- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Angellinne
Çocuklarınız için eski elinizle irtibat halinde olacağınız yerde abisiyle neden iletişim halindesiniz anlamıyorum Eşiniz adam olsaydı zaten ayrılmadınız abisine bu kadar güven neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna peygamber efendimiz kayın ölümdür dememis..
Ben lise sonu yeni bitirdiğimde 18 yaşında buna benzer birşey yaşamıştım babamın arkadaşı hep bize gelirdi ailecek gorusurduk. Çok ilgiliydi ama ben hep baba gb görürdüm. Hatta babadan daha iyi diye annemle bile konuşurduk evliyim 3 çocuğu vardı. Bigun ev telefonundan aradı babamı sordu falan evde yok dedim.sona benle muhabbete devam etti.seni kirecburnuna götüreyim mi sana kontör yollayayım vs diye bildiğin sanki yasitimmis gb muhabbt ediyordu şok olmuştum yaşımda küçük olduğundan korkmuştum niye böyle davrandı diye sürekli cep telefonundan arıyorum acmiyordum en son anneme anlattm annem çok sinirlendi. .Kız kardeşim adamın kızıyla kankaydi. Annem bi şekilde babamın haberi olmadan adamdan babamı soğuttu görüşmemizi eve gelmesini falan engelledi.kardeşim kızına anlatmıştı. Kızı sinirlendi falan anneme soyliycem falan dedi bende yemin ettirdim sakın söyleme diye.kadın dünya iyisi bi kadındı. Kısaca o gün bugün daha görmedim. . Dikkatli ve mesafeli olmak lazm herzaman..
merhaba hanımlar eski konularıma bakipta buraya yazmayın lütfen eski eskide kaldı ben artık önüme bakıyorum ve çocuklarımla bir hayat mücadelesi veriyorum rica ediyorum eski konunda bu varmış gibi şeyler kullanmayın bugün hayatımın en utanç dolu birgununu eski eşimin abisi ile sürekli irtibatta idik kendisi çocuklarımı görmeye geliyordu yardım ediyordu veben onu gerçekten Bi abi olarak çok seviyordun o da beni kardeşi gibi görüyor sanıyordum bugün çocuklar babalarindaydi ve bu şahıs sözde onları almaya geldi ıvır zıvır yiceknicecek biseyler de almış geldi bende içeri buyur ettim biraz durdu başı önde demez mi senin için geldim o an aklım gitti sandım nefesim kesildi konuşamadım ardından seni çok severim bilirsin dedi ama aklından çıkmıyor muşum bu sevgi farklı bir sevgiye dönüşmüş karısını görmek bile istemiyormuş bu nasıl bise ya nedir bu böyle ben hiç konuşamıyorum İstanbula dairesi var bunun ve kimse bilmez adresi kiraya vermiş seni de çocukları da alıyım götüruyum benimle evlen dedi benim abi dediğim insan bunca zaman bana bu gözle bakmış ben de beni ne kadar çok seviyor gerçek abi kardeş gibiyiz demistimgectimiz sevgililer gününde karısına yüzük almış ertesi gün beni de götürdü 5 taş almıştı paramız Pülümür ortak olduğundan hiç fark etmedim eşim beni dovdugunde buda çoğu zaman ona vururdu yada kavga çıkarırdı herkesi karşısına alırdı ben hiç fark etmedim kardeşine bize düşkün kıyamıyor derdim ama adamın niyeti farklıymış hatta zamanında bana niye bosanmiyorsun bundan diye sormuştu biz bosandimizda adam bana hayırlı olsuna aramışti ben hiç böyle düşünmedim hiç aklıma gelmedi kayinvalide eltilerle görüşürüm şimdi nasıl bakarım yüzlerine nasıl konuşurum üstelik bu adam bugun elimi tuttu ve sarılmaya çalıştı Bi hısım kendime kedim kovdum evimden sizce bu olanları anlatmalimiyim herkese sürekli arıyor msj atıyor yegenlrini çok seviyormuş babalarının yapamadığı babaligi yaparmış sen git kendi çocuklarına yap babalık pislik adam eski eşime çok üzülüyorum gercekteb
