Utandırmalı mı ?

Tahmin etmistim
Cunku benim basimda da bir koc var :)
Bir yerlere gotureyim seni diye akil etmez benimki de hep ben yaparim planlari
Hediye alma huyu da pek yoktur
Daha kac yil oldu bir kere sinemaya gidelim dedigini bilmem :)

Ben alistim
Arkadasa da kolayliklar diliyorum:KK45:
Not: biz de bir hayli uzun sure parklarda takildik :KK45:

Bir de utanacagini zannetmiyorum cunku hediye vermeyi onemsemeyen birisi kendisine hediye verilip verilmemesini de onemsemez :)

Odunsu koça yapilacak sey ona surekli soylemektir beni sinemaya gotur haydi restorana gidelim sunu cok begendim bana hediye alsana vs vs
Boyle boyle bir kac yila biraz gelisme kaydedebilir arada sirada artik sevgili de akil etmeye baslar bazi seyleri

Elif arkadasin burcu ne:)

Garajda oturdugumuz gunler aklima geldi bir daha güldüm:KK45:

Elif kızımız baya sabırlıymış :) Adam hersefrınde unutmuş bişeyleri. Yıne o ihmal etmemiş almayı.Belki cimridir belki de gercekten o konulara pek takılmıyodur kasten yaptgıbsey degıldır kötü de düşünmemek lazım.Her erkek romantık dusuncelı olacakdıye bısey yok nıhayetınde . Bence yıne alsa zannetmıyorum karşı tarafın alacagını ama kendı de mutlu olacaksa alsın.

Kızlar merhabalar.
Arkadasimla konuşup dertlestik biraz biz kararsiz kaldik sizin de fikrinizi almaya karar verdik .
Konu arkadasimla ilgili.
Şöyle ki efenim arkadasima Elif sevgilisine Ahmet diyelim.

Bu çift yaklasik 2 senedir beraberler.
Bu Ahmet hediye almak nedir bilmez yok kafeye götüreyim sevgilimi yok yemeğe gidelim nedir anlamaz ..
Bugüne kadar sadece 1 kere sinemaya gitmisler.

Her neyse konu su ki bunlar Martta sevgili oldular. Nisan sonunda Ahmetin doğum günü vardi beraber gezdik aradik iki güzel hediye aldik. Elifin doğum gunu ise Kasımdaydı. Ve bu çocuk unuttu. Bu olaylar 2013 de oluyor.
Sevgililer gunu için yine baya sürprizler yapti bizim ki sevgilisi ise porselen oyuncak bebek almisti . :KK53:

Bu sene elif yine sürpriz yapti hediye aldi çifter çifter ve Ahmet yine unuttu. Bizim kaderimiz de var bu tur hodukler galiba.

Malum 14 şubat geliyor.
Acaba guzel bir hediye alıp utandırsam mı diyor.
Bende kararsiz kaldim ve size soralim dedik .
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
utanacağını hiç sanmam. bence 14 şubat gelmeden evvel alsın karşına sevgilisini ve bunun ilgisizlik ve sevgisizlik olduğu nu söylesin beni sevsen bana dair şeyleri unutmazsın desin. hattA tehtit etsin ben böyle bir ilişki istemiyorum falan. yol yakınken yontmaya çalışsın onu .yoksa iş ciddiye binerse ve o bu şekilde ilişki yaşamaya alışırsa iler ki zamanlarda daha çok üzülür. çünkü romantizim bir ihtiyaçtır .

