UTANÇ

Benim 7tane kayinim var,geldiğimde çoğu küçüktü evlenme yaşlarına geldiklerinde artık herşeyin bi sınırı var deyip, mesafe koydum çünkü büyüdüler.ve eşleri olmadan asla yalnız kalmam sonuç itibariyle öz kardeşim değil.diyeceğim o ki, siz fazla fazla samimiyet kurmussunuz ben eltinizin yerinde olsam kıyamet koparirdim size de esimede bu ne samimiyet!!Siz bosanmissiz kp varken kv kayininiz niye size geliyor pardon

Adam şerefsiz!
Ama sizde ki bu samımıyet neden? Beş taş almış bildiğin kafasında ıkıncı karısı yerine koymus daha ne kadar belli edebilir?
Bosandın hayırlı olsun demış sacmalığa bak! Naptınız ay evet ha ha ha mı yaptınız. Bunlar nasıl ilişkiler ya
Çarpık çurpuk iliskiler:confused:

Sizin tavrınız net olursa bu adam size yaklaşamaz çünkü evli.Rezil olmaktan korkar ama siz bu olayı dillendirirseniz her şekilde üste çıkar ne yazıkki toplum genel olarak kadını suçlamaya meyilli.Herşey sizin elinizde bu saatten sonra tedbirli ve akıllıca davranırsanız bu olayın üstesinden gelirsiniz diye düşünüyorum

bu arada Bi ara görümce rahatsız olmuştu abisine sen abim ve ailesiyle uğraşacağına kendi ailenle vakıt geçir uğraş aralarına girme karışma demişti kocaamann kavga çıktı işte ikisinde kardeşim iyilikleri için çabalıyorum diye ya bide alllahh rızası için carpitmayin kaç kez söyledim benim evime tek başına dün girdi sadece diğerleri zaten hep geliyorlar ve ben yüz vermedim sadece söylemeli iyim yoksa saklamalimiyim lastik gibi uzatmayın çok bilmiş hanimlarrr

bu arada Bi ara görümce rahatsız olmuştu abisine sen abim ve ailesiyle uğraşacağına kendi ailenle vakıt geçir uğraş aralarına girme karışma demişti kocaamann kavga çıktı işte ikisinde kardeşim iyilikleri için çabalıyorum diye ya bide alllahh rızası için carpitmayin kaç kez söyledim benim evime tek başına dün girdi sadece diğerleri zaten hep geliyorlar ve ben yüz vermedim sadece söylemeli iyim yoksa saklamalimiyim lastik gibi uzatmayın çok bilmiş hanimlarrr
Görümceniz belki onun duygularını hissetti bu durumda en iyisi siz görümcenize olayın detayına girmeden kaynınızın çocukları almaya bile gelmesinin etraftan yanlış anlaşılacağını yanında ailesi varken dahi yemeğe çıkmanın yada size gelmesinin ve hatta telefonla bile bir isteğiniz var mı diye sormasının yanliş anlaşılacağını uygun bir dille anlatın kayınpeder arasın sizi kaynınızlada bir daha bir araya gelmemeye çalışın .....facia

Acaba içten içe sen kaynına ilgi duyup bunların olmasını istiyor olabilir misin? Hani hayal ürünü falan? Geçmişte açtığın konulara bakarak, Konu bana aşırı tutarsız ve saçma geldi...

Kendime göre yaptığım çıkarım: kaynınla eltinin ilişkini kıskanıyorsun ve kaynına aşık olabilme potansiyeline sahipsin. Bu yazdıklarında senin kaynından beklediklerin. Ama hayal.