merhaba hanımlar eski konularıma bakipta buraya yazmayın lütfen eski eskide kaldı ben artık önüme bakıyorum ve çocuklarımla bir hayat mücadelesi veriyorum rica ediyorum eski konunda bu varmış gibi şeyler kullanmayın bugün hayatımın en utanç dolu birgununu eski eşimin abisi ile sürekli irtibatta idik kendisi çocuklarımı görmeye geliyordu yardım ediyordu veben onu gerçekten Bi abi olarak çok seviyordun o da beni kardeşi gibi görüyor sanıyordum bugün çocuklar babalarindaydi ve bu şahıs sözde onları almaya geldi ıvır zıvır yiceknicecek biseyler de almış geldi bende içeri buyur ettim biraz durdu başı önde demez mi senin için geldim o an aklım gitti sandım nefesim kesildi konuşamadım ardından seni çok severim bilirsin dedi ama aklından çıkmıyor muşum bu sevgi farklı bir sevgiye dönüşmüş karısını görmek bile istemiyormuş bu nasıl bise ya nedir bu böyle ben hiç konuşamıyorum İstanbula dairesi var bunun ve kimse bilmez adresi kiraya vermiş seni de çocukları da alıyım götüruyum benimle evlen dedi benim abi dediğim insan bunca zaman bana bu gözle bakmış ben de beni ne kadar çok seviyor gerçek abi kardeş gibiyiz demistimgectimiz sevgililer gününde karısına yüzük almış ertesi gün beni de götürdü 5 taş almıştı paramız Pülümür ortak olduğundan hiç fark etmedim eşim beni dovdugunde buda çoğu zaman ona vururdu yada kavga çıkarırdı herkesi karşısına alırdı ben hiç fark etmedim kardeşine bize düşkün kıyamıyor derdim ama adamın niyeti farklıymış hatta zamanında bana niye bosanmiyorsun bundan diye sormuştu biz bosandimizda adam bana hayırlı olsuna aramışti ben hiç böyle düşünmedim hiç aklıma gelmedi kayinvalide eltilerle görüşürüm şimdi nasıl bakarım yüzlerine nasıl konuşurum üstelik bu adam bugun elimi tuttu ve sarılmaya çalıştı Bi hısım kendime kedim kovdum evimden sizce bu olanları anlatmalimiyim herkese sürekli arıyor msj atıyor yegenlrini çok seviyormuş babalarının yapamadığı babaligi yaparmış sen git kendi çocuklarına yap babalık pislik adam eski eşime çok üzülüyorum gercekteb
Toplumda hep yabancilara dikkat edin diye uyararak buyutuyoruz genelde çocukları ( biz de öyle büyüdük) ama sapiklar genelde hep en yakından oluyor maalesef.
Doğru temel atamiyoruz ve kadınlar hep kaybeden olmaya devam ediyor.
Bu konu belki sahte olsa da bunu yasayan kadinlar var
Medine olup evinin bahcesine gomuleni var
Annenize helal olsun :) Çocuğuna inanmayanlar var![]()
Gelme demene rağmen ısrarla gelirse engel olamazsan kayınpederin ve kaynananı çağır anlat onlara bu arada mjlarin fotosunu al sakla başka bir tfda nolur ne olmaz uyanık olmalısın kimseye guvenmeben gerçekten napacami bilemiyorum o kadar muhteşem Bi ailesi barkı anlatamam eşim vardı Bi kötü olan o da beni hep döverdi hakaretler falan bu adam ne zaman dur böyle düşünüyor anlayamıyorum ve ailesine çok üzülüyorum gül gibi karısı nur gibi evlatları var mesajlar duruyor zaten acaba eski eşime ailesine durumları anlatsam mi sıcağı sıcağına bide korkuyorum anlatsam kan dökülür herkes birbirine girer anlamasam bu adam umutlanma ak kapıdan gitmicek ortada kaldim