Utanç verici bir konuuu

Uyurken bir şey olmaz. Elinizde değil sonuçta. Ama bunu bilinç açıkken normallestirenlerden olmayın aman😁
Ay daha 1 saat önce ben duştayken içeri dalan adama bi mahremiyetimiz olsun, tuvaleti de beraber mi yapalım diye kızmıştım üstüne bu olunca fena oldu

Ay daha 1 saat önce ben duştayken içeri dalan adama bi mahremiyetimiz olsun, tuvaleti de beraber mi yapalım diye kızmıştım üstüne bu olunca fena oldu
Yok yahu ikisi farklı şeyler. Mesela ben dustayken eşim tuvaleti kullanır, o dustayken de ben kullanırım. Konuşuruz bile bu arada😁 Ama mesela yanında gaz cikarmam, o da yapmaz. Tuvalet bu işin yeri, orada olana kizilmaz zaten. Bizim mahremiyet anlayışımız biraz farklı sanırım 😂

Yok yahu ikisi farklı şeyler. Mesela ben dustayken eşim tuvaleti kullanır, o dustayken de ben kullanırım. Konuşuruz bile bu arada😁 Ama mesela yanında gaz cikarmam, o da yapmaz. Tuvalet bu işin yeri, orada olana kizilmaz zaten. Bizim mahremiyet anlayışımız biraz farklı sanırım 😂

Ama küçüğü ypıyosunuzdur herhalde büyük olmaz ya.

Ben hala o evdeyken tuvalete girince müzik açıyorum ses çıkmasın diye. Ay çok utandım

biz de rahatiz yani esim de ben de cikartiriz
normalde dalga geceriz ama uyurken gaz cikarana ne denir ki, uyku sonucta
ama evin icinde degisik sesler olusunca bir ohaydi, efenime söyliyim e yapsaydindi, odadan kacmaydi bu gibi durumlar yasaniyor
uyuyana ilisilmez ama uyku bu sonucta
bagirsaklara özgürlük

Back
X