Hanımefendi sakın silmeyin mesajları falan asla sakın.screenshot alın silerseniz bile ki silmeyin.valla başınıza kalırsa işin içinden çıkamazsınız.adamdan da uzak durun irtinatı kesin

merhaba hanımlar eski konularıma bakipta buraya yazmayın lütfen eski eskide kaldı ben artık önüme bakıyorum ve çocuklarımla bir hayat mücadelesi veriyorum rica ediyorum eski konunda bu varmış gibi şeyler kullanmayın bugün hayatımın en utanç dolu birgununu eski eşimin abisi ile sürekli irtibatta idik kendisi çocuklarımı görmeye geliyordu yardım ediyordu veben onu gerçekten Bi abi olarak çok seviyordun o da beni kardeşi gibi görüyor sanıyordum bugün çocuklar babalarindaydi ve bu şahıs sözde onları almaya geldi ıvır zıvır yiceknicecek biseyler de almış geldi bende içeri buyur ettim biraz durdu başı önde demez mi senin için geldim o an aklım gitti sandım nefesim kesildi konuşamadım ardından seni çok severim bilirsin dedi ama aklından çıkmıyor muşum bu sevgi farklı bir sevgiye dönüşmüş karısını görmek bile istemiyormuş bu nasıl bise ya nedir bu böyle ben hiç konuşamıyorum İstanbula dairesi var bunun ve kimse bilmez adresi kiraya vermiş seni de çocukları da alıyım götüruyum benimle evlen dedi benim abi dediğim insan bunca zaman bana bu gözle bakmış ben de beni ne kadar çok seviyor gerçek abi kardeş gibiyiz demistimgectimiz sevgililer gününde karısına yüzük almış ertesi gün beni de götürdü 5 taş almıştı paramız Pülümür ortak olduğundan hiç fark etmedim eşim beni dovdugunde buda çoğu zaman ona vururdu yada kavga çıkarırdı herkesi karşısına alırdı ben hiç fark etmedim kardeşine bize düşkün kıyamıyor derdim ama adamın niyeti farklıymış hatta zamanında bana niye bosanmiyorsun bundan diye sormuştu biz bosandimizda adam bana hayırlı olsuna aramışti ben hiç böyle düşünmedim hiç aklıma gelmedi kayinvalide eltilerle görüşürüm şimdi nasıl bakarım yüzlerine nasıl konuşurum üstelik bu adam bugun elimi tuttu ve sarılmaya çalıştı Bi hısım kendime kedim kovdum evimden sizce bu olanları anlatmalimiyim herkese sürekli arıyor msj atıyor yegenlrini çok seviyormuş babalarının yapamadığı babaligi yaparmış sen git kendi çocuklarına yap babalık pislik adam eski eşime çok üzülüyorum gercekteb
Yok bacım anlatma bence kimseye , sen ne kadar ona kardeşce kapı acsanda maalesef toplumda bı algı var kuyruk sallamasa o da yapamazdı deniyor. Mağdur değil bide üstüne suçlu çıkarsın kanımca . O yüzden boşandiya kadar gider hikaye.
Ben bi gün bı arkadaş ortamında dedimki
-hadi aldatıyorlarda yakın akraba yada yakın arkadaş in karısıyla olup sonra nasıl o adamın yüzüne bakıyorlar ona sasiyorum dedim
Erkeklerden biri
- ne varki kadında vermesin madem dedi.
Ben sok !!!!
Bunuda duydu ya bu kulaklar dahada sasirmiyorum. Pis nefisli şeyler. Bide kadın suçlu e vermeseymis ,yani onların midede sıkıntı yok !!!!

Size göre çok bilmişlik olabilir yazdıklarımız biz sizin konunuzda yazdıklarınıza istinaden yazıyoruz.Hiç de konunuzda ilk kez geldi demediniz kaç kere çocukları almaya gelmiş babasına götürmek için ayrıca ıvır zıvır alıyormuş ki geldiğinde de iyi ki.boşandın demiş konuda elti.falan yok ortada şimdi hiç kıvırmayın.

Ne demek ya bütçe ortak diye sevgililer gününde kaynınız size 5 taş alıyor işin ilginci bunu ne elti ne eşiniz yadırgamıyor nasıl ilişkiler bunlar? ne alınırsa öbürüne de alınıyormuşmuş yapmayın yani ortak işse para bölüşülür herkes harcamayı kendi yapar bu zamana kadar eşler karılarına ne alsa yengelerine de aynısını mı aldı yani akıl dışı..

sizin eşiniz yengesine hem de sevgililer gününde 5 taş gibi pahalı yüzük alsa ne alaka kocası var demezmisiniz saçmalık. Bir de daha haziranda evliymişsiniz denilince 2 günde boşandık diyorsunuz yapmayın bu kadar da salak yerine koymayın burada insanları eşimizle karar vermeniz, dava açılması celp gelmesi vs nasıl oluyor nasıl hemen düzen kurdunuz? bu adam baştan belliymiş yani.Elti zaten hiç.yok ortada ne biçim işler