Erkekler pek özel günleri hatırlamaz. Çok büyük bir hediye alınca da utanması gerektiğini anlamaz tam tersi her şey yolunda sanır. Bence bu sefer küçücük bi hediye alsın tuttuğu takımın anahtarlığı yeter de anlar. Anlayacağını anlar. Dank etsin.

benim eşimde özel gün özürlüdür.sevgiliykende böyleydi.hediye almamak için değil kesinlikle.normal zamanda bile hediye alır sürprizler yapar ama özel günleri kafasında tutamıyordu.başına kalka kalka küse küse alıştırdım.şimdi benden daha çok önem veriyor :) bence arkadaşın açıkca konuşmalı.mühim olan hediye değil hatırlanmak diyerek söze başlasın tabi

Hadi bir kere unuttu almadı, arkadaşın hediye aldı. Adam ikinciyi de unuttu. Özel günlere değer vermiyor desek kızı düzgün bir yemeğe bile götürmemiş. Arkadaşın Ahmet'ten bir an önce ayrılsın. Çocuk tam bir vurdumduymaz.

ben birsey almazdim! hatta o gün bakarim eli bos mu geliyor! şakkkk yapistiririm bu is burda biter hadi yolumuz açik olsun lafini!!! öylesine en güzel sevgililer günü hediyesi!!!

sakin beni sevgililer günü gibi, sadece ekonomiyi kalkindiran bir etkinlikten dolayi dengesiz bulmayin...
14 subat'i önemseyen biri degilim...
adamin hödüklügünü 1 çekerim 2 çekerim! hiç incelik yoksa yol veririm... böyle bir insanin ilerde esim olabilecegini düsünemem bile... hediye'yi geçtim adamda sifir ilgi yoksa ne diye birlikte olayim???

elif'e Allah sabir versin, olmadi elif ahmet'e yol versin :))))

ayy nolur yapmayın...
utanacağı varsa çoktaaaan utanırdı zaten.. hödük bu hödük. kronik hem de
çok mu seviyor elifcik, yazık ediyor kendine

Hediye almasın , önem verseydi kendisi de alırdı . Bu durumda hediye alınmamasını önemsemeyecek .
Ahmet surat asarsa kötü niyetli mi degil mi anlaşılır .

Doğum gününü önemsemeyen adam sevgililer gününü hiç sallamaz, dolayısıyla Ahmet kendisine hediye alınmış alınmamış umrunda olmaz. Boşuna Elif sinirlenmesin (=

Kızlar merhabalar.
Arkadasimla konuşup dertlestik biraz biz kararsiz kaldik sizin de fikrinizi almaya karar verdik .
Konu arkadasimla ilgili.
Şöyle ki efenim arkadasima Elif sevgilisine Ahmet diyelim.

Bu çift yaklasik 2 senedir beraberler.
Bu Ahmet hediye almak nedir bilmez yok kafeye götüreyim sevgilimi yok yemeğe gidelim nedir anlamaz ..
Bugüne kadar sadece 1 kere sinemaya gitmisler.

Her neyse konu su ki bunlar Martta sevgili oldular. Nisan sonunda Ahmetin doğum günü vardi beraber gezdik aradik iki güzel hediye aldik. Elifin doğum gunu ise Kasımdaydı. Ve bu çocuk unuttu. Bu olaylar 2013 de oluyor.
Sevgililer gunu için yine baya sürprizler yapti bizim ki sevgilisi ise porselen oyuncak bebek almisti . :KK53:

Bu sene elif yine sürpriz yapti hediye aldi çifter çifter ve Ahmet yine unuttu. Bizim kaderimiz de var bu tur hodukler galiba.

Malum 14 şubat geliyor.
Acaba guzel bir hediye alıp utandırsam mı diyor.
Bende kararsiz kaldim ve size soralim dedik .
Siz olsaniz ne yapardiniz ?
ben kızın yerinde olsam bir daha bir şey almam . Erkekler çoğunlukla unutmuş ya da önemsemiyor gibi yaparlar .Cimrilikten başka bir şey değil .

Bu yaşta hala park bahçe dolaşıyorlarsa, hediye falan almıyorsa, aldığında da porselen bebek alıyorsa bana Ahmet düşüncesiz değil de biraz cimri gibi geldi.

Back
X