UTANGAÇLIKTAN MI?

Yengeçler alinmasın ama yengeçse koşarak uzaklaşın.
Eski erkek arkadaşım yengeçti. Bir anı bir anını tutmazdı. Bir gün arardı 5 kez,sonra aramazdı günlerce ortadan kaybolurdu.
Çata çat kavga ettik bir akşam arabada,indim eve geçtim,yarım saat sonra aradı sana ihtiyacim var diye,aşağıda beklemiş yarım saat acı çekmiş sonra aramış düşünün.
Bu burcun erkekleri acı çekmeyi seviyor,o melankoli halini aşırı seviyor.
İnsanı aptallastırıyor,neye uğradığını şaşırtıyor.
Ayrılırsın 2 hafta sonra arar seni özledim der onca kavgayı edip bitsin dememişiz gibi,sanki aramızda hiç sorun yaşanmamış gibi.
Ben yakamı zor kurtardım aman diyim.
Burcunun özelliklerini taşıyorsa asla net olmaz,hep dolanarak dolandırarak yaşar herşeyi.
Her yengeç bir olmaz benim eşim de yengeç duygusal evine düşkün. Genelleme yapmak doğru değil.

14 yıldır beni seviyor demedim ki canım, lise biteli 14 yıl oldu dedim, ama son 1 yıldır fln aklındaydım sanırım
Herhangi biryerden ekli miydi bu adam peki face falan birden duyguların oluşması falan bilmem garip

evet geçen sene beni havaalanında görmüş ben onu görmedim, sonra eklemiş zaten, eklediği tarihe baktım. Ama aramadı maalesef :)
Bunca sene sonra tanıması adı geçtim soyadı hatırlaması bilemiyorum ben korkardım...

Bunca sene sonra tanıması adı geçtim soyadı hatırlaması bilemiyorum ben korkardım...
Biz zaten küçük bir ilçede yaşıyoruz, lisede 4 sınıftık son sınıf olarak herkes herkesi tanıyordu ve ayrıca bu çocukla babalarımız arkadaş. Yani benim ismimi soy ismimi bilmesi çok normal ki , hatta bilmese tuhaf olur. Neyse canım teşekkürler, belkide hiç yazmaz zaten artık bilemiyorum.

Biz zaten küçük bir ilçede yaşıyoruz, lisede 4 sınıftık son sınıf olarak herkes herkesi tanıyordu ve ayrıca bu çocukla babalarımız arkadaş. Yani benim ismimi soy ismimi bilmesi çok normal ki , hatta bilmese tuhaf olur. Neyse canım teşekkürler, belkide hiç yazmaz zaten artık bilemiyorum.
Hayırlısı olsun

Back
X