Konu gerçek ise, adam ne kadar cesaretli imiş! Yani böyle bi şey ortaya dökülse, Allah korusun, annesi karisi cocuklari kardeşi vs neler olur dusunemiyorum.. Bunlari goze mi aliyor simdi bu herif? Yoksa amaci daha mi farkli?
Arkadaslar da soylemis, mesaj şu bu varsa silme, evine de bi daha yaklastirma.. İhale direkt sana kalir, haberin olsun..

ne kadar akıllıca bir çıkarım yapmışsın bravo sana ileri bir zekaya sahipsin tebrik ederim siip diye buldun insan hayatında başına sade 1 olay mı gelir ben ne yaşadıysam onları konu olarak yazdım ve eksiği var fazlası yok asla hoşnut değilim ve çok utanıyorum ve çok diken üstü yum böle bise olamaz ben kendimi çok kötü hissediyorum burada sadece bu olanları anlatsam mi anlamasam mi diye akıl veren olsun diye paylaştın iğreniyorum konuları her türlü yere çekilmesinden siz kk çok bilen bayanları umarım bu akıllarını o gerçek hayatınızda da kullanırsınız hani derler ya hoca verir dalki mi kendi yutar salkımı inşallah salkım yutan olmazsınız ve rica ediyorum lütfen artık yazmayin

5 taşı kabul etmekle hata etmişsiniz. Kabul etmemeniz gerekiyordu. Ayrıca ben evliyken bile kaynım eltim yanında olmadan kayınpederim kaynanam yanında olmadan kapımı çalamaz siz neden eski kaynınızı kabul ettiniz. Çocukları görmeye gelecek olan amca karısını çocuklarını da alır gelir.

Nolur konu fake olsun
Boyle igrencliklere dayanamiyorum

Konu sahibi
Adamla her turlu iletisimi kes engelle
Mesaj vs varsa sakla
Gerekirse kv ye karisina soylemekle tehdit et

Uzak dur

Şunu doğru tartmak gerekli.Anlatsanız ne kazanırsınız,ne kaybedersiniz?Aile faciasına sebep olmak istemiyorsanız bu olayı yutun ve dirayetli davranın

ne kadar akıllıca bir çıkarım yapmışsın bravo sana ileri bir zekaya sahipsin tebrik ederim siip diye buldun insan hayatında başına sade 1 olay mı gelir ben ne yaşadıysam onları konu olarak yazdım ve eksiği var fazlası yok asla hoşnut değilim ve çok utanıyorum ve çok diken üstü yum böle bise olamaz ben kendimi çok kötü hissediyorum burada sadece bu olanları anlatsam mi anlamasam mi diye akıl veren olsun diye paylaştın iğreniyorum konuları her türlü yere çekilmesinden siz kk çok bilen bayanları umarım bu akıllarını o gerçek hayatınızda da kullanırsınız hani derler ya hoca verir dalki mi kendi yutar salkımı inşallah salkım yutan olmazsınız ve rica ediyorum lütfen artık yazmayin

Hah işte eleştiri gelince hemen karşı tarafı karamalar başlar ne talkımı verip salkım yutacakmışımız acaba

çok şükür kaynımla mesafeli bir ilişkim var eşim yokken yanda kimse yokken eve giremez hesap ortak bahanesiyle hem de eltimle beraber de değil ertesi günü gizli saklı hadi gel kuyumcuya sana 5 taş alayım diyemez bana eltim eşim yokken yanımda kaynımla tek başıma kuyumcuya gidip çok normalmiş gibi yüzük alamam.

Çocuğu kaynıma değil eşime teslim ederim hep tek gelen kaynımı bir sorgularım hele ki eşinin değil benim istediğim şeyleri.yaptığının farkındaysam uzaklaşırım bir de kimsenin bilmediği evini bile biliyormuşsun anlatıyorsunuz tüm bunlar zamanında mesafe koymanız için yeter de artar bile

Back
X