Utanç verici bir konuuu

Valla ben yapiyo muyum bilmem de kocamin masallahi var 😂 Ama ne sevgiliyken ne evlilikte hic soylemedim bile pirtlatiyon diye 😂 Cami aciyorum havalandiriyorum odayi en fazla. Bence ben de yapiyorumdur ama o duymaz ben horluyorum diye benden once uyuyor gece de cise bile uyanmaz yani😁😁 Emaaan pirtiyla seviyom ben onu, bilincli yapmiyo sonucta 😂😂
Horlamak uyurken pirtlatmaktan daha kötü bence esinize sabir versin Allah 😂

Ay simdi hatirladim. Bir haftalik evliyiz. Balayindan donmusuz. Yol durumu tabi hava degisimi mi midir nedir ben de bir gaz oldu. Hani kucuk bebeklere gaz masaji yaparlar ya bacaklarini karinlara bastirip cekerler. Ovarlar falan. Esim de bana onu yapti artik 😂 tam karnima bacaklarimi bastirirken ben bir salmisim kiii ufffuuuu evlere senlik 😁😁😁 cok utanmistim ama o ne utaniyosun zaten yap diye ugrasmadik mi bu kadar falan demisti. Tabi 1 saat balkonda havalanmisti zavalli 😁😁

Horlamak uyurken pirtlatmaktan daha kötü bence esinize sabir versin Allah 😂
Amin valla uzuluyorum bende ona 😄 ama kiz valla kilodanmis.😂 zayiflayinca geciyor ama ben zayiflamayi beceremiyorum😁 dogum kilolari yapisti kaldi. Gitmiyor o yuzden horultuda napayim. 😃 Zavalli adam benden once uyuyarak cozumu buldu. Olsun biz birbirimizi horultu ve patirtilarla seviyoruz 😁😁

Amin valla uzuluyorum bende ona 😄 ama kiz valla kilodanmis.😂 zayiflayinca geciyor ama ben zayiflamayi beceremiyorum😁 dogum kilolari yapisti kaldi. Gitmiyor o yuzden horultuda napayim. 😃 Zavalli adam benden once uyuyarak cozumu buldu. Olsun biz birbirimizi horultu ve patirtilarla seviyoruz 😁😁
Tabi kilo çok büyük etken burunda problem yoksa. Ben saat tik takinda bile uyuyamiyorum o yüzden yani problem yoksa sorunda yok😂

Back
X