- 15 Nisan 2018
- 50
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi Angellinne
merhaba hanımlar eski konularıma bakipta buraya yazmayın lütfen eski eskide kaldı ben artık önüme bakıyorum ve çocuklarımla bir hayat mücadelesi veriyorum rica ediyorum eski konunda bu varmış gibi şeyler kullanmayın bugün hayatımın en utanç dolu birgununu eski eşimin abisi ile sürekli irtibatta idik kendisi çocuklarımı görmeye geliyordu yardım ediyordu veben onu gerçekten Bi abi olarak çok seviyordun o da beni kardeşi gibi görüyor sanıyordum bugün çocuklar babalarindaydi ve bu şahıs sözde onları almaya geldi ıvır zıvır yiceknicecek biseyler de almış geldi bende içeri buyur ettim biraz durdu başı önde demez mi senin için geldim o an aklım gitti sandım nefesim kesildi konuşamadım ardından seni çok severim bilirsin dedi ama aklından çıkmıyor muşum bu sevgi farklı bir sevgiye dönüşmüş karısını görmek bile istemiyormuş bu nasıl bise ya nedir bu böyle ben hiç konuşamıyorum İstanbula dairesi var bunun ve kimse bilmez adresi kiraya vermiş seni de çocukları da alıyım götüruyum benimle evlen dedi benim abi dediğim insan bunca zaman bana bu gözle bakmış ben de beni ne kadar çok seviyor gerçek abi kardeş gibiyiz demistimgectimiz sevgililer gününde karısına yüzük almış ertesi gün beni de götürdü 5 taş almıştı paramız Pülümür ortak olduğundan hiç fark etmedim eşim beni dovdugunde buda çoğu zaman ona vururdu yada kavga çıkarırdı herkesi karşısına alırdı ben hiç fark etmedim kardeşine bize düşkün kıyamıyor derdim ama adamın niyeti farklıymış hatta zamanında bana niye bosanmiyorsun bundan diye sormuştu biz bosandimizda adam bana hayırlı olsuna aramışti ben hiç böyle düşünmedim hiç aklıma gelmedi kayinvalide eltilerle görüşürüm şimdi nasıl bakarım yüzlerine nasıl konuşurum üstelik bu adam bugun elimi tuttu ve sarılmaya çalıştı Bi hısım kendime kedim kovdum evimden sizce bu olanları anlatmalimiyim herkese sürekli arıyor msj atıyor yegenlrini çok seviyormuş babalarının yapamadığı babaligi yaparmış sen git kendi çocuklarına yap babalık pislik adam eski eşime çok üzülüyorum gercekteb