Kızlar merhaba, benim 3 haftadır mesajlaştığım biri var , kendisi ile lisede aynı okuldaydık fakat merhabamız dahi yoktu. Lise bitti 14 yıl geçti, bana 3 hafta önce ilk kez mesaj gönderdi, beni çok beğendiğini görüşmek istediğini fln söyledi. Çok şaşırdım tabi, ilk söylediğinde görüşemedim, müsait değildim, şaşkındım, 1 hafta erteledim, sonra ikimiz de grip olduk fln, buluşamadık o ara. Fakat çok utangaç çekingen olduğunu, beni yıllardır düşündüğünü ama cesaret edip de mesaj atamadığını söyledi. Biraz alkollü olduğu zaman, cesaretini toplayıp, Mesaj atıyo, mesajlarda, artık benimle olmak istediğini , ailesine bile söylediğini , bütün ailesini beni bildiğini söylüyor, neler neler söylüyor, şimdi böyle yazdığıma bakma, karşına gelsem ilk başta konuşamam hiç diyo, en yakın zamanda görüşelim diyor ama gün belirlemedi henüz, hadi bugün buluşalım demedi, 3 haftadır böyle bu. Arkadaşlarım, çekindiğini , cesaret edemediğini söylüyor ama anlamadım. Sizce ne olabilir? Burcu yengeç bu arada, belki öyle değerlendiren de olur :)
Kızlar dün akşam buluştuk, buluşma iyi geçti, zaten ayni liseden olduğumuz için genelde liseden konuştuk, güldük fln iyidi. 2 saat oturduk, ben kalkalım dedim sonra , beni bıraktı fakat hiç yazmadı dünden beri. Beğenmedi mi acaba? Rezillik :))
Kızlar dün akşam buluştuk, buluşma iyi geçti, zaten ayni liseden olduğumuz için genelde liseden konuştuk, güldük fln iyidi. 2 saat oturduk, ben kalkalım dedim sonra , beni bıraktı fakat hiç yazmadı dünden beri. Beğenmedi mi acaba? Rezillik :))
Son düzenleme: