- Konu Sahibi dogrudiyosun
-
bence cok güzel bir özellik artık utanma çekinme gibi şeyler meziyet oldu.
hani "her ne ilim makbul isede ille edep edep" denirya.bence değişme, değiştirmeye calışma...
hiç kimsenin senden daha fazla birşeylere sahip olmadığını düşün,
yanlış birşey yapmadığın sürece utanmaman gerektiğini,
herkesin ufak tefek kusurları olabileceğini ve bunlara gülüp geçebileceğini düşün tatlım.
Bende önceden öyleydim yavaş yavaş kendimi aşırıyorum büyüdükçe sanırım bilmiyorum :)
Kullanıcı ismin sözünü dinletenden ziyade söz dinleyen kişiyi çağrıştırıyor.ben cok utangac biriyimdir ve bu yüzden cok kasıntı olabiliyorummesela birisi bir şey sorsun direk yüzüm kızarır heyecanlanırım falan özgüven eksikliğinden kaynaklı olabilir mi acaba? dışarı çıktığımda yemek yemeye bile çekiniyorum bazen bir şeyim eksikmişte diğerleri bana gülecekmiş, herkesin gözü benim üzerimdeymiş gibi hissediyorum oof cok kötü bi durum malesef böyle olan var mı aranızda dertleşelim accık
ben cok utangac biriyimdir ve bu yüzden cok kasıntı olabiliyorummesela birisi bir şey sorsun direk yüzüm kızarır heyecanlanırım falan özgüven eksikliğinden kaynaklı olabilir mi acaba? dışarı çıktığımda yemek yemeye bile çekiniyorum bazen bir şeyim eksikmişte diğerleri bana gülecekmiş, herkesin gözü benim üzerimdeymiş gibi hissediyorum oof cok kötü bi durum malesef böyle olan var mı aranızda dertleşelim accık
Bende senin gibiyimm canım ve çok sıkıntılı bi duruum bi ortama falan girdiğinde kendini kötü hissediyosun falan bişey söleyeceksin heyecanlanıyosun bazen sesin bi acaip oluyo off off çok zor
evet aynenn :/ ezikmiş gibi hissediyosun neredeyse böyle kızarıyosun bozarıyosun falan cok kötü yaa
Böyle bir iki zorlasanız kendinizi o sesiniz kısılmasına rağmen mesela ,bence geçer..Ama bilmiyorum ben de sizin yerinizde olmak isterdim biraz.Çok seviyorum öyle insanları çok zorlamayın kendiniz gibi olun daha güzel değil mi ¿
bayada sevenimiz varmış mutlu oldum :)
Ortaokul, lise dönemindeyken bende öyleydim.
İnsanlarla konuşmaya bile utanırdım, çekinirdim.
Şimdi ise yeni insanlarla tanışabiliyorum, iyi iletişim kurabiliyorum.
O çekingenlik gitti üzerimden.
Dönemsel olabilir.
Ama yinede dikkat etmelisin zamanla aşamazsan bir uzmandan destek alma ihtiyacı hissedebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?