinide dusunmeli,
cocukta yasta oldugunu bildigine gore yaptiginin yanlis oldugunuda biliyordu herhalde![]()
"Soyle 18 imden once benle beraber oldugunu soylerim ben de, anayasaya gore ben istekli olsam da olmasam da suc bu, sen de hapsi boylarsin ayrica abilerim seni oldurur. Buyur soyle" de. Herhalde saf biraz sevgilin. Anca bundan anlar.
O zaten bu durumdan bir ders çıkarmıştır kendine, lakin o şimdi çözüm arıyor. Tavsiye arıyor... Kıza yapmasaydın, etmeseydin demek onu daha çok üzer. Bir an garipsedim yazdıklarınızı.
herkes kendi yorumuna baksin...
benim fikrim bu ki siz bana cok bilmis diyemezsiniz...
ben insan hata yapmaz demiyorum hepimizin hatalari var ama insan birseyleri yasarken ilerisinide dusunmeli,
cocukta yasta oldugunu bildigine gore yaptiginin yanlis oldugunuda biliyordu herhalde![]()
çocuk yaşta olduğu için güvenmiştir. kız burda derdini anlatırken şu an en son duymak istediği şeydir heralde "yapmasaydın,senin neyineydi,bilmemneydi..."
kız o yaşta olduğu için olabilir mi acaba? nerden bilsin, güvenmiş işte. kimse mi hata yapmıyor bu dünyada neden yargılıyosunuz ki insanları, derdini paylaşmaya çalışıyor burda.
Hatalar insanlara mahsustur. İnsanların pişmanlıklarını arttırıp derin hüzne boğan bu çok bilmişliklerden uzak durun lütfen.
ya arkadasim sanane benim yorumumdan ya taktiniz bana kendi yorumlarimiza bakin
konu sahibi birsey demiyor size ne oluyor ya !!!