Utandırmalı mı ?

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Kızlar merhabalar.
Arkadasimla konuşup dertlestik biraz biz kararsiz kaldik sizin de fikrinizi almaya karar verdik .
Konu arkadasimla ilgili.
Şöyle ki efenim arkadasima Elif sevgilisine Ahmet diyelim.

Bu çift yaklasik 2 senedir beraberler.
Bu Ahmet hediye almak nedir bilmez yok kafeye götüreyim sevgilimi yok yemeğe gidelim nedir anlamaz ..
Bugüne kadar sadece 1 kere sinemaya gitmisler.

Her neyse konu su ki bunlar Martta sevgili oldular. Nisan sonunda Ahmetin doğum günü vardi beraber gezdik aradik iki güzel hediye aldik. Elifin doğum gunu ise Kasımdaydı. Ve bu çocuk unuttu. Bu olaylar 2013 de oluyor.
Sevgililer gunu için yine baya sürprizler yapti bizim ki sevgilisi ise porselen oyuncak bebek almisti . :KK53:

Bu sene elif yine sürpriz yapti hediye aldi çifter çifter ve Ahmet yine unuttu. Bizim kaderimiz de var bu tur hodukler galiba.

Malum 14 şubat geliyor.
Acaba guzel bir hediye alıp utandırsam mı diyor.
Bende kararsiz kaldim ve size soralim dedik .
Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Durup dururken kendi sinirini bozacak, ne gerek var? Bence almasın. Hem ne kadar az özel gün, o kadar iyi :)

bunlar 2 yıldır bilikteler ne yapıyorlar yemek vs yoksa valla çok merak ettim şuan ama sen utandırmaya çalışssanda bence o utanmaz ama şansını dene bence :)

çok katı olacak ama
doğumgünümü unutan, sevgililer günümü kutlamayı akıl edemeyen
beni hiçbir yere götürmeyen
daha evli değil, çoluk çocuğa karışmamışken 2 senede sadece 1 kez sinemaya götüren biriyle
daha fazla devam etmek istemezdim
:KK43:

Valla acikcasi biz de erkek arkadasimla cok hediyelesmeyiz ozellikle ozel gunlerde. Hediyelesirsek de bu bisey almak olmaz kendimiz yapariz ya da manevi degeri olan seyler veririz oylesi cok tatli oluyo. Onun disinda icimizden geldiginde de oyle manevi seyler veriyoruz birbirimize. Bence 14 subat falan bunlar cok onemli dehil almasin hic gerek yok boyle sanki hediye beklermis gibi oluyo hic hos olmuyo. Akisina biraksinlaar herkesin yaptigini yapmasinlarr

Canım arkadaşın bu adamın kendisini sevdiğinden emin mi acaba?
Daha şimdiden böyle, hasbel kader evlenseler nasıl olacak acaba?

Parklarda geziyorlar desem ?
Kiz 23 sevgilisi 24 yasinda . :)
Lisedeyken gezerdik oralarda biz...
valla aynen bizde sevgilmle lisedeyken gezerdik ki paramız yoktu o zamanlar hey gidi günler heyy neyse amann boşver boşuna para harcamayın adam öküz belli :)

Kesinlikle katiliyorum.
Yemeğe tavuk dürüm yemeye gitmişler bur kere ayni gün çocuk kendine 300 liralik saat almis..
Valla acikcasi biz de erkek arkadasimla cok hediyelesmeyiz ozellikle ozel gunlerde. Hediyelesirsek de bu bisey almak olmaz kendimiz yapariz ya da manevi degeri olan seyler veririz oylesi cok tatli oluyo. Onun disinda icimizden geldiginde de oyle manevi seyler veriyoruz birbirimize. Bence 14 subat falan bunlar cok onemli dehil almasin hic gerek yok boyle sanki hediye beklermis gibi oluyo hic hos olmuyo. Akisina biraksinlaar herkesin yaptigini yapmasinlarr
çok katı olacak ama
doğumgünümü unutan, sevgililer günümü kutlamayı akıl edemeyen
beni hiçbir yere götürmeyen
daha evli değil, çoluk çocuğa karışmamışken 2 senede sadece 1 kez sinemaya götüren biriyle
daha fazla devam etmek istemezdim
:KK43:

Bence cocuk gerekli görmüyor olabilir böyle seyleri dogum gunüne lafım yok da sevgililer günü bence sacma. Kız simdiye kadar hep hediye almıs cocuk da simdiye kadar utanmadıysa bir sey değişmez bence :(

Back
X